AKP artık bunları yapamayacak!

valla akape sayesinde o bölücülerle masaya oturuldu ondan da haberiniz var mı.
Valla siz cehape ve mehapeliler sayesinde meclise girdiler haberiniz var mı ? Biz her herkesi insan yerine koyduk onlarla çatışmak yerine barışla çözmeye kalkıştık. Bahçelinin ağzından duşmeyen " vurun tokadıııı! Basın şamarıııı!" İle olmayacağı duşuncesindeydik.

Küçümsediğimden bahsettiğimi hatırlamıyorum. Kendinizce yorumunuz o. Evet kaybettik çunku yanlış insanlara guvendik. Başta cemaatçiler ! Koskocs 2.3 milyon oyla hala ilk sırada olmamız hala gurur verici.

Küçümsediğimden bahsettiğimi hatırlamıyorum. Kendinizce yorumunuz o. Evet kaybettik çunku yanlış insanlara guvendik. Başta cemaatçiler ! Koskocs 2.3 milyon oyla hala ilk sırada olmamız hala gurur verici.
Rte çok yanlış insanlara güvendi ve çok hata yaptı. Sonucunu yine halk ödeyecektir. Çok çok üzgünüm 19 yaşındayım, Allah ömür verirse bir 50 yıl daha yaşarım. Ne günler görcem kimbilir..

"BetulFaruk, post: 41323918, member: 667953"]Küçümsediğimden bahsettiğimi hatırlamıyorum. Kendinizce yorumunuz o. Evet kaybettik çunku yanlış insanlara guvendik. Başta cemaatçiler ! Koskocs 2.3 milyon oyla hala ilk sırada olmamız hala gurur verici.[/QUOTE]
Aslında demek istediğim yüzde dokuz katılım sayısı arasındaki farkları da ele alırsak iki üç milyondan baya fazla eder. Biraz matematik hesabı yeter. Bu arada yukarıdaki bir mesajınıza istinaden diyorum ki ak parti hdpyi meclise soktuğunu kendi ağzıyla kabul ediyor. Şimdi chp mhp mi soktu oldu. Bir de siz sokarken barış yanlışı çözüm aracı olun chp bilmem ne oy verince bölücü yanlısı olsun. Ne komik. Hem chp nin de mhp ninde oyları düşmemiş ki sis verdiniz diyorsunuz gözünüzle mi gördünüz. Yeter ama bir turturmuşsunuz aynı lafı ki partinizin emekçileri bilmem neyi sizin tam tersinizi söylerken. Adamlar soktu meclise onlar imza attı yasaya sizden iyi bilirler değil mi? Bu arada ayrımcı bölücü ak Parti ve başkanıdır. Alisiz aleviler derken kızı lkarıyı yoktan yere araya sokarken Ermenilere laf atarken işine gelmeyince vs vs vs. Biraz okuyun Allah aşkına ya bi çıkan yasalara atılan imzalara kimin attığına bilmem ne bişilere bakın

Oyle yanlış insanlara güvendi. Olmamalıydı. Devletin içinde bi küçük devlet daha vardı resmen. Ama sırf bu yüzden RTE ye karşı kin güdemem. Sayesinde çok rahat iyi bi unide başörtümle okuyorum. Allah bir daha 28 şubatları yaşatmasın..

S sumoshh ,
daha yaşın çok genç, ortada vahim bir durumda yok bu kadar üzülüp karalar bağlayacak, 43 yaşındayım, 80 darbesini de gördüm, koalisyon hükümetleri de, bak hala bu ülkede çok şükür sağlıkla kendi yağımla kavrulup yaşayıp gidiyorum.

Biz belli yaş insanları hiçbir iktidarın sonsuz olamayacağını biliyorduk, siz gençler zamanla Tecrübe ederek öğreneceksiniz.

Siyaset için bu kadar üzülmeye değmez, ülke ve halk için Allah hayırlısını nasip etsin diye dua etmek en güzeli.

