TE="anetta, post: 41325000, member: 382973"]Valla kulaktan dolma kalıp yargılarla konuşmayı sevmiyorum. Selahaddin Demirtaş basın toplantısında özellikle emanet oylar için sol kesime teşekkür ettiğini duymuş olmalısınız. Yanlı kanallarda bu es geçilmiş olabilir.. Ayrıca gezi eylemleri sırasında tomaların onune hdpli vekillerle oturup aynı saflarda yer alan sizlerdiniz. En şaşırtıcısı ise ataturkun askerlerine it surusu diyen hdp vekilinin dediklerine kulak tıkayıp onlarla birlik olanlarda (sırf akp gitsin oy verin gitsin diyenler.) sizlersiniz. Tabi bunları selahaddin demirtaşın söylediklerine istinaden diyorum. Ha hesap konusuna gelincede matematiğim çok iyidir. Burda ilk sayfalarda yazanlar 2.3 yazdıkları için alıntı yaptım...[/QUOTE]
İyki kulaktan dolma bilgilerle konuşmuyorsunuz hemen iki üç milyona inanıp kopyalamışsınız bir tezat daha. Bu arada demirtaş ın falan ne dediğine bakacaksak doğudaki ak Parti oyları da bize geldi dedi onlar için de emanet dedi. Yanlı kanal izliyorsanız görmemişsinizdir. Bir de azalan oy oranına bakarsak tek parti var böyle. Kulaktan dolma değil istatiki bilgilere göre konuşuyoruz. Gezi olayı doğayı koruma olarak başladı ne yazıkki bazıları araya fitne sokup işin seyrini değiştirmeye çalışsa da. Yani orda korunan doğa iken ama sen bizden değilsin gibi bir tavır alınsa idi bize emanet doğaya ihanet olurdu o konu ayrı. Tayyip de ayyaş vs dedi Atatürk e. Hem konu Atatürk değil. Tek çıkar noktanız o mu. Hem siz şunu söyleyin meclise girmesini kim sağladı. Şimdi burda ötekileştirerek siz chp mhpliler soktu deyip olayı manipüle etmeyin. Dünden beri sıktı bu konu dilimizde tüy bitti
İlk gün ve gece ses çıkmıyordu düşünüp düşünüp siz oy verdiniz ve yine yeni yeniden Atatürk sözleriyle gelmişsiniz. Ama hepsi yalan. Diyin ki en baş ak Parti hapisten çıkarıp getirmedi bunları. Ben diyim aaa benim laflarım yalanmış[/QUOTE]
Yine siz
neyse yorumunuz dikkatimi çekti cvp yazmadan edemedim..
Evet şimdi şöyle soyleyeyim.. ben tekirdağ da yaşıyorum.. seçim öncesi söyleşi yapiyorduk dostlarla.. ve dedim ki; şimdi kesin bu akpli doğulu seçmenlerin bir kısmı hdp ye oy verecek.. çünkü kendi yararları olacağını düşünürler.. Biz böyle konuşuyoruz içlerinde iki akp liyiz.. geriye kalan 4 ü chp.. diğer arkadaş dedi ki.. Aa biz bu seçim bir kısım arkadaşlarla anlastik hdp ye oy verecegiz.. bu akp iktidar olmasinda varsin biz denizde yilana sarilalim..
Ben de pek üstüne durmadım.. ihtimal vermeyerek.. seçim günü oy kullanmaya gidiyoruz eşimle.. karşıdan eşimin iş arkadaşları geliyor.. yanımızdan geçer iken selamlastik.. en son ilerlerken arkadan eşime seslendiler; ... bak oyları dogruyol a verceniz dimi? Eşim güldü; o yol,yol değil.. dedi uzaklaştık.. ay dedim eşime dogruyol partisi tekrar mi gündeme çıktı? yok dedi bu başka iş.. chp mhp üyeler kendi aralarında anlaşıp hdp ye oy atacaklar dedi.. buna da doğru yol adı vermişler..
seçime gittik sık sık kendi aralarında böyle saçma sapan tabiri duydum.. aman şifre kelime güya..sanırsın mossad ajanları
neyse allah herkesin müstahakini versin.. aranızda bu yorumu okuyup da bu şekilde pkk ya oy veren akp-chp ya da mhp secmenleri; hdp barajı geçince açtığı pkk bayrakları ve zafer işareti ile yaptığı kutlamaları görünce umarım çok mutlu olup işinizin yağları erimistir.. ama nolur bu saatten sonra kimse şehit cenazelerinde, milli bayram kutlamalarında bana vatan millet mavalı okumasin.. İyyy iğrenç timsah gozyaslariniz midemi bulandırıyor..
Hadi yeter artık yorumu n. fazıl'ın sözüyle bitireyim; "Bugün bizdeki muhalefet, iktidarı düşürme şartı ile vatani düşürmeye bile razidir"
nede güzel öngörmüş üstad..[/QUOTE]
Yine ben evet. Doğuda bayraklar zaten asılı idi. Ben 2013 te çıktım ordan. İndirilen Atatürk heykelleri gördüm sallanan bayrakları aponun resimlerini gördüm. Burayı yakında alınca petrol de bizim olacak demi vs diyen insanları duydum. Hoca burda tek Türk sensin ne Türk dilinden kültüründen bahsediyorsun diyen öğrenciler duydum. Çok şey gördüm duydum. Yani bu olanlar yeni değil. Ekran ina yansımıyordu sadece. Şimdi durup aa bayrak sallıyolar demek abes. Ki adamlar kendilerine bayrağı yapalı nice oldu. Nerdeyse kendilerinee hhemen bayrak yapıp salladılar gibi bi intiba oluşturulacak. Neyse ben de onlara oy vermedim yakınımdan veya çevremden de veren duymadım. Hatta bizim sandıkta geçen seçim chp birinci idi şimdi de öyle otuz küsürlük bi farkla ama o da cidden vatan partisine falan gitmiş. Sisin orda iki üç kişi böyle yaptı diye kamuoyu araştırmasına dönüştürmeye gerek yok. Hem sizin bizim herkesin bildiği gibi meclise ilk akp soktu. İlk taşı onlar attı. Ne yani o zaman aa bu adamlar hep bağımsız mı girer dediler yoksa Onar Onar olan çocuklar büyümez mi sandılar. Eğer bu kadar karşıysanız buna li ben de karşıyım hala ak partiyi savunmak akla ve vicdana gerçekten sığmıyor. En azından hdp olayıyla sığmıyor. Dünden beri beş kere dedim ilk taşı atan suçludur