AKP artık bunları yapamayacak!

20 milyon suriyeli olduğu zaman ne yapacağız ,ionu düşünmüyorsunuz ama çocuklarımızda bunları düşünmek zorunda kalacak
bende kısaca bunu diyorum ..adamlar kafalarına koymuş vad edilen topraklar...suriyeli olmaz başkaları olacaktı..aleviler değil kürtler oldu vs vs vs plan belli gidilen yok belli ..allah hepimizin yardımcısı olsun

peki bu olayları kimler yaptı? kimler çıkarları neticesinde ülkeyi yaktı yıktı? bence olaya bu yoldan bakarsanız daha doğru olur.
arkadaşım 85 de ilk okuldaydım ben,çocuk aklımla diyordumki bizim çok güçlü bir ordumuz var devletleri bile yenebilir,neden pkk yı öldürmüyorlar,30 seneyi aşkın al aynı yerdeyiz,bunu yakanlara değil devlete sormak gerek,,lakin cevabı net bilmiyorum

imf ye olan borçları , batan bankaları kuyrukları, kaosları evet tam olarak akp bunları da düzeltemeyecek.
askerlik yan gelip yatma yeri değildir ne demek bir söylermisin,ben fakirim param yok diye oğlumu pkk nın önüne atıcam birinin emri o şekilde diye sen oğluna gemicik alıp sarayda yaşatacasın,bu nasıl adalet

askerlik yan gelip yatma yeri değildir ne demek bir söylermisin,ben fakirim param yok diye oğlumu pkk nın önüne atıcam birinin emri o şekilde diye sen oğluna gemicik alıp sarayda yaşatacasın,bu nasıl adalet
vay be ne gemicikmiş!! çok gülüyorum yıllardır bu kalıplaşmış cümlelerle vatan savunan insanlara. akp 13 yıldır bu ülkenin başında eğer sorgulamak istiyorsanız ülkenin 13 yıl önceki halini sorgulayın derim. ayrıca akp yi sevmiyor olabilirsiniz ERDOĞAN dan nefret ediyor da olabilirsiniz ama ülkenin şimdiki ekonomisine bi bakın icraatlarına bi bakın öyle nefret edin.

gençlerin pkk falan bildiği yok selehattin demirtaşa inandılar,gençlere çalıştı,diğerleride azıcık çalışsaydı,gençler dikta edilmesinden nefret ediyor,akp hiç bir zaman gençlere hitab etmedi

gençler bence gayet pkk yıda hdp yide neyin ne olduğunu çok iyi biliyorlar.eger bir olay olumsuz bir durum olursa yada pkkyla yapılan ateşkes anlaşması iptal edilse o bilmeyen gençler nasıl sokaklara dökülecekler lojmanları kamu binlarını sokakta gördükleri asker yada memura saldıracaklar

istanbulda gazi mahllesinde ufak bir olay olsa sokağa dökülen hep lise ve üniversiteli çocuklar.

akp gençlere yönelmedi evet ama hdp de hep gençleri doldurdu...

şu an ayıp ettiğini düşünüyorum
editörün hatta site yöneticisinin tarafsız olma zorunluluğu yok

o zorunluluk cumhurbaşkanı için var
tarafsız olma zorunluluğu elbette yok ama bu site içerisinde olmak zorunda çünkü farklı görüşlerden insanlar var bu insanlar düşüncelerini tartışabilir paylaşabilir. fakat siteyi temsil eden bi insan bunu yapamaz yapması uygun değil. eğer yapılıyorsa ben bu sitenin genele hitap ettiğini düşünmem

kuralları uygularken tarafsız olmaları yeterli
yapamaz, edemez, hangi kurala göre?

kurallar içerisinde kendi görüşün dışında her şeye hoş olmayan bi üslupla başlık açabilirsiniz diye kural mı var? taraflı bir site olduğunu bilmiyordum

hoş olmayan üslup/başlık varsa kibleyin, gereken yapılacaktır
ben hiç yanlılık görmedim
okypete de çok defa ban yemiştir hatta, belki yeni olduğunuz için denk gelmemiştir

hükümet olarak görevi gençleri kucaklamak,biz ne yapabiliriz,tanıdığım aile baba akp anne chp kızları hdp,kızlarına baskı kuramazlar,akp kucaklasaydı çapulcular diyeceğine

inan nefret etmiyorum,hiç bir siyasetçiye sempatim yok onlar bizim için oradalar,emekliye 60 tl veren maaliye bakanı emeklinin alım gücünü arttırdık derken,milletvekili emekliye 750 tl verdi

gemicik tabii,onun evladı kıymetliyse benim evladımdaa bana kıymetli çocuğumun hayatıyla kumar oynatıcam,lakin somada ölenlerede şehit dediler

imf ye olan borçları , batan bankaları kuyrukları, kaosları evet tam olarak akp bunları da düzeltemeyecek.

İnanır mısın bakkaldan ekmeği karneyle alıp tüpgaz kuyruğuna girdim az önce. Batık bir bankayı da ahır yapmışlar, hastanelerin e-randevu sistemleri çökmüş, internet de gitmiş diyorlar.

Ekonomimizin Akp'nin gidişinden iddia ettiğiniz derecede etkilenecek kadar kırılgan olması Akp'nin başarısı değil başarısızlığıdır zira 13 yıldır kişiye ya da kişilere endeksli değil doğru işleyen sisteme bağlı bir düzen oturtamamışlar demektir.

hükümet olarak görevi gençleri kucaklamak,biz ne yapabiliriz,tanıdığım aile baba akp anne chp kızları hdp,kızlarına baskı kuramazlar,akp kucaklasaydı çapulcular diyeceğine

çapulcu ve diğer konularda haklısın canım senle ortak çok noktamız var buralarda karşılıklı çok şeyler yazdık paylaştık tatlım ama ben hdp konusunda çokta alttan alamıyorum bir kaç kez yazdım birebir yaşadım doğuda kaldım neler olduğunu biliyorum.

belki bu denli hdp ye olan önyargım yada tam yargım bundan dolayıdır.o partide pkk yanlıları var şehitlerimizin kanlarını döken evlat acısı yaşatan kişiler var böyle olunca da ben sıcak bakamıyorum.

elden gelen bir şey yok matmazel,abd gönderdi,yıllar önceden böyle olacağı belliydi,devlete sormak lazım halk ne yapsın halkta saşırdı,biri pkk diğeri başkanlık sistemi
neasıl bir sistem cumhuriyete ne olacak,halkı bu duruma sokanlar ..... diyorum

Birazda örtülü odenekten bahsetsek ya..Normalde sadece basbakanliga verilen ve diger hukumetlere nazaran 40 kat fazla harcama yapilan ortulu odenekten mayos ayinda torba kanunla jet hiziyla cumhurbaskanligi da ortulu odenekten faydalanacak yasasinin gectigini biliyor muyduk?
Cevap:Kimin umrunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…