Başka bir topikte Hüda-par'la pkk çatışıyor demişsin, onlar hep çatışıyorlar, 2014 Aralık ayı Cizre 1'i çocuk 2 kişi ölmüştü çatışmada.
Bugün çatışırlar yarın çatışırlar, ikisi de farklı ideolojileri savunuyor çünkü.

hhaaayyyyy agzina, beynine, eline ve parmaklarina saglik Duka Tesla, harikasin canim.
Matmazeldepresif, canim seni cok iyi anliyorum ama inan, hic korkmaya gerek yok. Bak gör, hersey cok güzel olacak. Cok güzel bir Türkiye olacak, gelecege ümitle bakiyoruz. Tabiki insanlarin korkulari var ve buda cok normal. Olmasida iyi, cünkü bilmedigimiz ve tanimadigimiz hersey biz insanlari korkutur ammmaaa birbirimize güvendikce, inandikca ve birbirimizi sevdikce saydikca, herkes ülkesinin gelecegi icin elinden geleni yaptikca, bütün bu korkular azalacak. Bir sans vermek iyidir.

Ama işte ben o darbe günlerini görmedim, büyüklerim anlatiyor (annem 50 yasinda) karneyle ekmek almayı, sadece bulgurlu çorbalari, halkın açlığını, koalisyonun krizle çıktığımızı.. Yani rte iktidara geldiğinde ben 6 yasindaydim. Hiç kendi imkanlarim haricinde sıkıntı çekmedim, beni korkutan da bu. Halkım, kendim ve geleceğimiz icin endişelenmiyorum. Yaşıtlarimin umrunda değil..

Aslında demek istediğim yüzde dokuz katılım sayısı arasındaki farkları da ele alırsak iki üç milyondan baya fazla eder. Biraz matematik hesabı yeter. Bu arada yukarıdaki bir mesajınıza istinaden diyorum ki ak parti hdpyi meclise soktuğunu kendi ağzıyla kabul ediyor. Şimdi chp mhp mi soktu oldu. Bir de siz sokarken barış yanlışı çözüm aracı olun chp bilmem ne oy verince bölücü yanlısı olsun. Ne komik. Hem chp nin de mhp ninde oyları düşmemiş ki sis verdiniz diyorsunuz gözünüzle mi gördünüz. Yeter ama bir turturmuşsunuz aynı lafı ki partinizin emekçileri bilmem neyi sizin tam tersinizi söylerken. Adamlar soktu meclise onlar imza attı yasaya sizden iyi bilirler değil mi? Bu arada ayrımcı bölücü ak Parti ve başkanıdır. Alisiz aleviler derken kızı lkarıyı yoktan yere araya sokarken Ermenilere laf atarken işine gelmeyince vs vs vs. Biraz okuyun Allah aşkına ya bi çıkan yasalara atılan imzalara kimin attığına bilmem ne bişilere bakın[/QUOTE]
Farklı tutumlarımız olduğu için sizin bu durumu ne yanlısı olarak göreceğinize ben karışamam. Aslında demek istediğim yüzde dokuz katılım sayısı arasındaki farkları da ele alırsak iki üç milyondan baya fazla eder. Biraz matematik hesabı yeter. Bu arada yukarıdaki bir mesajınıza istinaden diyorum ki ak parti hdpyi meclise soktuğunu kendi ağzıyla kabul ediyor. Şimdi chp mhp mi soktu oldu. Bir de siz sokarken barış yanlışı çözüm aracı olun chp bilmem ne oy verince bölücü yanlısı olsun. Ne komik. Hem chp nin de mhp ninde oyları düşmemiş ki sis verdiniz diyorsunuz gözünüzle mi gördünüz. Yeter ama bir turturmuşsunuz aynı lafı ki partinizin emekçileri bilmem neyi sizin tam tersinizi söylerken. Adamlar soktu meclise onlar imza attı yasaya sizden iyi bilirler değil mi? Bu arada ayrımcı bölücü ak Parti ve başkanıdır. Alisiz aleviler derken kızı lkarıyı yoktan yere araya sokarken Ermenilere laf atarken işine gelmeyince vs vs vs. Biraz okuyun Allah aşkına ya bi çıkan yasalara atılan imzalara kimin attığına bilmem ne bişilere bakın[/QUOTE]
Valla kulaktan dolma kalıp yargılarla konuşmayı sevmiyorum. Selahaddin Demirtaş basın toplantısında özellikle emanet oylar için sol kesime teşekkür ettiğini duymuş olmalısınız. Yanlı kanallarda bu es geçilmiş olabilir.. Ayrıca gezi eylemleri sırasında tomaların onune hdpli vekillerle oturup aynı saflarda yer alan sizlerdiniz. En şaşırtıcısı ise ataturkun askerlerine it surusu diyen hdp vekilinin dediklerine kulak tıkayıp onlarla birlik olanlarda (sırf akp gitsin oy verin gitsin diyenler.) sizlersiniz. Tabi bunları selahaddin demirtaşın söylediklerine istinaden diyorum. Ha hesap konusuna gelincede matematiğim çok iyidir. Burda ilk sayfalarda yazanlar 2.3 yazdıkları için alıntı yaptım...

