akraba denilen fesat canlılar

ikinizde turunçgillerdensiniz

böyle bir şahsiyetle aynı familyadan olmak övünç kaynağı olsa gerek:KK53:

not dolarlarım eurolarım var:KK70:
Yaklas bakayim acliktan nefesin kokuyo mu?
Kokmuyomus tamam sen paralisin..
Simdi soyle aciklayayim.. Limoncuyu eskiden beri tanirim. Basta nicki limondu sonra bu dolara altina yatirim yapa yapa limoncu oldu..
Simdi bana taktik vercek bende mandalinacilar zinciri kurucam..
Sonra ulkeye pahali mandalina saticam, vurucam kirbaci vurucam kirvaci.. Yihahahaha :cool:

Küçük ip uçları var aslında. Mesela ayakkabıya para harcamam demiş. Ben de ucuz ayakkabı giyemem. Hem ayaklarım önemli, bütün gün üstündeyiz hem de benim ayaklar huysuz her ayakkabıyı beğenmez. Böyle minik minik ayrıntılar bana çok masraf çıkartıyor. Onun öyle bir takıntısı yok.
Aynen canim millet pazardan ayakkabi alir catir catir giyer ben marka aliyorum en iyisini onu bile giyerken sorun yasiyorum ,iste herkes oyle oyle bilezik aliyor ev araba parasi biriktiriyor

TE="minnakmimar, post: 40752349, member: 551786"]bi kere ben limoncudan incelikleri öğrenicem bakalım ben seni tanıcakmıyım pis mandalinacı:63::63::63:[/QUOTE]
Asgari ucretle calisiyosan hic cevap vermeyeyim?
Allah bilir evde yemek pisirip yiyosundur..

Aynen canim millet pazardan ayakkabi alir catir catir giyer ben marka aliyorum en iyisini onu bile giyerken sorun yasiyorum ,iste herkes oyle oyle bilezik aliyor ev araba parasi biriktiriyor

Bazen sırf yeni ayakkabıya alışma evresinden tırstığım için eskileri canını çıkarana kadar giyiniyorum. Deri olacak, yımışak olacak, taban ortapedik olacak. Olmazsa altına bir de medikal tabanlık alınacak. Dert resmen.

Kizlar valla iyi ki editor bizi surmuyor burasi dert topigi siz geyik yapiyorsunuz diye

TE="minnakmimar, post: 40752349, member: 551786"]bi kere ben limoncudan incelikleri öğrenicem bakalım ben seni tanıcakmıyım pis mandalinacı:63::63::63:
Allah bilir evde yemek pisirip yiyosundur..[/QUOTE]
ay daha alıntı bile yapamamışsın fakirliğin buralardan belli :KK12:yok ben anneme diyorum bana şunu bunu yap diye liste veriyorum bir de dışardan söylüyorum( not:böyle yapmamız lazımdı demi ):KK70:

Kimse eğer o fesat akrabalar
Allah onların evlerine ateşler salsın, yuvalarını yıksın, birliklerini bozsun, duygularını sinelerinde bıraksın, önlerini kessin, bir şey olmaya imkan vermesin.
NDA3kGq093lGzcB4kFEduFC5DpYjZYsdAECqYZbDQi9aj-HGM8bh5WSDr4bq3bEAQfvqNjf3YUZnMkoUtgVgUHN_ct4GHlcGKLi22NFTjgtGcqUaYiyeyoRPIU6iVsk2BMY5=w511-h288-nc

Bazen sırf yeni ayakkabıya alışma evresinden tırstığım için eskileri canını çıkarana kadar giyiniyorum. Deri olacak, yımışak olacak, taban ortapedik olacak. Olmazsa altına bir de medikal tabanlık alınacak. Dert resmen.
Biz bu kafayla dolarlari roooyamizda goruruz ancak:KK66:

Allah bilir evde yemek pisirip yiyosundur..
ay daha alıntı bile yapamamışsın fakirliğin buralardan belli :KK12:yok ben anneme diyorum bana şunu bunu yap diye liste veriyorum bir de dışardan söylüyorum( not:böyle yapmamız lazımdı demi ):KK70:[/QUOTE]
Parasi neyse vereyim de benim alintilarimi duzenleyiverin :KK70: evet yemek isi aynen boyle, faturalari da babaya postala.. Oh mis.. Aslinda bi pizzaci fln bulursan belese yemek de siparis edebilirsin :KK70:

X