AKP artık bunları yapamayacak!

bu nasil bir ofke yahu sastimda kaldim...nekadar nefret dolu cumleler biraz sakin...biz seviyoruz diye geldiginiz gibi gitmekte ne oluyor...hatirlisi millet adinada sinirlerinize yazik yahuuu
ingilizmiyiz biz? geldiğimiz gibi gidicez? ne biçim laf ayol :) bu mesajı görmemiştim alıntılayınca gördüm şaşkınım..

Akp de geldiğinde bu söylemlerle gelmişti. hdp çizgisiyle akpnin çizgisi çoğu zamanlar aynı, bu yüzden kapsamlı değerlendirmen gerekir. Politikası değişmez diyemiyorsun buna rağmen savunuyorsun. ilkeli duruş sergileyen parti, görüşüne ters kimseleri aday yapmaz. sonuçta mecliste onlar temsil edecek seni. Hdpnin gezideki tutumu, said nursi söylemleri şimdiki görünmek istediğine beni ikna etmiyor...

Hdpye milliyetçi değil diyorsun, konuyla bağıntı kuramadıysan bir şey diyemem.

zaman doğruyu,yanlışı herkese gösterecektir......

hdp ırkçı değilse tüm kürt illeri neden oy vermiş?
ayrıca apoyu hala önder gören onlar depğil mi?
ortalığı karıştırırız diye tehditler savuran....

neyse yine de çok sevimli di mi?

İşte biz de aynı şeyi söylüyoruz duka.
kürt aday var diye mhp kırmızı çizgisinden ayrılmaz. akpde hristiyan var diye muhafazakar yapısını bozmaz diyorsun.
hdp nin kırmızı çizgisi de belli. kürt milliyetçiliği, ülkenin bir kısmını önce özerk olarak ayırmak daha sonra da ırak, suriye ve iranda oluşan özerk bölgelerle birleştirip büyük kürdistanı kurmak.
eşcinsel ya da türk aday gösterdiler diye bundan vazgeçmiş değiller, zaten varolma sebepleri bu.

okuyacaktım da

chpnin başörtüsünü yasakladığı kısım

arkadaş lütfen, bak lütfen konuşurken bir tarihi araştırma yapın da gelin.
googlea sor olmadı ya tek kaynak tayyip erdoğan olunca gerçekten hoş bir konuma düşmüyorsunuz :/
maalesef bilmiyorsunuz ve bu üzücü. tek bir adamın ağzından çıkan sözlerin doğru kabul edilmesi üzücü

Yazdıklarımın tamamını okuyup yorum yapın lütfen gitmesi gerekenlerin bizler yani vatandaş olmadığını belirtmiştim

Bunlar anneden babadan öğrenilecek konular değil. Ailelerimiz bizler kadar bilgiye kolay ulaşamıyorlardı. Kendi çevrelerinde yaşadıkları küçük bir olaydan etkilenip bir siyasiye sempati ya da antipati duyabiliyorlardı. İsmet inönü kurtuluş savaşı kahramanı diye bilir nenelerimiz ve çok severler. Ama bilmezler hatalarını yanlışlarını.

İsmet inönü nün yaptığı yanlışları öğrenmek için nenelermizi dinlemek yerine kitap okumamız lazım mesela. Karneyle ekmek dağıtılan dönemin ikinci dünya savaşı dönemi olduğunu bilmemen rte nin başarısıdır.

Asgari ücret ve dokar artışını yıl yıl kıyasla bakalım. Sürekli dolar bazında artan bir şey. Akpnin yaptığı özel bir durum yok. Gerekli zamları yapmasaydı ekonomi biterdi.
2002 de 117 dolarken 2014 te 389 dolar olmuş. genel olarak sürekli yükselmiş.
2002...............117,12
2003 ..............161,10
2004................216,99
2005................263,27
2006 ...............243,88
2007 ...............324,92
2008.................409,15
2009.................359,52
2010 ...............381,60
2011 .................411,84
2012 ...............410,99
2013 ...............418,58
2014 ..............389,86
farklı yerlere mi bakıyoruz anlamadım. 2008 de doların çok düşmüş olmasından kaynaklı fazla bi yükseliş var. onun dışında sorun ne anlamadım

altın daha çok yükselirse altınla, dolar yükselirse dolarla, Euro yükselirse onunla kıyaslayacaksın zaten. amaç neden kötülemek. gerçekten iyi yaptığı şeylere bakmak o kadar mı zor