Ben de şu an basartumle üni okuyorum, kin de gütmüyorum. Aksine çok zeki bir lider oldugunu düşünüyorum. Çok hata yaptı insallah bu günler gelip gececektir.

sevgili sumoshh kim korkutuyor siz gençleri böyle hayretle okudum yazdıklarınızı.. ekmeğin yağın vs karne ile alındığı günler kıbrıs çıkartması zamanının eseridir koalisyon hükümeti olmasının değil.. kıbrıs çıkartması nedeniyle ülkemize ambargo konulması yüzünden yaşanan durumdur o dediklerin.. lütfen rica ediyorum tarihimizi iyi bilelim arkadaşlar..koalisyon hükümeti demek kriz demek değildir..

Karneyle ekmek almak 70'lerdeki global kriz sebebiyleydi, Ingilizlerinde karnesi vardı o dönem ama kusura bakılmasında siyasiler bir anlatır ki sanırsın karne hükümet yüzündenmiş gibi, 80 darbesinde biz ekmek alıyorduk, karnemiz yoktu.

Çatışmalar vardı, evet çok kötü Çatışmalar oldu, çok insan öldü, bu ülke çok kriz gördü, enflasyon, devalüasyon, 99'da da kriz oldu, 2001'de de fakat yine kimse dillendirmez 1950 ila 1963 Yılları Arasında da Süregelen bir kriz Yaşadı bu ülke, dış borcumuz katlanarak Büyüdü, enflasyon arttı, bütçemiz açık verdi.

Şu anda var kriz riskimiz, seçimler yüzünden değil ama kriz birkaç Yıldır bekleniyor zaten ama halk bunu bilmez Piyasaları takip etmedikleri için, global kriz tehlikesi var, hatta Hükümet'in bu olası krizi nasıl yöneteceği konuşuldu çok kereler ama vatandaş takip etmediği için bilmez.

Yani anlayacağın bu ülkeyi kim yönetirse yönetsin eğer kriz yaşanacaksa bunun önüne geçemeyebilir, bir siyasi herzaman doğru adımlar atacak diye bir kaide yok, dün krizi atlatmıştır, bugün Çözümleri yetersiz gelir.

Diyorum ya, elbette korkuyorsundur, inan herkesin kendince endişeleri oldu, oluyor ama hep güzel düşünüp hepimiz için en iyisini dilemek lazım.

