canlar öne anlatıcaksınıız sigara iciyomusun aylık eve bisey veriyomusun kredi kartın ne kadar ille alırım ddigim bisey varmı siz yazın ben ona göre bütce cıkarırım zaten2 bin liraya nasil prenses olunur kursu var dediler geldik
valla limoncunun canı isterse olur ben yazamam kusura bakmaKayitlarda benide yaz..
2bin maasim var ailenle yasiyorum ne fatura ne kira ne erzak hicbisey almiyorum.. kenara dogru duzgun para atamiyorum limoncu
yuh be canm ben olsam varya oooo her sene yurt dısı turu bile alırdım her ay annene al 1 tam lira 700 falan böyle baska bastan kasmayalım bide sen tutma sakın annene ver ne kadar aglasamda onu bana verme de böyle baslayabilrsinKayitlarda benide yaz..
2bin maasim var ailenle yasiyorum ne fatura ne kira ne erzak hicbisey almiyorum.. kenara dogru duzgun para atamiyorum limoncu
kız valla bak takmam öyle pek kimseyi anlıktır yani bu dünyada benden 1 tane var o yüzden kendine fazla deger veriyorum sanırım diyorum sen zaten birikimini yapıysun bi sekılde ee bırakta canının istediginide ye cok güleryüzlüyümdğr yani bi tanısanız varya bayılcaksıız bana :))Tuhafsın ama kızamıyorum sana biliyormusun? Sadece arada kalıyorum çokmu içi dışı birsin, çok mu komplekssizsin yoksa bizi mi kekliyosun anlayamıyorum.
Neyse ne, canına değsin,istediğin gibi yaşa tabi, hayat sana güzel
bunu bugün bende düşündüm ama hala anlayamadımTuhafsın ama kızamıyorum sana biliyormusun? Sadece arada kalıyorum çokmu içi dışı birsin, çok mu komplekssizsin yoksa bizi mi kekliyosun anlayamıyorum.
Neyse ne, canına değsin,istediğin gibi yaşa tabi, hayat sana güzel
yapma yöneticim yapma canm yaabende anlamadım konuyu. şu an 3cü okuyuşum. birkere daha okuyayım bakayım
Kiz onun yimeh parasi nolcekvalla limolaxn canı isterse olur ben yazamam kusura bakmaönce ezik koca lazım sana sen eksikleri tamamla sonra gel kursa
canlar öne anlatıcaksınıız sigara iciyomusun aylık eve bisey veriyomusun kredi kartın ne kadar ille alırım ddigim bisey varmı siz yazın ben ona göre bütce cıkarırım zaten
bende anlamadım konuyu. şu an 3cü okuyuşum. birkere daha okuyayım bakayım
Bayılırmıyım bilmem ama mütemadiyen takip ediyorum konularını, başlıktan anlıyorum çoğu zaman sen olduğunu, durduramıyorum kendimikız valla bak takmam öyle pek kimseyi anlıktır yani bu dünyada benden 1 tane var o yüzden kendine fazla deger veriyorum sanırım diyorum sen zaten birikimini yapıysun bi sekılde ee bırakta canının istediginide ye cok güleryüzlüyümdğr yani bi tanısanız varya bayılcaksıız bana :))
inan anlamadım. yeminle. dur bir daha okuyayımda. sarışınlarında anlayacağı şekilde yaz biraz:)yapma yöneticim yapma canm yaa
yapma yöneticim yapma canm yaa
hah şimdi oldu. takma limoncu. boşver. diyeyim bende.sayın edim;limoncu annesgil ile dayısıgile oturmaya gitmişler sohbet muhabbet ilerlemiş dayısı limoncunun kocasına delikanlı ikimizde aynı maaşı alıyoruz siz pirenses ve pirens gibi datlu datlu yaşarken biz sürünüyoruz bunun kaynağı ne ola ki demiş ( burada kk hatunlarının sözcüsü olarak hepimizin de aynı soruyu aylardır içimizde tuttuğumuzu ve dayısıgilin duygularımıza tercüman olduğunu belirtmek isterim).limoncu da bu konuşmaya çok kızmış.dayı dayı sen kim oluyorsun da benim kocama böyle sorular soruyorsun sen tutumsuzsan biz napalım çatla da patla demiş.ne fesatsın demiş,sinirlenmiş
onlar ermiş muradına biç çıkalım kerevetine
aaa coksükür esimin allahı var derler ya bugun bana 10 cek deseme ceker ki6 sene önce cekti ve bana 10 tane burma bileizk yaptı düsünün yani her erkek yapmaz babam olcak 1 lira cekmez anneme bu yüzden kızıyorum belki benim sesimim coklugu özgüvenimim olusu bu yüzden babam kendine nıke den 500 e ayakkabı alır yok mont alır hep 300 500 ama annem 50 liraya bisey alcak düsünürde düsünür yaa alll diyorum acıma ama yok o gece sinirden migdem agryo kadınların böyle pasif deolmasını sevmiyorum benKadesacim bunlar sadece limoncunn ihtiyaclrini karsiliyolar kocasinin ne temizligi ne bakimi var . Hem kocasi ne istese alir ona kul kole
500 kenara atiyorum o sikinti degil de gerisi nereye gidiyor bilmem :) sigara alkol marka takintisi hiçbiri yok.. Her ay ya birinin dogumgunu cikar ya bisey begenirim ya bi hastalik olur gidiyo valla.. 2yildir bu maasla calisiyorum hic prenses moduna giremedimyuh be canm ben olsam varya oooo her sene yurt dısı turu bile alırdım her ay annene al 1 tam lira 700 falan böyle baska bastan kasmayalım bide sen tutma sakın annene ver ne kadar aglasamda onu bana verme de böyle baslayabilrsin
kimseye adımı vermem valla kimsede bencen calmasınLimoncu doğru söyle yoksa sen Özlem Denizmen misin
işte orasını kendin bulacan olmadı limoncu onun da kursunu versin hakkatenKiz onun yimeh parasi nolcekyemeyen icmeyen bi vitrin susu lazim. Dugmesine basinca 'tamam aşkim' diyen model varsa alirim bi dal
valla ben canımın istedigin yerim tutamam kendimi ama bak sana tavsiye cok gördüm öyle arkadasam 100 200 lük hediye alıp kıza 20 liraya bisey alanları hani cok samimi olur okey ama her dogungunune atlama bosver500 kenara atiyorum o sikinti degil de gerisi nereye gidiyor bilmem :) sigara alkol marka takintisi hiçbiri yok.. Her ay ya birinin dogumgunu cikar ya bisey begenirim ya bi hastalik olur gidiyo valla.. 2yildir bu maasla calisiyorum hic prenses moduna giremedimbi ara sen gelirini giderini yaz bakalim merak ettim
biraz sans bizimki esimle zaten aynı memleketliyiz esim benim amcamın oglunun dükkanında calısıyodu usta olarak kaynanam 13 ünde atmıs isatnbula adamda 28 ine kadar usta olmus neyse ama ben esime uyuz oluyodum cünkü erkek dedgin kot giymicek esimde cayızdı cay bardagı gibi 1 sene bana baktı hem küfrettim icimden neyse uzun uzun yazarım bi gün simdi hazırlanmcam valla güne gec kaldım kızcaklar hey :)9işte orasını kendin bulacan olmadı limoncu onun da kursunu versin hakkatenlimoncu28 sen eşinle nasıl tanıştın kız nerden buldun böyle adamı