• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AKP’li Ensarioğlu: Özerklik de olur öz yönetim de olur

bu konuyu okudun mu saraylı adlı üyeye yazdıktan sonrasını e sende çete toplanmış yazmışsın ya işte herneyse
ayy bunaldım böyle ilkokul çocukları gibi o onu dedi bu şunu dedi kapatalım artık bu konuyu iyi geceler
Ay Sarayli kadar basina tas... :KK53: Neyse, bedduaya girer filan.. Benim adim Saraylim, 7 harfini yaziyorsun da sondaki harfi yazmasi mi zor geliyor? Anlamini bozuyorsun nikimin, bir daha olmasin.
Sen gelip bana bulasmadin mi once? Hani yorumuma cevap yazsan, o oyle degil, boyle filan desen tamam, tartisiriz dogruyu egriyi.. Sen direkt olarak sahsima saldiriyorsun, ne zaman gelcekmisim, gelmiceksem neden elestiriyormusum.. sana ne? Sana ne? Iddialarima bir cevabin varsa yaz, adam gibi cevap vereyim ben de, yoksa once sahsima saldirip sonra da magdur edebiyati yapmayacaksin lafi yiyince. Oyle olmaz. Herkese de aynini yapmissin anlasilan, herkesle bir bir kapisip sonra da sikayet etmeyeceksin. Ben dunden beri senin kapismalarini okuyorum mini etek davasinda, cete olsa dahil olurdum, guldum gectim. Kendin gelip beni dahil etmedin mi bu satasmalarin icine? Hem satas herkese tek tek hem de cevap verdiklerinde hepsi birden ustume geliyor diye veryansin et.. Saka misin sen kardesim?:KK70:

Ay Sarayli kadar basina tas... :KK53: Neyse, bedduaya girer filan.. Benim adim Saraylim, 7 harfini yaziyorsun da sondaki harfi yazmasi mi zor geliyor? Anlamini bozuyorsun nikimin, bir daha olmasin.
Sen gelip bana bulasmadin mi once? Hani yorumuma cevap yazsan, o oyle degil, boyle filan desen tamam, tartisiriz dogruyu egriyi.. Sen direkt olarak sahsima saldiriyorsun, ne zaman gelcekmisim, gelmiceksem neden elestiriyormusum.. sana ne? Sana ne? Iddialarima bir cevabin varsa yaz, adam gibi cevap vereyim ben de, yoksa once sahsima saldirip sonra da magdur edebiyati yapmayacaksin lafi yiyince. Oyle olmaz. Herkese de aynini yapmissin anlasilan, herkesle bir bir kapisip sonra da sikayet etmeyeceksin. Ben dunden beri senin kapismalarini okuyorum mini etek davasinda, cete olsa dahil olurdum, guldum gectim. Kendin gelip beni dahil etmedin mi bu satasmalarin icine? Hem satas herkese tek tek hem de cevap verdiklerinde hepsi birden ustume geliyor diye veryansin et.. Saka misin sen kardesim?:KK70:
Sizin bana yaptığınız muameleye ne kadar çok benziyor..
Güzel anlatmışsınız
Kaleminize sağlık..

bak rahatladım şimdi :KK53: o bütün laf sokmalarını üstüme alınıyodum paranoyak yaptınız beni çeteler:-)haa bu konuda tamamen benim üstüme geldiniz o ayrı ama ,uzun süredir gülmediğim kadar çok güldüm ALLAH cc razı olsun ne deyim:-)

sizin gitmenizle ilgili fikrimi konusu açılan her yerde söyledim
çok üstüne gidildi o arkadaşın çok dalga geçildi duyguları ve nefsi var yoksa çocuklar üzerinden böyle bişey yapacağını hiç zannetmiyorum

sen var mısın aralarında bilmiyorum
bunu o arkadaşada söyledim evlad-anne-baba-eş kutsaldır diye
Dalga mi gecildi? Uzerine mi gidildi? Sen gormedin mi onun kufurlerini hakaretlerini ? Bi de insanlar o igrenc seylerin uzerine ciddiye alip fikir alisverisi mi yapacakti bununla?