Farklı tutumlarımız olduğu için sizin bu durumu ne yanlısı olarak göreceğinize ben karışamam.
Aslında demek istediğim yüzde dokuz katılım sayısı arasındaki farkları da ele alırsak iki üç milyondan baya fazla eder. Biraz matematik hesabı yeter. Bu arada yukarıdaki bir mesajınıza istinaden diyorum ki ak parti hdpyi meclise soktuğunu kendi ağzıyla kabul ediyor. Şimdi chp mhp mi soktu oldu. Bir de siz sokarken barış yanlışı çözüm aracı olun chp bilmem ne oy verince bölücü yanlısı olsun. Ne komik. Hem chp nin de mhp ninde oyları düşmemiş ki sis verdiniz diyorsunuz gözünüzle mi gördünüz. Yeter ama bir turturmuşsunuz aynı lafı ki partinizin emekçileri bilmem neyi sizin tam tersinizi söylerken. Adamlar soktu meclise onlar imza attı yasaya sizden iyi bilirler değil mi? Bu arada ayrımcı bölücü ak Parti ve başkanıdır. Alisiz aleviler derken kızı lkarıyı yoktan yere araya sokarken Ermenilere laf atarken işine gelmeyince vs vs vs. Biraz okuyun Allah aşkına ya bi çıkan yasalara atılan imzalara kimin attığına bilmem ne bişilere bakın[/QUOTE]
Valla kulaktan dolma kalıp yargılarla konuşmayı sevmiyorum. Selahaddin Demirtaş basın toplantısında özellikle emanet oylar için sol kesime teşekkür ettiğini duymuş olmalısınız. Yanlı kanallarda bu es geçilmiş olabilir.. Ayrıca gezi eylemleri sırasında tomaların onune hdpli vekillerle oturup aynı saflarda yer alan sizlerdiniz. En şaşırtıcısı ise ataturkun askerlerine it surusu diyen hdp vekilinin dediklerine kulak tıkayıp onlarla birlik olanlarda (sırf akp gitsin oy verin gitsin diyenler.) sizlersiniz. Tabi bunları selahaddin demirtaşın söylediklerine istinaden diyorum. Ha hesap konusuna gelincede matematiğim çok iyidir. Burda ilk sayfalarda yazanlar 2.3 yazdıkları için alıntı yaptım...[/QUOTE]
İyki kulaktan dolma bilgilerle konuşmuyorsunuz hemen iki üç milyona inanıp kopyalamışsınız bir tezat daha. Bu arada demirtaş ın falan ne dediğine bakacaksak doğudaki ak Parti oyları da bize geldi dedi onlar için de emanet dedi. Yanlı kanal izliyorsanız görmemişsinizdir. Bir de azalan oy oranına bakarsak tek parti var böyle. Kulaktan dolma değil istatiki bilgilere göre konuşuyoruz. Gezi olayı doğayı koruma olarak başladı ne yazıkki bazıları araya fitne sokup işin seyrini değiştirmeye çalışsa da. Yani orda korunan doğa iken ama sen bizden değilsin gibi bir tavır alınsa idi bize emanet doğaya ihanet olurdu o konu ayrı. Tayyip de ayyaş vs dedi Atatürk e. Hem konu Atatürk değil. Tek çıkar noktanız o mu. Hem siz şunu söyleyin meclise girmesini kim sağladı. Şimdi burda ötekileştirerek siz chp mhpliler soktu deyip olayı manipüle etmeyin. Dünden beri sıktı bu konu dilimizde tüy bitti
İlk gün ve gece ses çıkmıyordu düşünüp düşünüp siz oy verdiniz ve yine yeni yeniden Atatürk sözleriyle gelmişsiniz. Ama hepsi yalan. Diyin ki en baş ak Parti hapisten çıkarıp getirmedi bunları. Ben diyim aaa benim laflarım yalanmış

Ben de şu an basartumle üni okuyorum, kin de gütmüyorum. Aksine çok zeki bir lider oldugunu düşünüyorum. Çok hata yaptı insallah bu günler gelip gececektir.

sumoshh belki bir anda düzen değiştiği için kaygılısın ama bunları okuyarak arastırarak üstünden atabilirsin. Ki şu an kötü senaryolara gerek yok ki daha süreç devam ediyor..kuyruklar sadece koalısyon oldugu için olmadı .opec ülkeleri dünyada petrol fiyatlarını 4 katına cıkarak ani bir patlama yasattıı(abdye tepki için) ve o sırada bu ülkede kıbrıs harekatı vardı.

Akp yüzde40 elindeyken bir şey yapamıyor hdp yuzde15 ile ulkeyı mı ele gecırecek? Hdpyi ve ona verilen oyları desteklemıyorum fakat ülkeyı ele gecırmısler gibi davranmak dogru değil. hep kapalı kapılar ardında isteniyordu bir şeyler şimdi cıksın kürsüde istesin görsün bu millet barıs mı ister savas mı hdp? en güzeli değil mi?

