Normalde izlemiyordum, ancak seçimlerden beri izliyorum. Şimdi bununla ne alakasi var? Ben ne diyorum siz ne diyosunuz?kendi ülkenin işlerini bırakıp arap ülkelerine kafa yormanın sonucu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde izlemiyordum, ancak seçimlerden beri izliyorum. Şimdi bununla ne alakasi var? Ben ne diyorum siz ne diyosunuz?kendi ülkenin işlerini bırakıp arap ülkelerine kafa yormanın sonucu
http://www.sonsayfa.com/Haberler/Siyaset/Erdogan-Baykali-cagirdi-272548.htmltam tersiymiş baykal talep etmiş diye okudum
halkın ne istiyor bakacaksın,suriyeli kardeşler savaştan kaçtı aldık,derisi yüzülen türkmenleri neden almadıkNormalde izlemiyordum, ancak seçimlerden beri izliyorum. Şimdi bununla ne alakasi var? Ben ne diyorum siz ne diyosunuz?
yanlış bilgi almışım demek
Gercekten verecek cevabiniz olmayinca hemen suriye diyorsunuz. Lafi degistiriyorsunuz. Suriyeliler asla alınmamaliydi. Bu konuda hemfikiriz. Ancak benim izledigim kanal Suriye kanalı değil, Mısır ve Dubai kanallarını izliyorum.Yaşım hani çok küçük ya, Turkce hariç 4 dil biliyorum, tabiki bakıcam bu duruma dünya ne diyo diye. Dil biliyosaniz siz de bakın yorumlayin tutan mı varhalkın ne istiyor bakacaksın,suriyeli kardeşler savaştan kaçtı aldık,derisi yüzülen türkmenleri neden almadık
dil bilmeye gerek yok ben haber izlemem halkımın durumuna bakarım,rte başkan olmadan saray yaptırmasaydı onca dar gelirli varken,seçim uğruna yeminini bozup sahalara inmeseydi ezanları konuşmalar yüzünden geç okutmasaydı belki farklı olurduGercekten verecek cevabiniz olmayinca hemen suriye diyorsunuz. Lafi degistiriyorsunuz. Suriyeliler asla alınmamaliydi. Bu konuda hemfikiriz. Ancak benim izledigim kanal Suriye kanalı değil, Mısır ve Dubai kanallarını izliyorum.Yaşım hani çok küçük ya, Turkce hariç 4 dil biliyorum, tabiki bakıcam bu duruma dünya ne diyo diye. Dil biliyosaniz siz de bakın yorumlayin tutan mı var
Gercekten dediklerime alakasiz cevaplar veriyosunuz. Ben ne dedim defalarca? Rte çok hatalari var, benim ideal düzenime de uymuyor. Saray yaptirmayacakti, suriyelileri almayacakti, ayakkabi kutulari olmayacakti. Ancak kötünün iyisi. Diğerlerinin içinde kesinlikle o diyorum.Bu yüzden oyum ona.dil bilmeye gerek yok ben haber izlemem halkımın durumuna bakarım,rte başkan olmadan saray yaptırmasaydı onca dar gelirli varken,seçim uğruna yeminini bozup sahalara inmeseydi ezanları konuşmalar yüzünden geç okutmasaydı belki farklı olurdu
benimde oyum cumhuriyetçi olan kimse ona no problem o zamanGercekten dediklerime alakasiz cevaplar veriyosunuz. Ben ne dedim defalarca? Rte çok hatalari var, benim ideal düzenime de uymuyor. Saray yaptirmayacakti, suriyelileri almayacakti, ayakkabi kutulari olmayacakti. Ancak kötünün iyisi. Diğerlerinin içinde kesinlikle o diyorum.Bu yüzden oyum ona.
Öylede güzel böylede güzelbana öyle gelsin o da güzel
aaaa nolduu?? neden ban_?benimde oyum cumhuriyetçi olan kimse ona no problem o zaman
E akpnin de başı açık milletvekilleri var diye akpye modern çizgide mi diyelim, akpde de kürt var eşitlikçi mi diyelim.
Hdpnin amacı belli ,çizgisi belli, silahlı kuvvetleri belli. sadece batıdan o yüzde 2-3 oyu alabilmek için çok sevimlilik yaptılar ve aldılar.
Hdp kürt milliyetçisi ve hatta ırkçı bir partidir. zaman gösterecek de diyemiyorum herşey ortada zaten.
Ben de merak ettim, ne güzel tartışıyorduk oysakiaaaa nolduu?? neden ban_?
evet enteresan çünkü seviyeli konuşur ben takip ediyorum onun mesajlarını aykırı bişi yazmadı sankiBen de merak ettim, ne güzel tartışıyorduk oysaki
evet enteresan çünkü seviyeli konuşur ben takip ediyorum onun mesajlarını aykırı bişi yazmadı sanki
Evet aslına konular çok uzuyor başka yerlere gidiyor polemik olunca, başlığı görüp yorum yazasım geliyo bi bakıyorum konu çok dağılmış yorum ortada kalıyor.Polemikten ban aldılar.
Yalnız 3 günde kimse kalmadı buralarda.Hemen herkes banlı.
Polemikten ban aldılar.
Yalnız 3 günde kimse kalmadı buralarda.Hemen herkes banlı.
aynen bende öyle yapıyorum, akşamları bakamıyorum foruma, sabaha kadar mevzu uzamış oluyor çoğu zaman susmayı tercih ediyorum, yoksa yorumum çok alakasız duruyo konuşmaların içindeAslında her başlık farklı konudan açılıp hep aynı noktaya geliyor.Bazen ne kadar birşey yazmak istesen de amannn uzayıp gidecek diye susuyorsun.Ben çoğu zaman böyle yapıyorum.
Lakecim Akp milliyetçi bir çizgide değil, muhafazakar yapıda. Dolayısıyla Kürt aday olması normal. Mesela eşcinsel ya da ateist olduğunu beyan eden bir aday çıkabilir mi Akp’den? Ya da milliyetçilik üzerinden kıyaslamak istiyorsan Mhp’ye bakalım ben Kürt’üm diyen var mı? Yok. Ben bilmiyorum en azından varsa da. Milliyetçi bir parti olduğu için şaşırmam da böyle olması tutarlı.
Hdp’nin içinde Kürt milliyetçisi ya da Kürt ırkçısı var ama seçim döneminde izlediği politika ve vaatleri milliyetçi söylemler değil . Chp’nin de içinde ulusalcılar var ama o da sosyal demokrat bir çizgide ilerledi bu dönem. Hdp’yi samimi bulmayabilirsin, şirin gözükmek için diyebilirsin ama şu an milliyetçilik yapmıyor yani net.
neden olmasın? akpden hristiyan aday çıktı buyur; http://www.bodrumhabermerkezi.com/haber/akp-ye-bodrum-dan-hristiyan-aday-1316.html mhp den de kürt aday Belkıs Öztunç Kürt'üm mhpliyim diyor.
milliyetçilik ile mikro milliyetçilik kavramlarını ayıramıyorsun önce bu kavramları bir anla.
akp de demokrasi diye geldi. sonuç ?
Ve bide hanımefendi siz Türk Milletini ne sanıyorsunuz ekonomi yol köprü vs. anlatmış durmuşsunuz hepsinden ödün verir gerekirse elli yıl geri gideriz ama ne vermeyiz biliyor musunuz bir özgürlüğümüzden taviz iki sizler gibilere pabuç geldiğiniz gibi gidersiniz isterse 20 yıl iktidar olun