Yok artik ya ! Birileri hep mağdur

Bak unutmusum. Saraylim'a ne yapıldı? Ustune gidilip hakaret edilirken de çete bunlar diyen oldu mu?

Son düzenleme:
Belki de partide ki misyonu budur , denge sağlayıcı , gerilim azaltıcı .

Ya da nabız yoklama görevi Diyarbakır dan olduğu için daha az göze batar diye bu adama verilmiştir .

Ne diyeyim sana bilemedim , sonuçta hepsi izleyip yorumladığımız farazi gözlemler .

Bildiğim tek şey siyasetin temiz olmadığıdır , o yüzden bazen bu nasıl olur dediğimiz şeyler , açıklamalar siyasette bal gibi de oluveriyor .

Bak bir başka konu da Miroğlunun açıklaması içinde yazdım , adam pkk terör örgütü değildir dedi ama akp milletvekili , ensarioğlu apo pkk dan daha milli dedi o da görevde .

Hem ülkede pkk ile savaş hem içinde neredeyse pkk savunucusu olacak isimler olsun , ne ironik değil mi ? ama siyasetin kirli yüzünde denge sağlayıcı hamle olma ihtimali de var tüm bunların .
Ben bu ironiye tahammul edemiyorum iste:63::KK12:

Sizin bana yaptığınız muameleye ne kadar çok benziyor..
Güzel anlatmışsınız
Kaleminize sağlık..
SAna ne muamele yapmisim? Sahsini hedef alip gozunun ustunde kasin var mi demisim? Yoksa yorumuna yorum mu yazmisim? Git bir daha oku istersen. Ben ne yazdigimi su an hatirlamiyorum, ama kendimi bildigim icin bu kadar emin konusuyorum.

SAna ne muamele yapmisim? Sahsini hedef alip gozunun ustunde kasin var mi demisim? Yoksa yorumuna yorum mu yazmisim? Git bir daha oku istersen. Ben ne yazdigimi su an hatirlamiyorum, ama kendimi bildigim icin bu kadar emin konusuyorum.
Kendini hiç tanımıyorsun sanırım
Üzüldüm
Ben değilde sen birdaha okuyabilirsin
Hafızam oldukça iyidir 3-5 saatlik bir mevzuda geriye bakmaya ihtiyaç duymuyorum

Herşeyi yapan AKP gibi gözüküyor
Chp ile Bdp-hdp her ne halt ise bir çok alanda anlaşma sağlamışlardı zaten
Özerkliği çıkartan da cesaret verende belli
Akp hükümet sonuçta muhattap olunacak parti olduğu için olaylarla ilgili yorum yapıyorlar
Ama doğru ama yanlış
Halk cevabı verir zaten
Görüşmelerin yapılacağı kesin gibi canım
Referandumu bilemiyorum ama onca şehit aileleri,asker-polis aileleri,vicdanlı insanlar varken özerklik hayal diyorum
Ben kesinlikle bu hakkı elde edebileceklerini düşünmüyorum.
Çok istiyorlarsa çekip gitsinler yeni bir toprak bulsunlar kendilerine
Zaten Türk vatandaşlığını kabul etmiyorlar sınırlarımız içinde kalmasınlar
Daha fazla kirletmesinler
Daha çok şey yazmak istiyorumda ortam müsait değil:KK12:

Ulkeyi de CHP ile HDP yonetiyordu zaten..:KK48: Iktidardakim var hanfendi? Icraat yapma hakkini sizler AKPye vermediniz mi? Bu iki partinin hangi hayali anlasmasinin gecerliligi var? Dudugu AKP caliyor, onun yuzde ellisi var arkasinda, istedigini istedigine verir, unuttunuz mu?

Ne guzel valla, yap et, sonra da "ay kabahat onlarda, bizim aklimiza bile gelmemisti, istemeden yapiverdik":KK70:Yersen..

