AKP artık bunları yapamayacak!

vallahi ben etsemmi etmesemmi bilemiyorum 100 de 3 lük bölümü emanet olsa,akp ye çözüm için oy verenler çözüme inancını kaybedip hdp ye vermiş olabilir
Muhakkak ki önceden ak partiye oy şimdi hdp ye oy verenler oldu. Ama sadece bununla barajı aşmadı, başka yerden de destek aldi

bu riski rte göze almaz ne hesap verecek kendisine oy verenlere,
Tayyip erdoğan yılların siyasetçisi,selahaddin demirtaş tecrübesiz. Çözüm sürecini başlatmaya,cemaat gibi bir yapılanmayı bitirmeye cesaret etmiş bir liderden bahsediyoruz,turkiye de taşları yerinden oynatmış biri tek yapması gereken selocani ikna etmek.

maalesef öngörüsü yok erdoğanın sadece gelenekçi seçmenine güvendi gerçekleri görse,gençleri kucaklardı onlara bağırıp çağırmak yerine

sonra kız dönmüş demiş ki ' ne kadar taraflı bi editör' hatta bi daha dönüp demiş ki ' sitede ne kadar at oynatan bi editör'

Olabilir tabi. Sonuçta bu insanlar normalde chp nin tabaniydı bence
olan bize oldu boşver,2 buçuk milyon suriyeli 20 sene sonra hak isteyecekler ve hakları bu o zaman bu halk yine kılıçlar oğlunumu suçlayacak acaba

bende kaç tane chpli gördüm hdp ye oy veren,demoktarik bir secim olsun onlarda meclise girsin diye
sizde korkmayın hdp den geleceğimizden korkun bence 400 bin bebek suriyeli tc de doğdu,hepsi 5..6 çocuk yapıyor,20 seneye 20 milyon nufus olur,rte sordumu bize,hdp denmi korkucam bu şartlarda zaten kötüydü politika bataktayız zaten

korkmak değil zaten kafalarınıa koymuşlar VAD EDİLEN TOPRAKLAR geri alınacak diye...o yolda gidiliyor iste,

imf ye olan borçları , batan bankaları kuyrukları, kaosları evet tam olarak akp bunları da düzeltemeyecek.
kobane eylemi gezi eylemi hangi zamanda oldu,benim hayatımın en korkutucu politik zamanlarıydı

korkmak değil zaten kafalarınıa koymuşlar VAD EDİLEN TOPRAKLAR geri alınacak diye...o yolda gidiliyor iste,
20 milyon suriyeli olduğu zaman ne yapacağız ,ionu düşünmüyorsunuz ama çocuklarımızda bunları düşünmek zorunda kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…