- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.397
bende kısaca bunu diyorum ..adamlar kafalarına koymuş vad edilen topraklar...suriyeli olmaz başkaları olacaktı..aleviler değil kürtler oldu vs vs vs plan belli gidilen yok belli ..allah hepimizin yardımcısı olsun20 milyon suriyeli olduğu zaman ne yapacağız ,ionu düşünmüyorsunuz ama çocuklarımızda bunları düşünmek zorunda kalacak
http://www.al-monitor.com/pulse/tr/...ace-imrali-process-ocalan-kurdish-issue.html#korkmak değil zaten kafalarınıa koymuşlar VAD EDİLEN TOPRAKLAR geri alınacak diye...o yolda gidiliyor iste,
kobane eylemi gezi eylemi hangi zamanda oldu,benim hayatımın en korkutucu politik zamanlarıydı
Kürtlerle barış Erdoğan için tercih değil, zorunlulukhttp://www.al-monitor.com/pulse/tr/originals/2013/03/erdogan-peace-imrali-process-ocalan-kurdish-issue.html#korkmak değil zaten kafalarınıa koymuşlar VAD EDİLEN TOPRAKLAR geri alınacak diye...o yolda gidiliyor iste,
arkadaşım 85 de ilk okuldaydım ben,çocuk aklımla diyordumki bizim çok güçlü bir ordumuz var devletleri bile yenebilir,neden pkk yı öldürmüyorlar,30 seneyi aşkın al aynı yerdeyiz,bunu yakanlara değil devlete sormak gerek,,lakin cevabı net bilmiyorumpeki bu olayları kimler yaptı? kimler çıkarları neticesinde ülkeyi yaktı yıktı? bence olaya bu yoldan bakarsanız daha doğru olur.
askerlik yan gelip yatma yeri değildir ne demek bir söylermisin,ben fakirim param yok diye oğlumu pkk nın önüne atıcam birinin emri o şekilde diye sen oğluna gemicik alıp sarayda yaşatacasın,bu nasıl adaletimf ye olan borçları , batan bankaları kuyrukları, kaosları evet tam olarak akp bunları da düzeltemeyecek.
sonra kız dönmüş demiş ki ' ne kadar taraflı bi editör' hatta bi daha dönüp demiş ki ' sitede ne kadar at oynatan bi editör'
vay be ne gemicikmiş!! çok gülüyorum yıllardır bu kalıplaşmış cümlelerle vatan savunan insanlara. akp 13 yıldır bu ülkenin başında eğer sorgulamak istiyorsanız ülkenin 13 yıl önceki halini sorgulayın derim. ayrıca akp yi sevmiyor olabilirsiniz ERDOĞAN dan nefret ediyor da olabilirsiniz ama ülkenin şimdiki ekonomisine bi bakın icraatlarına bi bakın öyle nefret edin.askerlik yan gelip yatma yeri değildir ne demek bir söylermisin,ben fakirim param yok diye oğlumu pkk nın önüne atıcam birinin emri o şekilde diye sen oğluna gemicik alıp sarayda yaşatacasın,bu nasıl adalet
gençlerin pkk falan bildiği yok selehattin demirtaşa inandılar,gençlere çalıştı,diğerleride azıcık çalışsaydı,gençler dikta edilmesinden nefret ediyor,akp hiç bir zaman gençlere hitab etmedi
tarafsız olma zorunluluğu elbette yok ama bu site içerisinde olmak zorunda çünkü farklı görüşlerden insanlar var bu insanlar düşüncelerini tartışabilir paylaşabilir. fakat siteyi temsil eden bi insan bunu yapamaz yapması uygun değil. eğer yapılıyorsa ben bu sitenin genele hitap ettiğini düşünmemşu an ayıp ettiğini düşünüyorum
editörün hatta site yöneticisinin tarafsız olma zorunluluğu yok
o zorunluluk cumhurbaşkanı için var
tarafsız olma zorunluluğu elbette yok ama bu site içerisinde olmak zorunda çünkü farklı görüşlerden insanlar var bu insanlar düşüncelerini tartışabilir paylaşabilir. fakat siteyi temsil eden bi insan bunu yapamaz yapması uygun değil. eğer yapılıyorsa ben bu sitenin genele hitap ettiğini düşünmem
kurallar içerisinde kendi görüşün dışında her şeye hoş olmayan bi üslupla başlık açabilirsiniz diye kural mı var? taraflı bir site olduğunu bilmiyordumkuralları uygularken tarafsız olmaları yeterli
yapamaz, edemez, hangi kurala göre?