Kendini hiç tanımıyorsun sanırım
Üzüldüm
Ben değilde sen birdaha okuyabilirsin
Hafızam oldukça iyidir 3-5 saatlik bir mevzuda geriye bakmaya ihtiyaç duymuyorum

Yanlis.. Ben kendimi cok iyi tanirim. Oyle "camur at izi kalsin" cilara da pabuc birakmam..:KK66:

Gordugun gibi yorumuna cevap yazmisim, sana Lamelifin bana yaptigi gibi "sen nerden yaziyorsun? ordan buraya ne hakla yazarsin?Nasil elestirirsin?" gibi sahsi saldirida bulunmamisim. O yuzden "Lamelifin sana yaptigini sen de bana yaptin" diyemezsin, dedirtmem.

Yanlis.. Ben kendimi cok iyi tanirim. Oyle "camur at izi kalsin" cilara da pabuc birakmam..:KK66:

Gordugun gibi yorumuna cevap yazmisim, sana Lamelifin bana yaptigi gibi "sen nerden yaziyorsun? ordan buraya ne hakla yazarsin?Nasil elestirirsin?" gibi sahsi saldirida bulunmamisim. O yuzden "Lamelifin sana yaptigini sen de bana yaptin" diyemezsin, dedirtmem.
Ne kadar güzel toparlamışsın ama olmamış
İstediğini seçip koymakla olmaz bu şekilde gerçi bu kelimenin anlamını bilmiyorsun ama yine yazayım ETİK değil..
Bütün hepsini alsaydın sırayla en azından
Benim ciddiyetle ilgili söylediklerimden sonraki tavrından bahsetmiştim
Yazık..
Gerçekten tanımıyorsun kendini
Pabuç bırakmam derken ters giymişsin pabuçlarını
Ben çamur at izi kalsın diyecek kadar basit bir kadı değilim
Donanımlı, ne dediğini bilen ,insan ilişkilerine değer veren en önemlisi saygı ,adab-ı muaşeret bilen bir insanım..

Ne kadar güzel toparlamışsın ama olmamış
İstediğini seçip koymakla olmaz bu şekilde gerçi bu kelimenin anlamını bilmiyorsun ama yine yazayım ETİK değil..
Bütün hepsini alsaydın sırayla en azından
Benim ciddiyetle ilgili söylediklerimden sonraki tavrından bahsetmiştim
Yazık..
Gerçekten tanımıyorsun kendini
Pabuç bırakmam derken ters giymişsin pabuçlarını
Ben çamur at izi kalsın diyecek kadar basit bir kadı değilim
Donanımlı, ne dediğini bilen ,insan ilişkilerine değer veren en önemlisi saygı ,adab-ı muaşeret bilen bir insanım..
:KK70::KK70: Sok oldum simdi.. Benim senle baska bir muhabbetim olmadi ki.. Baska ne alayim? Butun hepsi ha?:KK70:
Simdi soyledigini ispat etme sirasi sende, simdi hemen o dedigin tavirli cevabimi/cevaplarimi! bulup cikart, bakalim baska ne zaman yazismisiz senle.. Bulamazsan iftiracisin, ozur dileyeceksin benden..

10.cu sayfayı oku mesela
Zira harcadığım her dk ya yazık bak bakalım baska konusma varmıymıs?
Senden özür dilemek?
Senin gibi gayriresmi, umursamaz,bilgisiz ,ben ben ben diyen bir insandan
Sanırım imkansız

10.cu sayfayı oku mesela
Zira harcadığım her dk ya yazık bak bakalım baska konusma varmıymıs?
Senden özür dilemek?
Senin gibi gayriresmi, umursamaz,bilgisiz ,ben ben ben diyen bir insandan
Sanırım imkansız
Ayy iyi ki de gosterdin, o cevap sana degil Oky'e olacakti, tam altindaki mesaja yazilmisti yani.. Tuuh.. daha once soyleseydin ya,, Kaza olmus.. da.. sen niye alindin bu kadar? Yarasi olan gocunur boyle seylere..:KK53: Bak simdi o mesajimi kopyalayip Oky'i alintilayacagim, o kizmak bir yana, begeni bile yapacak yane..:KK70:

