- 21 Ocak 2012
- 6.954
- 19.359
- 498
Ay Sarayli kadar basina tas...bu konuyu okudun mu saraylı adlı üyeye yazdıktan sonrasını e sende çete toplanmış yazmışsın ya işte herneyse
ayy bunaldım böyle ilkokul çocukları gibi o onu dedi bu şunu dedi kapatalım artık bu konuyu iyi geceler

Sen gelip bana bulasmadin mi once? Hani yorumuma cevap yazsan, o oyle degil, boyle filan desen tamam, tartisiriz dogruyu egriyi.. Sen direkt olarak sahsima saldiriyorsun, ne zaman gelcekmisim, gelmiceksem neden elestiriyormusum.. sana ne? Sana ne? Iddialarima bir cevabin varsa yaz, adam gibi cevap vereyim ben de, yoksa once sahsima saldirip sonra da magdur edebiyati yapmayacaksin lafi yiyince. Oyle olmaz. Herkese de aynini yapmissin anlasilan, herkesle bir bir kapisip sonra da sikayet etmeyeceksin. Ben dunden beri senin kapismalarini okuyorum mini etek davasinda, cete olsa dahil olurdum, guldum gectim. Kendin gelip beni dahil etmedin mi bu satasmalarin icine? Hem satas herkese tek tek hem de cevap verdiklerinde hepsi birden ustume geliyor diye veryansin et.. Saka misin sen kardesim?