Ayrıca dünyada bir çok ülke koalısyonla yonetılıyor. hadı tamam tek ıktıdar yıne olsun ama ekonomımız şu an seçim kaldıracak durumda değil. Piyasanın sakinleştirilmesine ve seçimden cıkılmasına ihtiyac var

şu an işsizlik 11.4, büyüme oranımız 2001de 10.3 iken 2015 2.1e kadar düştü... Artık özelleştirme ile sıcak para elde edecek kaynak kalmadı. dolar daha da yükselecek. fed faiz arttıracak.. durum iç açıcı değil zaten su an dahi..
ve akp meclısının de bir restorasyona ihtiyacı var onların da kendıne çeki düzen vermesi için güzel bir süreç olarak gör bunu.
zaten en geç 1 yılda belki 6 ayda erken secıme gidilir gibi duruyor. Bu süreci partisiyle iyi degerlendiren yine kazanır.

sumoshh ben seni eski konularından hatırlıyorum
konularının çoğu ailenin geçim sıkıntısıyla ilgili
şu dönemde de bunu eleştirmesi gerekenlerden birisi de sen olmalısın diye düşünüyorum

hannesli ,
evet ayın 17'sini bekliyoruz, Yellen yellenecek mi yellenmeyecek mi gibi soğuk espriler yapılıyor piyasalarda, vatandaş evime sıcak Çorba giriyor mu diye düşünür, yurtdışıysa borsanıza, faizinize, büyümenize, işsizlik oranınıza.

Kapitalizm düzenine göre yönetiliyor her ülke, anlamak gerekiyor artık.

Bu arada yine yazayım, yurtdışından gelen yatırımcı koalisyon seçeneğini fiyatladı zaten ve aslında gayette olumlu bakılıyor, bakalım göreceğiz zamanla.

Hayırlısı neyse o olsun.

canım bende herşeyin iyi olmasından yanayım ne doğuda ne batıda kimsenin canı yansın istemiyorum ölümler sadece vadeyle olsun birilerin silahıyla değil inşallah dediğin gibi olur

Valla kulaktan dolma kalıp yargılarla konuşmayı sevmiyorum. Selahaddin Demirtaş basın toplantısında özellikle emanet oylar için sol kesime teşekkür ettiğini duymuş olmalısınız. Yanlı kanallarda bu es geçilmiş olabilir.. Ayrıca gezi eylemleri sırasında tomaların onune hdpli vekillerle oturup aynı saflarda yer alan sizlerdiniz. En şaşırtıcısı ise ataturkun askerlerine it surusu diyen hdp vekilinin dediklerine kulak tıkayıp onlarla birlik olanlarda (sırf akp gitsin oy verin gitsin diyenler.) sizlersiniz. Tabi bunları selahaddin demirtaşın söylediklerine istinaden diyorum. Ha hesap konusuna gelincede matematiğim çok iyidir. Burda ilk sayfalarda yazanlar 2.3 yazdıkları için alıntı yaptım...[/QUOTE]
İyki kulaktan dolma bilgilerle konuşmuyorsunuz hemen iki üç milyona inanıp kopyalamışsınız bir tezat daha. Bu arada demirtaş ın falan ne dediğine bakacaksak doğudaki ak Parti oyları da bize geldi dedi onlar için de emanet dedi. Yanlı kanal izliyorsanız görmemişsinizdir. Bir de azalan oy oranına bakarsak tek parti var böyle. Kulaktan dolma değil istatiki bilgilere göre konuşuyoruz. Gezi olayı doğayı koruma olarak başladı ne yazıkki bazıları araya fitne sokup işin seyrini değiştirmeye çalışsa da. Yani orda korunan doğa iken ama sen bizden değilsin gibi bir tavır alınsa idi bize emanet doğaya ihanet olurdu o konu ayrı. Tayyip de ayyaş vs dedi Atatürk e. Hem konu Atatürk değil. Tek çıkar noktanız o mu. Hem siz şunu söyleyin meclise girmesini kim sağladı. Şimdi burda ötekileştirerek siz chp mhpliler soktu deyip olayı manipüle etmeyin. Dünden beri sıktı bu konu dilimizde tüy bitti
İlk gün ve gece ses çıkmıyordu düşünüp düşünüp siz oy verdiniz ve yine yeni yeniden Atatürk sözleriyle gelmişsiniz. Ama hepsi yalan. Diyin ki en baş ak Parti hapisten çıkarıp getirmedi bunları. Ben diyim aaa benim laflarım yalanmış[/QUOTE]

