akraba denilen fesat canlılar

bu arada bütün espirilerimize ve hatta bezan dalga geçme girişimlerimize bile gülerek,alttan alarak ve düzgünce cevap verdiğin için teşekkürler :)

cidden kk da olmasan eksikliğini hissederim
ahhh canım benim sen ilk günden beri benim yanımd olan anlayan nadir kızlardan birisin sagol
ama artık diger kızlardanda anlayan var beni sükürr

biraz sans bizimki esimle zaten aynı memleketliyiz esim benim amcamın oglunun dükkanında calısıyodu usta olarak kaynanam 13 ünde atmıs isatnbula adamda 28 ine kadar usta olmus neyse ama ben esime uyuz oluyodum cünkü erkek dedgin kot giymicek esimde cayızdı cay bardagı gibi 1 sene bana baktı hem küfrettim icimden neyse uzun uzun yazarım bi gün simdi hazırlanmcam valla güne gec kaldım kızcaklar hey :)9
ya ama en heyecanlı yerinde bıraktın olmuyor böyle :KK43:neyse onun için ayrı bir konu açarsın ordan konuşuruz unutma ama tamam mı :KK14:

Limoncu datlum geyik topigi ac önce bi anket ac topigin adını hep beraber bulalım kk olarak limoncunun kocasi yada akrabaları yada birikimleri diye bekliyoruz en kısa zamanda :KK55::KK45:

500 kenara atiyorum o sikinti degil de gerisi nereye gidiyor bilmem :) sigara alkol marka takintisi hiçbiri yok.. Her ay ya birinin dogumgunu cikar ya bisey begenirim ya bi hastalik olur gidiyo valla.. 2yildir bu maasla calisiyorum hic prenses moduna giremedim :mad: bi ara sen gelirini giderini yaz bakalim merak ettim :KK66:
500 az yada söyle yap insanlar bi yere borcu olmadımı para birikmez mesela bankadan cek 5000 bin suan dolar yap secime kadar ve secimden sonra baya artıcagını düsünüyorum o para orda dursun hic elleme her ay da taksitleri 300 olarak ödersin kenara attıgın 500 dısında yada 5000le cumhuriyet yap dursun kenarda zararı olmaz ceyiz alırsan bozarsın yada kenarda tutarsın

Ben minik bir hesapcık yaptım yine işin içinden çıkamadım.
Kira olmadığını varsayıyorum. Ev ihtiyaçları market+pazar falan 500 diyelim. Faturalara da minimum 500 diyelim. Borç harç olmasın, araba olmasın. Nasıl etkinlikler yapıyorlar eşiyle bilmiyorum ama ayda 2 kez sinema+yemek 2 kişi için 200 lira desek. Ayda 2 kez de başbaşa yemeğe çıksalar 150 liradan 300 ona desek, başka hiç bir şey yapmazsan, üstüne başına bişey almazsan 500 elinde kalır. E limoncunun her canının çektiğini almasını dışardan sipariş vermesini falan katarsak bu hesapla kuruş kalmaması gerekir. O birikim nasıl yapılıyor ya la????

Ben minik bir hesapcık yaptım yine işin içinden çıkamadım.
Kira olmadığını varsayıyorum. Ev ihtiyaçları market+pazar falan 500 diyelim. Faturalara da minimum 500 diyelim. Borç harç olmasın, araba olmasın. Nasıl etkinlikler yapıyorlar eşiyle bilmiyorum ama ayda 2 kez sinema+yemek 2 kişi için 200 lira desek. Ayda 2 kez de başbaşa yemeğe çıksalar 150 liradan 300 ona desek, başka hiç bir şey yapmazsan, üstüne başına bişey almazsan 500 elinde kalır. E limoncunun her canının çektiğini almasını dışardan sipariş vermesini falan katarsak bu hesapla kuruş kalmaması gerekir. O birikim nasıl yapılıyor ya la????
yemek fişi falan var demişti bir ara öyle market alışverişi falan yaptığını da sanmıyorum sabah anneme giderim kahvaltıda bana şunu bunu yap derim diyordu :KK14:

sen ben yapamayız şekerim piyemseslik müessesesi başka şey vesselam:KK14:

bacım okuduğunu anlayabiliyorsan şükür et aman noktası virgülü eksik oluversin:KK48:

Olabilitesi yok. Bizim ödediğimiz kredi miktarı limoncunun geliri kadar. Kredilerimiz olmasa ne güzel gül gibi geçinir giderdik :KK66: ama borçsuz evlenmeyi, bol bol altın istemeyi düşünemedik zamanında.

Olabilitesi yok. Bizim ödediğimiz kredi miktarı limoncunun geliri kadar. Kredilerimiz olmasa ne güzel gül gibi geçinir giderdik :KK66: ama borçsuz evlenmeyi, bol bol altın istemeyi düşünemedik zamanında.
borçsuz evlenen yoktur heralde :KK14:limoncuyu ekonomiden sorumlu devlet bakanı yapalım nası?:KK59:

kız valla bak takmam öyle pek kimseyi anlıktır yani bu dünyada benden 1 tane var o yüzden kendine fazla deger veriyorum sanırım diyorum sen zaten birikimini yapıysun bi sekılde ee bırakta canının istediginide ye cok güleryüzlüyümdğr yani bi tanısanız varya bayılcaksıız bana :))
Anam senden bir tane oldugu kesin zaten katiliyorum yani:KK66: orjinal halini gormeyi cok isterdim yaaa boyle sanaldan olmuyor

Valla süper olur. Ekonomiye can gelir, çağ atlarız. Devlet bütçesi açık vermek yerine birikim neyin yapar. Ülkeye yeni arsalar alırız :KK66:
annelere zor olacak ama yapacak birşey yok maksat ekonomi iyileşsin:KK70:

Valla benim maas 2500 ama kendimi gecindiremiyorum ya birak evi gecindirmeyi:KK66: piyenseslik benim neyime
işte herkes olamaz zaten hem limoncunun vakti yoktu detayları anlatamadı dönünce pratik bilgiler verecek:KK73:

Ne olacak ayol, paramız olursa basarız alırız. Biraz suriyeden biraz bulgaristandan falan. Hatta yunanistandan ada bilene alırız. Zaten ekonomik krizdeler.
Saolsun devlet büyüklerimiz, kendi ülkesinin toprağına, vatandaşına dahi sahip çıkamıyorken, başka ülkelerin topraklarının günahlarına girmeyelim.. Ama Yunanistan da ki 'adalar' kısmı güzeldi..

yuhh bee benim gibi acık sözlü neseli birimne bunu demek te cok ayıppp
keske herkez ben gibi yüzüne söylesen herseyi sırf beni sevsinler diye kimseye rol yapmam öyle karaktersiz olcama patavatsız olmusm cokta umrumda yanii

ben dayın için söylemiştim :110:

X