- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 34
Dis macunu bile kullanmasin limoncunun kocasi gibi havlulara silsinTemizlik malzemesi kişisel bakım masrafı da olmamalı. Onu unutmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dis macunu bile kullanmasin limoncunun kocasi gibi havlulara silsinTemizlik malzemesi kişisel bakım masrafı da olmamalı. Onu unutmayın
Eneeee kuma mi olcan bana!! in vino veritas aramiza girmeye calisiyolar izin verme lutfen
Vazgeçtim mandalina var limoncu var ben portakal olacak bak görFakir şeysi o bi kere. Gözün yüksekte olsun.
eski bir kullanıcı olaylı konuları vardı kk'da.. :))Natlus ney anlamadim siz anladıysanız bana da yazın
Fakirsen söyle ugraştirma!! İki saattir altinin kokusuna yazip duruyorum burda.Siz evlenene kadar ben bir çeyrek daha atabilirim kenara. Her ay 10 lira atsam 1.5-2 seneye kadar tamam çeyrek parası. Ona göre ayarlayın düğünleri.
Pfff bu ne fakir fakir espriler..
Bin dolarin ustunde birikimi olmayanlar alinti yapmasin lütfen..
Fakirsen söyle ugraştirma!! İki saattir altinin kokusuna yazip duruyorum burda.
Bebeğimmm buyur.. Bende senk bekliyodum vallahi gozum yollarda kaldiKülçe altını kabul ediyor musunuz? Yoksa konu dışı mı kalayım
Mandalina oldu mu şimdi hepsine benim diyosun bende isterimBebeğimmm buyur.. Bende senk bekliyodum vallahi gozum yollarda kaldi
Not: ne kadar ediyo kulce altin?
Mandalina oldu mu şimdi hepsine benim diyosun bende isterim
Sirani bil pikacu..Mandalina oldu mu şimdi hepsine benim diyosun bende isterim
sarıyım. nedense öyle tahmin ederler ama esmer değilim.Sen sarışın mısın? Hep esmer hayal ettim ben seni
Canım 12-13 kilo ediyorBebeğimmm buyur.. Bende senk bekliyodum vallahi gozum yollarda kaldi
Not: ne kadar ediyo kulce altin?
Sen dur şimdi seninkini biriktirmeye başlıyorum bu ay. 1.5-2 sene sonra gel. Anca birikiyor. Önce mandalinaya takıcaz.[/QUOTE Sende fakirmissin limoncu bi ayda yapar bi çeyreği ben en iyisi limoncugumla kan ki oluyum.
Limoncuuuuu huuu nirdesin bunlar hep fakir aramiza kimseyi sokma
Mandalina ben vazgeçtim zaten senin olsun Ben limoncugumla olurum ortak hepiniz fakirsinizSirani bil pikacu..
İyi de limoncuya silah dayamadikki konu aç diye kendiliğinden gelişiyor Nasil bi çekim alanı varsakızlar gerçekten geyiği bırakın geçen gün geyikten kaç tane üye ban yedi.
kız nerden gelirim olcak ben az az güne girip toplu biseyler yapıyorum senede 2 güne giriyosan 1 i tatil parası digeri altın icin esimim multineti var 700 falan ondan eve alısveris yapıyoruz bazen temizlik mazemeleri falan birazda ben ordan yiyom tüm avm lerdeki yemeklerde geciyoValla ya minnak'ırn dediği gibi evde hiç bir masrafları yok anneden falan geçiniyorlar, harcama olmayınca da yarısını yiyip yarısını biriktiriyorlar. Ya kendini çok kısıyor, anlattıkları hikaye. Ya da başka bir geliri var söylemiyor.