akraba denilen fesat canlılar

biriktiremeyen icin canm o esim aylık olarak biriktiremiyo hazır para olunca ille gidiyo napcan kredi cekmeden bisey olmuyo bugun arabada alsan evde alsan mecbur bankaya bulascan

zaten öyle kendi karaterim gibi biriyle evlenmezdim zaten bana karısan erkekle isim olmaz ben boga burcuyum kısıtlanmaya gelemem
multinet 700 ya yarısı esimin zaten 300 400 onun kalanı benim

Ben kredi cekip dolar alsam hem dolar duşer hem faiz ödemiş olurum.. Bendeki şansla olur yni..

limoncu sen çok yaşa emi Allah sana bol bereket versin inşallah
sana paket paket cukulata alasım geldi
aç bi geyik topiği çok sevdim sohbetini

yada bu konuyu taşısınlar geyik bölümüne olmazmı
varsın konunun adı fesat canlılar olsun

He valla tasinsin geyik topigine tam destek

Bu konu hala devam ediyor mu yahu

limoncu yeni bir konu aç bari eskidi bu.

biriktiremeyen icin canm o esim aylık olarak biriktiremiyo hazır para olunca ille gidiyo napcan kredi cekmeden bisey olmuyo bugun arabada alsan evde alsan mecbur bankaya bulascan

Onun yerine altın hesabı açtırırsın her ay maaştan 300-400 TL altın hesabına aktarırsın. O meblayı faiziyle birlikte krediye ödeyeceğine her ay o hesaba yatır aynı şey. Ödeyeceğin faizde cebine kalmış olur. Ayrıca eşin harcamayı seviyorsa sen yönet para işlerini bu şekilde. Kredi ihtiyaçtan alınır, birikim için değil bana yanlış geldi.

cogunlukla bende zaten ama elde nakit oldumu harcanıyo bide altın hesabı benım hosuam gitmiyo elimde görmem lazım

Tmm simdi herkes okudu anladi ogrendi ve uygulayacak

Saka mi bu yaw(w tr alfabesinde yok biliyorum :)

Altını, parayı evde saklamak çok tehlikeli, aman diyeyim dikkat edin. Altın hesabı bu bakımdan güzel saklama derdi yok, kasa derdi yok.

Altını, parayı evde saklamak çok tehlikeli, aman diyeyim dikkat edin. Altın hesabı bu bakımdan güzel saklama derdi yok, kasa derdi yok.
yoo ev kendininde size tavsite yatak odanızda gardolabın alt yada yatagınızın altındaki tek parkeyi cıkarım orayı biraz oyuan al sana en güvenli yer bide folyoyla sar alet manyetikligi o olunca ötmüyomus

bide bulasık makınesinin ön kapagı her modelde olmuyo ama bagzısından ii acılıyo oraya koyabilrisiniz

Canım ya yerin kulağı vardır, sana hesap açtır diye tavsiye vereyim dedim valla pişman oldum. Açık açık anlatma ben tedirgin oldum burda. Sen sen ol yine de evde saklama derim Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…