AKP artık bunları yapamayacak!

kurallar içerisinde kendi görüşün dışında her şeye hoş olmayan bi üslupla başlık açabilirsiniz diye kural mı var? taraflı bir site olduğunu bilmiyordum

Sayın umze ,
sizin nezdinizde tüm üyeleri bilgilendirelim, editörler, moderatörler, adminler sitede yasalar ve kurallar çerçevesinde hertürlü bilgi ve haberi paylaşabilir, paylaştıkları içeriklerle ilgili kişisel yorum yapabilir.
Buna bir mani yoktur, site yönetiminde yer alan kişiler her kesimden, her görüşten insanlar olabilir, buna da mani yoktur.
Editörlerin üyeler hakkında işlem yapma yetkisi yoktur, onlarda herkes gibi öncelikle üyedir ve site kurallarına uymayan hakaret, polemik vb içersinde olurlarsa herkes gibi banlanırlar.

Sitenin tarafsızlığını korumak Adminlerin görevidir, editörlerin değil, Adminlerde kişisel görüş bildirebilir lakin iş üyeler hakkında işlem yapmaya ve kuralları uygulamaya geldiğinde tarafsız olmak zorundadırlar ve işlemlerinde kişisel tavır sergileyemezler.

Sergiledikleri anda görevine son verilir, ki işlem yapma yetkisi olanlardan biri de benim, görevimi kişisel duygularıma göre yaptığım, yönetici kurallarına ve vasıflarına uymadığım anda yetkilerim alınır.
Yani bende yetkim bir kenara üyelik vasfını taşıyorum, gördüğünüz gibi hiçbirimizin ayrıcalığı yok.

Saygılarımla...

Son düzenleme:
İnsanları nasıl bir nefret bürüdüyse sayenizde bölücülerleyiz bravo. Hep akp ye oy attım bi kaybının olduğunu düşünmüyorum. Alnımızın AKıyla yine birinci sıra bizim !
biz 2. sinizmi dediksizin bakanlardan bazıları yargılanacak sanırım

Ne guzel dusunceler bunlar. Aynen sitedeki adminlerde her gorusten insanlara esit olarak davraniyor taraf tutmuyor.

Ama bu sekilde davranmayan bir Cumhurbaskani var cok desteklediginiz.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

dilerim bundan sonrası için güzel sonuçlar olur diye iyi niyatli ve pozitif olsam da yine içim çok rahat değil olmayacakta hak etmiyenlerin olduğu bir meclis ve hak etmiyenlerin kazandığı bir seçim oldu

iyi birincisiniz,ama şukürler olsunki başkanlık sistemi kurulmayacak,Atatürk cumhuriyeti bize emanet etti

dilerim bundan sonrası için güzel sonuçlar olur diye iyi niyatli ve pozitif olsam da yine içim çok rahat değil olmayacakta hak etmiyenlerin olduğu bir meclis ve hak etmiyenlerin kazandığı bir seçim oldu
hep öyle zatan ve öyle olmaya devam edecek tıpkı bundan önce olduğu gibi

İnsanları nasıl bir nefret bürüdüyse sayenizde bölücülerleyiz bravo. Hep akp ye oy attım bi kaybının olduğunu düşünmüyorum. Alnımızın AKıyla yine birinci sıra bizim !
bende bir defa atmıştım akp ye,başkanlıktı,yolsuzluktu,suriyelilerdi derken bıraktım akp yi

Vay yüzde dokuz iki üç milyon mu ediyor? Hem de dört sene önceki seçime göre katılım bir hayli fazla iken. Keşke niye oy kaybetti bizim bu parti deseniz iki üç milyondan daha fazla olan seçmen sayısını küçümseyeceğinize

Birinci olarak Emine Ülker Tarhan'ın partisi Anadolu Partisi, Vatan değil. İkincisi Vatan Partisi'nin solla hiçbir alakası yok. Üçüncüsü ikisi de baraj altında kaldı ve kalacağı da belliydi.
hdp solla çok mu alakalı? komiksiniz. kürt milliyetçileri hatta ırkçıları desek daha doğru olur. başta kürt annelerin anneler gününü kutluyoruz derken bile ayrımcılık yaptılar.

hdp vekilleri nasıl akp vekillerini aratmıyorsa seçmenlerde aratmıyorlar....

Ya ben hukumet kurulana kadar inanamicam gercekten kurtulduk mu bunlardan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…