kurallar içerisinde kendi görüşün dışında her şeye hoş olmayan bi üslupla başlık açabilirsiniz diye kural mı var? taraflı bir site olduğunu bilmiyordum
hükümet olarak görevi gençleri kucaklamak,biz ne yapabiliriz,tanıdığım aile baba akp anne chp kızları hdp,kızlarına baskı kuramazlar,akp kucaklasaydı çapulcular diyeceğinegençler bence gayet pkk yıda hdp yide neyin ne olduğunu çok iyi biliyorlar.eger bir olay olumsuz bir durum olursa yada pkkyla yapılan ateşkes anlaşması iptal edilse o bilmeyen gençler nasıl sokaklara dökülecekler lojmanları kamu binlarını sokakta gördükleri asker yada memura saldıracaklar
istanbulda gazi mahllesinde ufak bir olay olsa sokağa dökülen hep lise ve üniversiteli çocuklar.
akp gençlere yönelmedi evet ama hdp de hep gençleri doldurdu...
inan nefret etmiyorum,hiç bir siyasetçiye sempatim yok onlar bizim için oradalar,emekliye 60 tl veren maaliye bakanı emeklinin alım gücünü arttırdık derken,milletvekili emekliye 750 tl verdivay be ne gemicikmiş!! çok gülüyorum yıllardır bu kalıplaşmış cümlelerle vatan savunan insanlara. akp 13 yıldır bu ülkenin başında eğer sorgulamak istiyorsanız ülkenin 13 yıl önceki halini sorgulayın derim. ayrıca akp yi sevmiyor olabilirsiniz ERDOĞAN dan nefret ediyor da olabilirsiniz ama ülkenin şimdiki ekonomisine bi bakın icraatlarına bi bakın öyle nefret edin.
gemicik tabii,onun evladı kıymetliyse benim evladımdaa bana kıymetli çocuğumun hayatıyla kumar oynatıcam,lakin somada ölenlerede şehit dedilervay be ne gemicikmiş!! çok gülüyorum yıllardır bu kalıplaşmış cümlelerle vatan savunan insanlara. akp 13 yıldır bu ülkenin başında eğer sorgulamak istiyorsanız ülkenin 13 yıl önceki halini sorgulayın derim. ayrıca akp yi sevmiyor olabilirsiniz ERDOĞAN dan nefret ediyor da olabilirsiniz ama ülkenin şimdiki ekonomisine bi bakın icraatlarına bi bakın öyle nefret edin.
imf ye olan borçları , batan bankaları kuyrukları, kaosları evet tam olarak akp bunları da düzeltemeyecek.
hükümet olarak görevi gençleri kucaklamak,biz ne yapabiliriz,tanıdığım aile baba akp anne chp kızları hdp,kızlarına baskı kuramazlar,akp kucaklasaydı çapulcular diyeceğine
elden gelen bir şey yok matmazel,abd gönderdi,yıllar önceden böyle olacağı belliydi,devlete sormak lazım halk ne yapsın halkta saşırdı,biri pkk diğeri başkanlık sistemiçapulcu ve diğer konularda haklısın canım senle ortak çok noktamız var buralarda karşılıklı çok şeyler yazdık paylaştık tatlım ama ben hdp konusunda çokta alttan alamıyorum bir kaç kez yazdım birebir yaşadım doğuda kaldım neler olduğunu biliyorum.
belki bu denli hdp ye olan önyargım yada tam yargım bundan dolayıdır.o partide pkk yanlıları var şehitlerimizin kanlarını döken evlat acısı yaşatan kişiler var böyle olunca da ben sıcak bakamıyorum.