tarafsız olma zorunluluğu elbette yok ama bu site içerisinde olmak zorunda çünkü farklı görüşlerden insanlar var bu insanlar düşüncelerini tartışabilir paylaşabilir. fakat siteyi temsil eden bi insan bunu yapamaz yapması uygun değil. eğer yapılıyorsa ben bu sitenin genele hitap ettiğini düşünmem
kurallar içerisinde kendi görüşün dışında her şeye hoş olmayan bi üslupla başlık açabilirsiniz diye kural mı var? taraflı bir site olduğunu bilmiyordum
biz 2. sinizmi dedikİnsanları nasıl bir nefret bürüdüyse sayenizde bölücülerleyiz bravo. Hep akp ye oy attım bi kaybının olduğunu düşünmüyorum. Alnımızın AKıyla yine birinci sıra bizim !
Ne guzel dusunceler bunlar. Aynen sitedeki adminlerde her gorusten insanlara esit olarak davraniyor taraf tutmuyor.tarafsız olma zorunluluğu elbette yok ama bu site içerisinde olmak zorunda çünkü farklı görüşlerden insanlar var bu insanlar düşüncelerini tartışabilir paylaşabilir. fakat siteyi temsil eden bi insan bunu yapamaz yapması uygun değil. eğer yapılıyorsa ben bu sitenin genele hitap ettiğini düşünmem
elden gelen bir şey yok matmazel,abd gönderdi,yıllar önceden böyle olacağı belliydi,devlete sormak lazım halk ne yapsın halkta saşırdı,biri pkk diğeri başkanlık sistemi
neasıl bir sistem cumhuriyete ne olacak,halkı bu duruma sokanlar ..... diyorum
2. Ya da 1. Gibi bişey dediğinizden söz etmedim. Bi kaybımızın olmadığını. 2.3 milyon oy kaybetsek de birinci olduğumuzdan bahsettim. Lafı cımbızla seçip çektiğiniz için buna takılmanıza şaşırmadım :)biz 2. sinizmi dediksizin bakanlardan bazıları yargılanacak sanırım
iyi birincisiniz,ama şukürler olsunki başkanlık sistemi kurulmayacak,Atatürk cumhuriyeti bize emanet etti2. Ya da 1. Gibi bişey dediğinizden söz etmedim. Bi kaybımızın olmadığını. 2.3 milyon oy kaybetsek de birinci olduğumuzdan bahsettim. Lafı cımbızla seçip çektiğiniz için buna takılmanıza şaşırmadım :)
hep öyle zatan ve öyle olmaya devam edecek tıpkı bundan önce olduğu gibidilerim bundan sonrası için güzel sonuçlar olur diye iyi niyatli ve pozitif olsam da yine içim çok rahat değil olmayacakta hak etmiyenlerin olduğu bir meclis ve hak etmiyenlerin kazandığı bir seçim oldu
bende bir defa atmıştım akp ye,başkanlıktı,yolsuzluktu,suriyelilerdi derken bıraktım akp yiİnsanları nasıl bir nefret bürüdüyse sayenizde bölücülerleyiz bravo. Hep akp ye oy attım bi kaybının olduğunu düşünmüyorum. Alnımızın AKıyla yine birinci sıra bizim !
İnsanları nasıl bir nefret bürüdüyse sayenizde bölücülerleyiz bravo. Hep akp ye oy attım bi kaybının olduğunu düşünmüyorum. Alnımızın AKıyla yine birinci sıra bizim !
Vay yüzde dokuz iki üç milyon mu ediyor? Hem de dört sene önceki seçime göre katılım bir hayli fazla iken. Keşke niye oy kaybetti bizim bu parti deseniz iki üç milyondan daha fazla olan seçmen sayısını küçümseyeceğinize2. Ya da 1. Gibi bişey dediğinizden söz etmedim. Bi kaybımızın olmadığını. 2.3 milyon oy kaybetsek de birinci olduğumuzdan bahsettim. Lafı cımbızla seçip çektiğiniz için buna takılmanıza şaşırmadım :)
hdp solla çok mu alakalı? komiksiniz. kürt milliyetçileri hatta ırkçıları desek daha doğru olur. başta kürt annelerin anneler gününü kutluyoruz derken bile ayrımcılık yaptılar.Birinci olarak Emine Ülker Tarhan'ın partisi Anadolu Partisi, Vatan değil. İkincisi Vatan Partisi'nin solla hiçbir alakası yok. Üçüncüsü ikisi de baraj altında kaldı ve kalacağı da belliydi.
Seferoğulları Tellioğullarına karşı bölüm-1
Munim alemsin vallahi :))
Rabbim beterinden korusun hepimizi
Burdan bakınca Seferoğulları ve Tellioğulları'nın Yeşil Vadi kavgası gibi gözüküyor ama
Az daha zorlarlarsa hamam repliği de çıkar
Sabahtan beri yemişler birbirlerini yine.