tanıdığın biri ssklı yapmak kolay bir şey
azcık nüfuzun varsa yaparsın
aynı chelzynin dediği gibi kılıçaroğlunun kötü olduğuna inanıyorsun ama bu adamların yaptıklarına neden inanmıyorsun ki? adamlar bizim ödediğimiz paralarla, telefon konuşmalarını içeren kasetlerinde bizimle dalga geçtiler. bak ben müslüman değilim bana dokunmaması lazım ama dokunuyor. köydeki ayşe ninenin, ahmet amcanın vergisiyle geçinip "bakara makara" deyip dalga geçmeleri zoruma gidiyor.
kılıçdaroğlu naif bir adam. erdoğan gibi bağırıp çağırmıyor doğru ama bence olması gereken bu. her gün bıktık yemin ediyorum birilerinin öfke patlamalarını duymaktan. şu 3 gündür çok huzurluyum, bağıran çağıran yok, tehdit yok, öfke yok. herkes de bir huzurlu
akpnin yanlışlarını görmek sana bir şey kaybettirmez. ille chpli olmak zorunda da değilsin, bir sürü parti var, yepyeni oluşumlara da katılabilirsin
ek: bana sorarsan bence de baykal kılıçdaroğlundan daha iyiydi bir lider olarak ama kılıçdaroğlu çok daha ılımlı bir adam onu da belirteyim. baykal daha sert kuralları konusunda bu bir anlamda halka hitap eden bir parti olabilmesi için dha iyi