• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AKP’li Ensarioğlu: Özerklik de olur öz yönetim de olur

Ben yıllardır burada değilim ama kısa bir süre bile bazı şeyleri görmek için yeterli.
Zaten herkes okuyor cvp vermek isteyen gelip verir.
Bu arada engin bilgilerinle dövdün beni madem alıntı istemiyosun sende lafını bırak ortaya yarası olan üzerine alınıp yazssın.
Senden şimdiye kadar alıntı yapmadın yemedi de sonra cvp veremem diye korktum ..şu konuda bile alaksı yokken bilgimle döverim ayağı nedir ha ha :KK70:
Benim arkadaşlarım yok burda malum kişi düşmanlığında ortak olduğum..hadi cnm bilgili arkadaşlarınla forum faliyetlerinize devam ...sende uzatma..yemiyorumda:KK17:
Ne kadar zamandır burdasın bilemedim, bir kere bile benimle fikir alışverişinde bulunmayıp gider gitmez saydırmışsın ya, onu diyorum canım benim.
Hepinizle fikir alışverişinde bulunmak isterim bundan sonra.
Korkmayalım alıntılamaktan:KK14:Arkadan saydırmaktan daha kolaydır:KK53:
Görüşmek üzere:KK50:

Lafım sana değildi ama gayretini tebrik ederim aralarına kabul edildin bu mesajnla seni daha çok sevecekler :)
Demek bana sataşacak fırsat olarak bu anı bekledin :)
Ben tek tabancayim canim ya. Grup benim ozgur ruhuma aykırı :KK53: :KK59:

Fırsat kollamadim:63:. Ortayı sen açtın golu de ben attım:KK69:

Saraylim, 21 Ağustos 2015 K.İ.B.

Saraylim Popüler Üye Pro Üye
Özel Mesaj At
Beğenildi:
8.840
Ödül Puanları:
193
O mesajlarimi kopyalayip gonderdigin kisiye soyle, benle ugrasip durdugunu yeni ogrendim. Basladigin isi bitir ve bunu da ona bir zahmet kopyalayip yolla ki bilsin, Siyasette es kaza bir topik altinda karsima cikmasin, en uygun firsatta yer ile yeksan edecegim onu herkesin huzurunda.. Genelden.. :KK53:

images

Saraylim, 2 Eylül 2015 K.İ.B.

Saraylim Saraylim

ben bu mesajın kanıtlanmasını bekliyorum hala
tam 3 ay 22 oldu
Ha bu sana ozelden yolladigim mesajdi di mi.. Genele getirmissin benden izin almadan, ayip etmissin. Neyse..

Seninkine ne dediysen karsima cikmadi bir daha ben ne yapayim..:KK53:

Ha bu sana ozelden yolladigim mesajdi di mi.. Genele getirmissin benden izin almadan, ayip etmissin. Neyse..

yok arttık. özelden yazılanlarımı taşımış. bu yasak değilmi.
ayrıca hiç hoş bir davranş değil. dindarım diyen birine hele hiç yakıştıramadım bunu

özelden cevap yazmadın 3 ay 22 gün bekledim e insaf ama -duvarlara çizik attım gün saydım :-) o benim ki ,kim kim kanıtla bakalım isim ver bekliyorum burada ver

ayrıca hiç hoş bir davranş değil. dindarım diyen birine hele hiç yakıştıramadım bunu
oky çık aradan :-) ikide bi dindarlığımla gelme seni kibliyorum dine çekme konuyu:63:

Eğer sitedeyken arkadaş olup,yüzlerine gülüp,o kişiler gittiğinde arkalarından konuştularsa hiç hoş değil bu.. yakışmıyor.

oky çık aradan :-) ikide bi dindarlığımla gelme seni kibliyorum dine çekme konuyu:63:
ama hoş değil yaptığın. adı üstünde özel mesaj. herkesin görmesini istese profile yazardı. herkes arasında sorun olanın mesajlarını kkya koysa konulara hoş olurmu. bunu bir düşün bence.

Yav bunlardan hersey beklenir, once ozelden mesaj yazip aramizda kalsin diye ahiret sorulari sorarlar, sonra da ozeli hic sikilmadan genele tasirlar.. Allahin guvenmeyecegin kullarindan..
Bosver, umurumda da degil zaten, boyleleri heryerde karsimiza cikabilir, bu zamanda bayagi cogaldilar.. Toplum bozuldu diyorum ya her zaman, iste oyle..