ben de herşeyin 4 4 lük olduğunu söyleyemiyorum o yüzden. ama eskide sabahın 4 ünde kuyruğa girerdik devlet hastanesinde. eğer seninki gibi bi hastalık varsa dr özel muayenehanesinin kartını verirdi, bakmazdı. ola ki bakacağı bi hastalık oldu. saatlerce bekler, muayene olurduk. sonra alt kattaki hastaneye ait eczaneden ilaç almak için sıraya girerdik. ilaç varsa alır, yoksa alamadan giderdik. özelde hiç muayene olmadım ben eskiden. şimdi tahlil diyorsun. devlete gidip rica edince hemen hallediyorlar. sonuçlar internette, gidip tekrar almama gerek kalmıyor. ayrıca devlet hastaneleri de özel gibi oldu. hepsi yenilendi nerdeyse. yepyeni hastaneler var. benim açımdan da çok eksiklik var ama. mesela..

5 çocuğum var; ama evim, arabam yok, alamıyorum. faiz hassasiyetim var, katılım bankalarına güvenmiyorum ve bu konuda bir şey yapan yok. dinimize göre faiz alan ve veren ALLAH ve rasulune savaş açmıştır deniyor, sanki hükümet bunu bilmiyor gibi yapıyor. yüzde bilmem kaç faizle kredi vereceğiz inşallah diyor. gelenin daha hassas davranmayacağını düşündüğümden, yine onlara veriyorum

eşim 23 yaşında 3 çocuk sahibiyken yaş şartı nedeniyle toki kuralarına katılamadı bile. şu an da kişi başı yıllık 2370 dolar gibi bi gelirimiz varken alt gelir sayılmıyor, yine kuraya giremiyoruz. yine de oy veriyorum...

çok çocuk diyorlar (tamam onlar dedi diye doğurmadım ama) çocuk başı 50-60 lira ya veriyorlar ya vermiyorlar. bez mi mama mı kreş mi servis mi ne ödenir ki. bekar birinden taş çatlasın 300-400 lira fazla alıyor. bu da saçmalık tabi...

görüldüğü üzere at gözlüğü takıp bakmıyorum olaylara. ama yaptıklarını da görmezden gelemem. onları da daha önce saydım tekrar uğraşmayayım :) daha belki bi çok eksik var. aklıma gelen ve beni sinir edenler bunlar işte...

onlar evlatlar eşleri orda ölürken siz hasta oluyoruz diye ağlayın. sizin evladınız değerli, onların canları değil. kurşuna dizsinler, siz hasta olmayın

yazık değil mi yaaa...

vallahi allah hakkı için yazıyorum burada,nasıl sizlerin hiç bir konuda fikirleri sorulmadıysa,başkanlık sistemini bize sormadı kimse,rte miz başkanımızda olacak dendi,ben asla istemiyorum başkanlık sistemini
ben de başkanlığı istemiyorum ki... hadi tayyip varken neyse de ya yokken...
asgari ücret 1000 lirayken tokinin evini 1200 den veriyorlarsa bunu devletten bilin,
sadece istanbulda mı taksitler 400-500 lira. kira 700 iken

gençlere çapulcu demek oldumu,
tc nin bunca meselesi varken,alevilik bir dinse ben yokum demek oldumu
başkanlık istemiyoruz derken başkan olucam demek oldumu
ah gençler... polis taşlayan, gösteri yapan gençler...

belki de hazine ihtiyacı olanlara yardım için, açlıktan kırılan insanlara ekmek için harcanıyordur...

bunları yapanlar da başkası herhalde...

üşenmedim izledim 88li senin için
vaktim olsa tamamını da izlemek isterdim, durumumuz yok şu an neyse

ben bir falsosunu göremedim. aksine uzlaşmayla bunu çözelim diyor
akp de tepeden inme çözmedi ki bu sorunu, yine zaman aldı
çat diye dediği gibi oraya çıktığı zaman bu reddedilirdi
zaman isteyen bir uğraştı

bu saatten sonra da böyle bir şeye cesaret edebileceğini sanmıyorum
buna engel olacak bir sürü de chpli tanıyorum, bunlara ben de dahil
özellikle kadın kolları partilerin daha iyi çalışıyor artık

bir kadının ne giyip giyemeyeceğine karışılan bir devlet yönetimi kabul edilemez!
erkeklerin kadınlara ne yapacağını söylediği o devirler geçti artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…