Yani ezcümle artık dilediği gibi at koşturup, kelle uçuramayacak
Muhakkak ki önceden ak partiye oy şimdi hdp ye oy verenler oldu. Ama sadece bununla barajı aşmadı, başka yerden de destek aldivallahi ben etsemmi etmesemmi bilemiyorum 100 de 3 lük bölümü emanet olsa,akp ye çözüm için oy verenler çözüme inancını kaybedip hdp ye vermiş olabilir
Ama izmir (!) Ve istanbulda 3.parti oldu hdp, bunlar emanet oyvallahi ben etsemmi etmesemmi bilemiyorum 100 de 3 lük bölümü emanet olsa,akp ye çözüm için oy verenler çözüme inancını kaybedip hdp ye vermiş olabilir
almanya ,fransaonları kışkırtan bu yerlere getiren İNGİLTERE..batsınlar inşallah
Tayyip erdoğan yılların siyasetçisi,selahaddin demirtaş tecrübesiz. Çözüm sürecini başlatmaya,cemaat gibi bir yapılanmayı bitirmeye cesaret etmiş bir liderden bahsediyoruz,turkiye de taşları yerinden oynatmış biri tek yapması gereken selocani ikna etmek.bu riski rte göze almaz ne hesap verecek kendisine oy verenlere,
arkadaşım,pkk yada apo diye düşünmüyor genç nesil,selehattin demirtaşın şahsına verdi,tıpkı rte sevnleri gibi sanırımAma izmir (!) Ve istanbulda 3.parti oldu hdp, bunlar emanet oy
maalesef öngörüsü yok erdoğanın sadece gelenekçi seçmenine güvendi gerçekleri görse,gençleri kucaklardı onlara bağırıp çağırmak yerineTayyip erdoğan yılların siyasetçisi,selahaddin demirtaş tecrübesiz. Çözüm sürecini başlatmaya,cemaat gibi bir yapılanmayı bitirmeye cesaret etmiş bir liderden bahsediyoruz,turkiye de taşları yerinden oynatmış biri tek yapması gereken selocani ikna etmek.
Olabilir tabi. Sonuçta bu insanlar normalde chp nin tabaniydı bencearkadaşım,pkk yada apo diye düşünmüyor genç nesil,selehattin demirtaşın şahsına verdi,tıpkı rte sevnleri gibi sanırım
liseyi bitirmiş ünüversiteye başlayan gençler demirtaşın şahsına verdi gördüğüm çevremdenOlabilir tabi. Sonuçta bu insanlar normalde chp nin tabaniydı bence
bende kaç tane chpli gördüm hdp ye oy veren,demoktarik bir secim olsun onlarda meclise girsin diyeliseyi bitirmiş ünüversiteye başlayan gençler demirtaşın şahsına verdi gördüğüm çevremden
olan bize oldu boşver,2 buçuk milyon suriyeli 20 sene sonra hak isteyecekler ve hakları bu o zaman bu halk yine kılıçlar oğlunumu suçlayacak acabaOlabilir tabi. Sonuçta bu insanlar normalde chp nin tabaniydı bence
sizde korkmayın hdp den geleceğimizden korkun bence 400 bin bebek suriyeli tc de doğdu,hepsi 5..6 çocuk yapıyor,20 seneye 20 milyon nufus olur,rte sordumu bize,hdp denmi korkucam bu şartlarda zaten kötüydü politika bataktayız zatenbende kaç tane chpli gördüm hdp ye oy veren,demoktarik bir secim olsun onlarda meclise girsin diye
korkmak değil zaten kafalarınıa koymuşlar VAD EDİLEN TOPRAKLAR geri alınacak diye...o yolda gidiliyor iste,sizde korkmayın hdp den geleceğimizden korkun bence 400 bin bebek suriyeli tc de doğdu,hepsi 5..6 çocuk yapıyor,20 seneye 20 milyon nufus olur,rte sordumu bize,hdp denmi korkucam bu şartlarda zaten kötüydü politika bataktayız zaten
kobane eylemi gezi eylemi hangi zamanda oldu,benim hayatımın en korkutucu politik zamanlarıydıimf ye olan borçları , batan bankaları kuyrukları, kaosları evet tam olarak akp bunları da düzeltemeyecek.
20 milyon suriyeli olduğu zaman ne yapacağız ,ionu düşünmüyorsunuz ama çocuklarımızda bunları düşünmek zorunda kalacakkorkmak değil zaten kafalarınıa koymuşlar VAD EDİLEN TOPRAKLAR geri alınacak diye...o yolda gidiliyor iste,