Memleketi boldunuz memleketi.. Benle ugrasacagina otur da cocuklarimin gelecegiyle nasil oynadim deyip haline agla..
valla bozdun kafayı akp ile.. kızz üzülme çık bi tatile yeminle iyi görünmüyorsun..pc yi kapatıyorum sen ve AKP sabah gelip açıyorum sen ve AKP kız kendine gel rapor alacaksın yakında eğer böyle devam edersen bak cidden üzülmeye başladım .. güzel arkadaşım takma kafaya bu kadar AKP yi 13 yıldır baştalar bi 6.. 7 sene daha var sık dişini ne kaldı şunun şurasında .. :KK70::KK70::KK70::KK70:

ama hoş değil yaptığın. adı üstünde özel mesaj. herkesin görmesini istese profile yazardı. herkes arasında sorun olanın mesajlarını kkya koysa konulara hoş olurmu. bunu bir düşün bence.
bak bu bir iftiradır okypete ve hoş olmayan bir davranıştır kendisine özel mesaj ile cevap yazdım ancak cevap vermedi bekledim bekledim bekledim
ancak en sonunda bunu yapmak zorunda kaldım yaptığım hoştur demiyorum tamam hoş değil kabul ;)cevabı özeldende verebilir burdanda kendisi bilir
3 ay 22 gün :KK53::-)

bu arada rica edeceğim saraylı adlı üye ile aramıza girme :rolleyes:

Yav bunlardan hersey beklenir, once ozelden mesaj yazip aramizda kalsin diye ahiret sorulari sorarlar, sonra da ozeli hic sikilmadan genele tasirlar.. Allahin guvenmeyecegin kullarindan..
Bosver, umurumda da degil zaten, boyleleri heryerde karsimiza cikabilir, bu zamanda bayagi cogaldilar.. Toplum bozuldu diyorum ya her zaman, iste oyle..
doğru iftira çok güzel birşey :KK5:ben cevabımı aldım teşekkürler :KK39:

valla bozdun kafayı akp ile.. kızz üzülme çık bi tatile yeminle iyi görünmüyorsun..pc yi kapatıyorum sen ve AKP sabah gelip açıyorum sen ve AKP kız kendine gel rapor alacaksın yakında eğer böyle devam edersen bak cidden üzülmeye başladım .. güzel arkadaşım takma kafaya bu kadar AKP yi 13 yıldır baştalar bi 6.. 7 sene daha var sık dişini ne kaldı şunun şurasında .. :KK70::KK70::KK70::KK70:
Bir aydan fazla yoktum Kakao, ozlemissindir diye..:KK53:

bak bu bir iftiradır okypete ve hoş olmayan bir davranıştır kendisine özel mesaj ile cevap yazdım ancak cevap vermedi bekledim bekledim bekledim
ancak en sonunda bunu yapmak zorunda kaldım yaptığım hoştur demiyorum tamam hoş değil kabul :KK66:cevabı özeldende verebilir burdanda kendisi bilir
3 ay 22 gün :KK53::-)

bu arada rica edeceğim saraylı adlı üye ile aramıza girme :rolleyes:
hoş değil. özel özelde kalır. yine sorunun varsa ve özelse yaz özeline. sitede en hoş karşılamadığım hareketi yapmışsın. etikte değil ayrıca

ayrıca ben konuştuğumuz diğer meseleleri mi taşımışım yoooo ...

sadece bana attığı iftirayı taşıdım özel bişey yokki eğer arkasına sığındığım kimse öğreneyim ve utanayım bende buyrun

sende suyu bulandırmasan olmaz arada gelip. :)

Bir aydan fazla yoktum Kakao, ozlemissindir diye..:KK53:
eee ne olacak böyle saraylımm iyi görmüyorum senii kaybedeceğiz yakında seni bu kadar takıntı olurmu yaww bırak boşver bu TÜRKİYE ne badireler atlattı ne liderler gördü ne inişler ,çıkışlar gördü ne darbeler yaşadı boşver be ..

lameli, bak satasma gene.. ondan sonra burada aglamalara basliyorsun:KK61:, iki saat susturamayiz sonra seni burada, isimiz var..
adiyooooooooooooooossss

yaaa ağlat bacım koruyucu meleğim kim kim kim nolur söyle lütfen söyle
meraktan ağlarım bak bu seferde :cry:
bu arada ben nerde ağladım ya hu :-)

kız gidiyorum bu arada yada dur giyneyim bidaha bakarım :cool:bağımlılık yaptın yahu bırakamıyorumda

Back