Limoncu da iyi kız hoş kız. Sempatik, doğal birisi. Ama 2000 lira maaş ile; hem dışarı da yemekler yiyor, hem tatile çıkıyor ve de birikim yapıyor.. Bravo.. Yani nasıl oluyor bu iş? anlamakta güçlük çekiyorum..
En can alici noktada gitmis moreeeannelere zor olacak ama yapacak birşey yok maksat ekonomi iyileşsin
işte herkes olamaz zaten hem limoncunun vakti yoktu detayları anlatamadı dönünce pratik bilgiler verecek
Aynen benim de :) Bazen kendime, 'ben nerede hata yapıyorum ' dahi diyorum.. Kendimle çelişiyorum.. Limoncu arkadaşımız hangi kafada yaşıyor, ne içiyorsa bize de söylesin...Limoncunun konularını okuyunca oturup ağlamak istiyorum, kendime sinirleniyorum çok fena. Psikolojimi bozuyor hatun.
Aynen benim de :) Bazen kendime, 'ben nerede hata yapıyorum ' dahi diyorum.. Kendimle çelişiyorum.. Limoncu arkadaşımız hangi kafada yaşıyor, ne içiyorsa bize de söylesin...
aynen hevesimiz kursağımızda kaldıEn can alici noktada gitmis moreee
Ya bu kadar icten anlatmasa,bize duzgun cevaplar vermese yasamak istedigi hayati anlatiyor diyecegim ama yok bu dogrulari anlatiyor bacimValla ya minnak'ın dediği gibi evde hiç bir masrafları yok anneden falan geçiniyorlar, harcama olmayınca da yarısını yiyip yarısını biriktiriyorlar. Ya kendini çok kısıyor, anlattıkları hikaye. Ya da başka bir geliri var söylemiyor.
Söylediklerine katılıyorum.. Sanırım eşinin ailesi de yardımcı oluyordur, farklı gelirleri de vardır. Yani olmasa, nasıl hem birikim yapıp, hem de gezsin, tozsun. Yemeği dışarı da yesin.. Dışarısı deyip geçme, iki lahmacun 1 ayran dahi en kötü yerin fiyatı 10-15 lira.. Belki de atıyor da olabilir.. Kendini farklı gösteriyor da olabilir.. Her şey olabilir.. Aramızda ajan olabilir.. Sanal ortam :))Valla ya minnak'ın dediği gibi evde hiç bir masrafları yok anneden falan geçiniyorlar, harcama olmayınca da yarısını yiyip yarısını biriktiriyorlar. Ya kendini çok kısıyor, anlattıkları hikaye. Ya da başka bir geliri var söylemiyor.
Limoncu sayesinde dolar zengini olursam hicbirinizi tanimicam sayin kk uyeleri500 az yada söyle yap insanlar bi yere borcu olmadımı para birikmez mesela bankadan cek 5000 bin suan dolar yap secime kadar ve secimden sonra baya artıcagını düsünüyorum o para orda dursun hic elleme her ay da taksitleri 300 olarak ödersin kenara attıgın 500 dısında yada 5000le cumhuriyet yap dursun kenarda zararı olmaz ceyiz alırsan bozarsın yada kenarda tutarsın
Ya bu kadar icten anlatmasa,bize duzgun cevaplar vermese yasamak istedigi hayati anlatiyor diyecegim ama yok bu dogrulari anlatiyor bacim
Limoncu style..Limoncu datlum geyik topigi ac önce bi anket ac topigin adını hep beraber bulalım kk olarak limoncunun kocasi yada akrabaları yada birikimleri diye bekliyoruz en kısa zamanda
Dogru diyorsun canimYok yalan söylüyor demiyorum zaten. Ama hani insanların hayata bakış açıları farklıdır ya. İçinde bulunduğu durumdan o kadar memnundur ki farketmiyordur kendinden kıstığını. Ya da bana kendinden kısmak olarak gelen şey ona öyle gelmiyordur.
sende mandalinacı olursunLimoncu sayesinde dolar zengini olursam hicbirinizi tanimicam sayin kk uyeleriartik benim icin sadece limoncu var..
Ahahahaha valla gulerken devrilecektim sandalyedenLimoncu style..
Limoncuyla yetis hayata..
Bir limoncu kolay yetismiyor..
Bacim sen yeter ki zengin ol da gerisini bosver bizi tanimasan da alinmayiz sanaLimoncu sayesinde dolar zengini olursam hicbirinizi tanimicam sayin kk uyeleriartik benim icin sadece limoncu var..
sayın edim;limoncu annesgil ile dayısıgile oturmaya gitmişler sohbet muhabbet ilerlemiş dayısı limoncunun kocasına delikanlı ikimizde aynı maaşı alıyoruz siz pirenses ve pirens gibi datlu datlu yaşarken biz sürünüyoruz bunun kaynağı ne ola ki demiş ( burada kk hatunlarının sözcüsü olarak hepimizin de aynı soruyu aylardır içimizde tuttuğumuzu ve dayısıgilin duygularımıza tercüman olduğunu belirtmek isterim).limoncu da bu konuşmaya çok kızmış.dayı dayı sen kim oluyorsun da benim kocama böyle sorular soruyorsun sen tutumsuzsan biz napalım çatla da patla demiş.ne fesatsın demiş,sinirlenmiş
onlar ermiş muradına biç çıkalım kerevetine
Dogru diyorsun canim
Ben demin esime anlattim da boyle boyle biri var diye o da yasamak istedigi hayati anlatiyordur dediiste farkli gorusler