Yine siz neyse yorumunuz dikkatimi çekti cvp yazmadan edemedim..
Evet şimdi şöyle soyleyeyim.. ben tekirdağ da yaşıyorum.. seçim öncesi söyleşi yapiyorduk dostlarla.. ve dedim ki; şimdi kesin bu akpli doğulu seçmenlerin bir kısmı hdp ye oy verecek.. çünkü kendi yararları olacağını düşünürler.. Biz böyle konuşuyoruz içlerinde iki akp liyiz.. geriye kalan 4 ü chp.. diğer arkadaş dedi ki.. Aa biz bu seçim bir kısım arkadaşlarla anlastik hdp ye oy verecegiz.. bu akp iktidar olmasinda varsin biz denizde yilana sarilalim..
Ben de pek üstüne durmadım.. ihtimal vermeyerek.. seçim günü oy kullanmaya gidiyoruz eşimle.. karşıdan eşimin iş arkadaşları geliyor.. yanımızdan geçer iken selamlastik.. en son ilerlerken arkadan eşime seslendiler; ... bak oyları dogruyol a verceniz dimi? Eşim güldü; o yol,yol değil.. dedi uzaklaştık.. ay dedim eşime dogruyol partisi tekrar mi gündeme çıktı? yok dedi bu başka iş.. chp mhp üyeler kendi aralarında anlaşıp hdp ye oy atacaklar dedi.. buna da doğru yol adı vermişler..
seçime gittik sık sık kendi aralarında böyle saçma sapan tabiri duydum.. aman şifre kelime güya..sanırsın mossad ajanları neyse allah herkesin müstahakini versin.. aranızda bu yorumu okuyup da bu şekilde pkk ya oy veren akp-chp ya da mhp secmenleri; hdp barajı geçince açtığı pkk bayrakları ve zafer işareti ile yaptığı kutlamaları görünce umarım çok mutlu olup işinizin yağları erimistir.. ama nolur bu saatten sonra kimse şehit cenazelerinde, milli bayram kutlamalarında bana vatan millet mavalı okumasin.. İyyy iğrenç timsah gozyaslariniz midemi bulandırıyor..

Hadi yeter artık yorumu n. fazıl'ın sözüyle bitireyim; "Bugün bizdeki muhalefet, iktidarı düşürme şartı ile vatani düşürmeye bile razidir"
nede güzel öngörmüş üstad..

Son düzenleme:
TE="anetta, post: 41325000, member: 382973"]Valla kulaktan dolma kalıp yargılarla konuşmayı sevmiyorum. Selahaddin Demirtaş basın toplantısında özellikle emanet oylar için sol kesime teşekkür ettiğini duymuş olmalısınız. Yanlı kanallarda bu es geçilmiş olabilir.. Ayrıca gezi eylemleri sırasında tomaların onune hdpli vekillerle oturup aynı saflarda yer alan sizlerdiniz. En şaşırtıcısı ise ataturkun askerlerine it surusu diyen hdp vekilinin dediklerine kulak tıkayıp onlarla birlik olanlarda (sırf akp gitsin oy verin gitsin diyenler.) sizlersiniz. Tabi bunları selahaddin demirtaşın söylediklerine istinaden diyorum. Ha hesap konusuna gelincede matematiğim çok iyidir. Burda ilk sayfalarda yazanlar 2.3 yazdıkları için alıntı yaptım...[/QUOTE]
İlk gün ve gece ses çıkmıyordu düşünüp düşünüp siz oy verdiniz ve yine yeni yeniden Atatürk sözleriyle gelmişsiniz. Ama hepsi yalan. Diyin ki en baş ak Parti hapisten çıkarıp getirmedi bunları. Ben diyim aaa benim laflarım yalanmış[/QUOTE]

