akraba denilen fesat canlılar

Limoncu da iyi kız hoş kız. Sempatik, doğal birisi. Ama 2000 lira maaş ile; hem dışarı da yemekler yiyor, hem tatile çıkıyor ve de birikim yapıyor.. Bravo.. Yani nasıl oluyor bu iş? anlamakta güçlük çekiyorum..

Limoncunun konularını okuyunca oturup ağlamak istiyorum, kendime sinirleniyorum çok fena. Psikolojimi bozuyor hatun.

Aynen benim de :) Bazen kendime, 'ben nerede hata yapıyorum ' dahi diyorum.. Kendimle çelişiyorum.. Limoncu arkadaşımız hangi kafada yaşıyor, ne içiyorsa bize de söylesin...

Valla ya minnak'ın dediği gibi evde hiç bir masrafları yok anneden falan geçiniyorlar, harcama olmayınca da yarısını yiyip yarısını biriktiriyorlar. Ya kendini çok kısıyor, anlattıkları hikaye. Ya da başka bir geliri var söylemiyor.

Ben bişey anlamadım ..dayı ne demiş eşin ne demiş sen ne cevap vermişsin

Ya bu kadar icten anlatmasa,bize duzgun cevaplar vermese yasamak istedigi hayati anlatiyor diyecegim ama yok bu dogrulari anlatiyor bacim

Söylediklerine katılıyorum.. Sanırım eşinin ailesi de yardımcı oluyordur, farklı gelirleri de vardır. Yani olmasa, nasıl hem birikim yapıp, hem de gezsin, tozsun. Yemeği dışarı da yesin.. Dışarısı deyip geçme, iki lahmacun 1 ayran dahi en kötü yerin fiyatı 10-15 lira.. Belki de atıyor da olabilir.. Kendini farklı gösteriyor da olabilir.. Her şey olabilir.. Aramızda ajan olabilir.. Sanal ortam :))

Limoncu sayesinde dolar zengini olursam hicbirinizi tanimicam sayin kk uyeleri artik benim icin sadece limoncu var..

Ya bu kadar icten anlatmasa,bize duzgun cevaplar vermese yasamak istedigi hayati anlatiyor diyecegim ama yok bu dogrulari anlatiyor bacim

Yok yalan söylüyor demiyorum zaten. Ama hani insanların hayata bakış açıları farklıdır ya. İçinde bulunduğu durumdan o kadar memnundur ki farketmiyordur kendinden kıstığını. Ya da bana kendinden kısmak olarak gelen şey ona öyle gelmiyordur.

Limoncu kadar sempatik bi hatun daha yok kk de cikacaginida sanmiyorum iyiki varsın limoncu hadi alışverişi çabuk yap gel bizi merakta bırakma buralar sensiz öksüz datlum

Limoncu datlum geyik topigi ac önce bi anket ac topigin adını hep beraber bulalım kk olarak limoncunun kocasi yada akrabaları yada birikimleri diye bekliyoruz en kısa zamanda
Limoncu style..
Limoncuyla yetis hayata..
Bir limoncu kolay yetismiyor..

Dogru diyorsun canim
Ben demin esime anlattim da boyle boyle biri var diye o da yasamak istedigi hayati anlatiyordur dedi iste farkli gorusler

kadesa , iyi ki varsın Tercüme işine mi girsen Limoncu ne dedi ? Meali için kadesa ya danışın

Dogru diyorsun canim
Ben demin esime anlattim da boyle boyle biri var diye o da yasamak istedigi hayati anlatiyordur dedi iste farkli gorusler

Küçük ip uçları var aslında. Mesela ayakkabıya para harcamam demiş. Ben de ucuz ayakkabı giyemem. Hem ayaklarım önemli, bütün gün üstündeyiz hem de benim ayaklar huysuz her ayakkabıyı beğenmez. Böyle minik minik ayrıntılar bana çok masraf çıkartıyor. Onun öyle bir takıntısı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…