AKP artık bunları yapamayacak!

Chp nin bazı oyları hdp ye kayacagina, vatan partisine verselerdi mesela... ben sol düşüncede bir insan olsaydım, emine Ülker tarhani sonuna kadar desteklerdim

Chp nin bazı oyları hdp ye kayacagina, vatan partisine verselerdi mesela... ben sol düşüncede bir insan olsaydım, emine Ülker tarhani sonuna kadar desteklerdim
gençlerin pkk falan bildiği yok selehattin demirtaşa inandılar,gençlere çalıştı,diğerleride azıcık çalışsaydı,gençler dikta edilmesinden nefret ediyor,akp hiç bir zaman gençlere hitab etmedi

arada yediğimiz lafların haddi hesabı yok bünye bağışıklık kazandıfilistin olayında dış güçlerdendir deiylerdi

başka ülkelerin de tek derdi biziz zaten
dünyada almanya, ingiltere vs bisürü zengin ülke varken tüm dertleri biz olmuşz of yha .s

buna da psikolojide bişey deniyor ama söyleyip bozmayacağım şimdi

Birinci olarak Emine Ülker Tarhan'ın partisi Anadolu Partisi, Vatan değil. İkincisi Vatan Partisi'nin solla hiçbir alakası yok. Üçüncüsü ikisi de baraj altında kaldı ve kalacağı da belliydi.

Birinci olarak Emine Ülker Tarhan'ın partisi Anadolu Partisi, Vatan değil. İkincisi Vatan Partisi'nin solla hiçbir alakası yok. Üçüncüsü ikisi de baraj altında kaldı ve kalacağı da belliydi.
Siz solla hiçbir alakası yok diyorsunuz ama onlar kendini sol olarak tanımlıyor. Mesela bana göre de mhp nin sağ ile hiç alakası yok ama kendilerini sağ olarak tanimliyorlar. Yeterince desteklenirse barajı neden gecemesindi? ( partinin adını yanlış hatirlamisim )

gençlerin pkk falan bildiği yok selehattin demirtaşa inandılar,gençlere çalıştı,diğerleride azıcık çalışsaydı,gençler dikta edilmesinden nefret ediyor,akp hiç bir zaman gençlere hitab etmedi
aynen öyle pkk olduğuna inanmıyorlar kaç tane arkadaşım var barışçı özgürlükçü vs diye hdp veren
halbuki yaşasalardı bi zamanki o kanlı terör olaylarını o öğretmenlerin polislerin öldürülmelerini elleri gitmezdi bence de

Belli ki bir hesapla hdp ye baraj astirildi o hesapta akp yi indirmekti,eğer böyleyse daha kötüsü akp-hdp koalisyonu dur. Bugün çok açık bir şekilde selahaddin demirtaş bir açıklama yapıp koalisyon önceliği akp -chp dedir demiştir.Yani bak barajı astin haddini asma demiş birileri ama her an imrali dan gelen talimatla çark edebilir, sonuçta çözüm sürecini başlatan akp ye ihanet eden hdp kendisine baraj astiran güçlere de pekala ihanet edebilir,bu durumda bu hesap tutmaz.

bak canım,abd bize apoyu asmama şartı ile verdi,
rahmetli ecevit bile neden bize verdiler bilmiyoruz ama hayırlısı oldu demişti
hayırlısı olmamış maalesef
amaç siyasete girmesiymiş demek
abd ye kafa tutuyoruz diyen erdoğan bile defalarca çözüm adı altında görüştü sayın apo ile gittiler geldiler
demekki apodan kurtuluş yok
kurtuluş olsa rte gözünün yaşına bakmaz asardı
ama çözüm dedi
şimddii eğer doğuda fakir fukara erlerimiz askere gittiğinde şehit olmak zorunda kalmaz inşallah ümidim bu,
yapacak bir şey yok,azınlık bir oyla ne zararı olabilirki
79 sandalye baraj geçilmese akp ye kalacaktı,
atatürkün bize emanet ettiği cumhuriyeti nasıl kurtarabilirdik

bu riski rte göze almaz ne hesap verecek kendisine oy verenlere,

Ha, emanet oy gerçeğini kabul etmiyorsunuz yani, peki.
vallahi ben etsemmi etmesemmi bilemiyorum 100 de 3 lük bölümü emanet olsa,akp ye çözüm için oy verenler çözüme inancını kaybedip hdp ye vermiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…