Yine siz neyse yorumunuz dikkatimi çekti cvp yazmadan edemedim..
Evet şimdi şöyle soyleyeyim.. ben tekirdağ da yaşıyorum.. seçim öncesi söyleşi yapiyorduk dostlarla.. ve dedim ki; şimdi kesin bu akpli doğulu seçmenlerin bir kısmı hdp ye oy verecek.. çünkü kendi yararları olacağını düşünürler.. Biz böyle konuşuyoruz içlerinde iki akp liyiz.. geriye kalan 4 ü chp.. diğer arkadaş dedi ki.. Aa biz bu seçim bir kısım arkadaşlarla anlastik hdp ye oy verecegiz.. bu akp iktidar olmasinda varsin biz denizde yilana sarilalim..
Ben de pek üstüne durmadım.. ihtimal vermeyerek.. seçim günü oy kullanmaya gidiyoruz eşimle.. karşıdan eşimin iş arkadaşları geliyor.. yanımızdan geçer iken selamlastik.. en son ilerlerken arkadan eşime seslendiler; ... bak oyları dogruyol a verceniz dimi? Eşim güldü; o yol,yol değil.. dedi uzaklaştık.. ay dedim eşime dogruyol partisi tekrar mi gündeme çıktı? yok dedi bu başka iş.. chp mhp üyeler kendi aralarında anlaşıp hdp ye oy atacaklar dedi.. buna da doğru yol adı vermişler..
seçime gittik sık sık kendi aralarında böyle saçma sapan tabiri duydum.. aman şifre kelime güya..sanırsın mossad ajanları neyse allah herkesin müstahakini versin.. aranızda bu yorumu okuyup da bu şekilde pkk ya oy veren akp-chp ya da mhp secmenleri; hdp barajı geçince açtığı pkk bayrakları ve zafer işareti ile yaptığı kutlamaları görünce umarım çok mutlu olup işinizin yağları erimistir.. ama nolur bu saatten sonra kimse şehit cenazelerinde, milli bayram kutlamalarında bana vatan millet mavalı okumasin.. İyyy iğrenç timsah gozyaslariniz midemi bulandırıyor..

Hadi yeter artık yorumu n. fazıl'ın sözüyle bitireyim; "Bugün bizdeki muhalefet, iktidarı düşürme şartı ile vatani düşürmeye bile razidir"
nede güzel öngörmüş üstad..[/QUOTE]
Yine ben evet. Doğuda bayraklar zaten asılı idi. Ben 2013 te çıktım ordan. İndirilen Atatürk heykelleri gördüm sallanan bayrakları aponun resimlerini gördüm. Burayı yakında alınca petrol de bizim olacak demi vs diyen insanları duydum. Hoca burda tek Türk sensin ne Türk dilinden kültüründen bahsediyorsun diyen öğrenciler duydum. Çok şey gördüm duydum. Yani bu olanlar yeni değil. Ekran ina yansımıyordu sadece. Şimdi durup aa bayrak sallıyolar demek abes. Ki adamlar kendilerine bayrağı yapalı nice oldu. Nerdeyse kendilerinee hhemen bayrak yapıp salladılar gibi bi intiba oluşturulacak. Neyse ben de onlara oy vermedim yakınımdan veya çevremden de veren duymadım. Hatta bizim sandıkta geçen seçim chp birinci idi şimdi de öyle otuz küsürlük bi farkla ama o da cidden vatan partisine falan gitmiş. Sisin orda iki üç kişi böyle yaptı diye kamuoyu araştırmasına dönüştürmeye gerek yok. Hem sizin bizim herkesin bildiği gibi meclise ilk akp soktu. İlk taşı onlar attı. Ne yani o zaman aa bu adamlar hep bağımsız mı girer dediler yoksa Onar Onar olan çocuklar büyümez mi sandılar. Eğer bu kadar karşıysanız buna li ben de karşıyım hala ak partiyi savunmak akla ve vicdana gerçekten sığmıyor. En azından hdp olayıyla sığmıyor. Dünden beri beş kere dedim ilk taşı atan suçludur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…