Neyse, cok yuz verdim galiba, ne o oyle siralamaya baslamissin "bilgisiz, umursamaz, gayriresmi" diye hakaretlerine... Az onceki mesajinda "ne dedigini bilen, insan iliskilerine deger veren, saygili, donanimli, adabi muhaseret kurallari bilen" diye cizdigin tanimina hic yakismamis..:KK57: Biz insanin kisiligini kendine yakistirdigi tanimlardan degil, yazdiklarindan taniriz hanfendi, burasi sanal alem. Yazdiklariniz sizi ele veriyor.:KK66: Burada hakaret yasak, Kibliyim mi ha simdi sizi?:KK53:
:KK70::KK70:

Gayet uyuyor
Ömrümde hiç ödün vermedim
Burada sizin içinde veremeyeceğim
Kibleyebilirsiniz

Gayet uyuyor
Ömrümde hiç ödün vermedim
Burada sizin içinde veremeyeceğim
Kibleyebilirsiniz
Korkma, kibleme aliskanligim yoktur. Burada her geldigimde sizin gibi birileri ille de cikar karsima, hangi birini kiblemekle ugrasicam. Ama sen bana sahsina saldirdigim gibi bir iftira attin ve kanitlayamadin, bunu da bir kenara yazdim, unutmam.. Seni de tanimis oldum boylece, kendi deyimiyle adabi muaseret kurallarini hatmetmis kadin..

Diymi:KK53:
Oldukça eğlenceli olmuş bu siyaset topiği efide.
Birde yıllardır insanların yüzüne konuşamayıp gider gitmez arkasından saldıran 4 kişi var burda, :KK70:özellikle o dört kişiye bakıp çok eğleniyorum ben.:KK14:
Sorsan benden dindarlar ama gıybet etmeyi çok seviyorlar:KK50:
Hepside kendini biliyor:KK53:
Komik olmayalım arkadan konuşmya gıybet denir .burada yazılıp çizilenleri okumadınz mı birinden mi duydunuz :D
Yani önce gıybeti öğreninde gelin.
hem sadece arkadan değil yüzüne karşıda alay edip kalp kırmak günahtır..bunu iyi bilenler kimler acaba ?
Ayrıca hani burda olmak istemiyodunuz madem dönecektiniz o havalı gidişler tribünleremiydi ?
Geyikleriniz çokta umrumda değil yeri gelince söyledim yoksa boşluğunuz çabuk doluyor geyik konusunda ama sizinkinin tadını vermiyor :)))
Başı kapalı nü sanatseverler burda selam yolluyorum :KK24:

yani varya utanıyorum sizden :63:bi özel mesajda bile destek çıkmıyosunuz bana ya da profilimde :KK12:

ya da toplanıp gelmiyorsunuz :63: bi gelseniz sonra bizde hiç birbirimizi kollamıyormuşuz gibi yapsak ya çok özendim ben bunlara :KK51:sıkı arkadaşlıkları var yalnız takdir ettim:KK53:

artı ben kurban olmam kurban ederim:KK70:tek gitmem giderken mune abla onların yazılarını es geçmez sanmıyorum

............................................................................................................................

hı birde arkadan konuşmayız biz ya alıntı yaparız ya da etiketleriz diyorlardı ben bu konuyu okumayabilirdim :KK14: neden açık açık yazmadınız ismimle birlikte:KK48: çok ayıp uygulamalı görmek isterim ahlak anlayışınızı !!!

ben etiketlemiyorum sizin ipinizle kuyuya inilmez bu seferde neden etiketledin beni dersiniz
özl mesajla sana enerci göndercektim ama ılımlı davranma gayretini görüncede yeterli enercin var gibi geldi :D
ayrıca tatlıya bağlamışsın tabi el mecbur aynı vadide dolaşıyoruz dost olmak en iyisi diyorsun ;)
Benim tarzım değil hiçbirini sevemiyorum.
Çok sebeb var birkere nü ye san at diyorlar:D ayrı dünyaların insanıyız : p

