- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 34
sende mandalinacı olursun
Pfff bu ne fakir fakir espriler..
Bin dolarin ustunde birikimi olmayanlar alinti yapmasin lütfen..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende mandalinacı olursun
ikinizde turunçgillerdensinizLimoncu style..
Limoncuyla yetis hayata..
Bir limoncu kolay yetismiyor..
İki gun sonra karsima cikip yillardir gormedigin halanin yengesinin gorumcesinin buyuk oglunun kardeşiyim demezsin dimi?Bacim sen yeter ki zengin ol da gerisini bosver bizi tanimasan da alinmayiz sana
bi kere ben limoncudan incelikleri öğrenicem bakalım ben seni tanıcakmıyım pis mandalinacıPfff bu ne fakir fakir espriler..
Bin dolarin ustunde birikimi olmayanlar alinti yapmasin lütfen..
Bende nickimi. degistirecem portakal yada greyfurtikinizde turunçgillerdensiniz
böyle bir şahsiyetle aynı familyadan olmak övünç kaynağı olsa gerek
not dolarlarım eurolarım var
hop dedik portakal orada kalBende nickimi degistirecem portakal yada greyfurt
Yaklas bakayim acliktan nefesin kokuyo mu?ikinizde turunçgillerdensiniz
böyle bir şahsiyetle aynı familyadan olmak övünç kaynağı olsa gerek
not dolarlarım eurolarım var
Aynen canim millet pazardan ayakkabi alir catir catir giyer ben marka aliyorum en iyisini onu bile giyerken sorun yasiyorum ,iste herkes oyle oyle bilezik aliyor ev araba parasi biriktiriyorKüçük ip uçları var aslında. Mesela ayakkabıya para harcamam demiş. Ben de ucuz ayakkabı giyemem. Hem ayaklarım önemli, bütün gün üstündeyiz hem de benim ayaklar huysuz her ayakkabıyı beğenmez. Böyle minik minik ayrıntılar bana çok masraf çıkartıyor. Onun öyle bir takıntısı yok.
Valla demicem sozİki gun sonra karsima cikip yillardir gormedigin halanin yengesinin gorumcesinin buyuk oglunun kardeşiyim demezsin dimi?
Aslinda bende yerli bi meyve olmanin ezikligini duyuyorum.. ithal meyve olun yahuBende nickimananastirecem portakal yada greyfurt
Aynen canim millet pazardan ayakkabi alir catir catir giyer ben marka aliyorum en iyisini onu bile giyerken sorun yasiyorum ,iste herkes oyle oyle bilezik aliyor ev araba parasi biriktiriyor
Asgari ucretle calisiyosan hic cevap vermeyeyim?TE="minnakmimar, post: 40752349, member: 551786"]bi kere ben limoncudan incelikleri öğrenicem bakalım ben seni tanıcakmıyım pis mandalinacı
Aslinda bende yerli bi meyve olmanin ezikligini duyuyorum.. ithal meyve olun yahu
Biz bu kafayla dolarlari roooyamizda goruruz ancakBazen sırf yeni ayakkabıya alışma evresinden tırstığım için eskileri canını çıkarana kadar giyiniyorum. Deri olacak, yımışak olacak, taban ortapedik olacak. Olmazsa altına bir de medikal tabanlık alınacak. Dert resmen.
Yerli malının nesi varmış portakal orda kalAslinda bende yerli bi meyve olmanin ezikligini duyuyorum.. ithal meyve olun yahu
ay daha alıntı bile yapamamışsın fakirliğin buralardan belli yok ben anneme diyorum bana şunu bunu yap diye liste veriyorum bir de dışardan söylüyorum( not:böyle yapmamız lazımdı demi )[/QUOTE]Asgari ucretle calisiyosan hic cevap vermeyeyim?
Allah bilir evde yemek pisirip yiyosundur..
yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalıYerli malının nesi varmış portakal orda kal