ayy sabahın bu güzel saatinde hiç uğraşamayacağım ne seninle ne senin kafandakilerle
saraylı yazıyorum evet çok benimsemiş hissediyorum kullanmak istemiyorum (OLDUMU)
devam edin birbirinizi beğenin sevin öpün koklayın yani bana uzak olun
birdaha benim adımı herhangi bi yerde geçirirseniz ima ederseniz cevabım daha ağır olacak
ee işte ben senden alıntı yaptım diğerlerinden değil kendinizle çelişmeyin başka konu orda kapanmıştır diyende sizlersiniz başka konuda devam eden de, beyin yakarsınız vesselam
ben diğer konuda sadece bir yorum yazdım yorumumda hadi bir üyenin yazdığı ile ilgili eleştirimi yaptım ama etiketlemedim bile sonra 3ü bir arada geldi
hadi yorumuma katıığım gelsin tamamdır ya gerisi
ya herneyse kısır döngü anlat anlat dur ne kadar anlatırsam anlatayım anladığınız kadar anlarsınız
uzak durun benden HEPİNİZ !!!
hadi adiyos

Komik olmayalım arkadan konuşmya gıybet denir .burada yazılıp çizilenleri okumadınz mı birinden mi duydunuz :KK70:
Yani önce gıybeti öğreninde gelin.
hem sadece arkadan değil yüzüne karşıda alay edip kalp kırmak günahtır..bunu iyi bilenler kimler acaba ?
Ayrıca hani burda olmak istemiyodunuz madem dönecektiniz o havalı gidişler tribünleremiydi ?
Geyikleriniz çokta umrumda değil yeri gelince söyledim yoksa boşluğunuz çabuk doluyor geyik konusunda ama sizinkinin tadını vermiyor :)))
Başı kapalı nü sanatseverler burda selam yolluyorum :KK24:
Bu konudan bahsetmediğimi anladığını zaten son paragrafta yazmışsın efide, kendini mi aklıyorsun aklınca ?
Yıllardır bizim hakkımızda düşündüklerini söyleyemeyip biz gider gitmez kusan korkaklardan bahsediyorum .Sende vardın hatırladın mı?
Konuyu uzatmıycam insanlar kavga izlemek zorunda değil.
Bize edilen hakaret ve bedduaları ciddiye alıp o kişiye bizde hakaret etseydik daha mı haklı olacaktık? Enazından bunu dalgaya alabilecek kadar da olgunuz .
Işine bak, herhangi bir konuda benimle tartışacak bir birikimin varsa, yiyosa alıntılayıp fikrini belirtirsin konuşuruz. Leş kargası gibi bekleyip " kavga ediyorlar, bende ortaya şunlara laf sokayım" diye bekleme ki insanlar sana saygı duysun.
Bunları diğer bahsettiğim 3 arkadaşına da okut.
Bekliyorum.

Bu konudan bahsetmediğimi anladığını zaten son paragrafta yazmışsın efide, kendini mi aklıyorsun aklınca ?
Yıllardır bizim hakkımızda düşündüklerini söyleyemeyip biz gider gitmez kusan korkaklardan bahsediyorum .Sende vardın hatırladın mı?
Konuyu uzatmıycam insanlar kavga izlemek zorunda değil.
Bize edilen hakaret ve bedduaları ciddiye alıp o kişiye bizde hakaret etseydik daha mı haklı olacaktık? Enazından bunu dalgaya alabilecek kadar da olgunuz .
Işine bak, herhangi bir konuda benimle tartışacak bir birikimin varsa, yiyosa alıntılayıp fikrini belirtirsin konuşuruz. Leş kargası gibi bekleyip " kavga ediyorlar, bende ortaya şunlara laf sokayım" diye bekleme ki insanlar sana saygı duysun.
Bunları diğer bahsettiğim 3 arkadaşına da okut.
Bekliyorum.
Ben yıllardır burada değilim ama kısa bir süre bile bazı şeyleri görmek için yeterli.
Zaten herkes okuyor cvp vermek isteyen gelip verir.
Bu arada engin bilgilerinle dövdün beni madem alıntı istemiyosun sende lafını bırak ortaya yarası olan üzerine alınıp yazssın.
Senden şimdiye kadar alıntı yapmadın yemedi de sonra cvp veremem diye korktum ..şu konuda bile alaksı yokken bilgimle döverim ayağı nedir ha ha :D
Benim arkadaşlarım yok burda malum kişi düşmanlığında ortak olduğum..hadi cnm bilgili arkadaşlarınla forum faliyetlerinize devam ...sende uzatma..yemiyorumda:KK17:

Back