- 20 Mart 2019
- 7
- 2
- 26
-
- Konu Sahibi Melisberfinn
Bugün aldım 45 lira ödedim devlet ne kadar kesiyor bilmiyorumAcil cevaplar mısınız
Ben de 45 ödedim çok da karşılamıyormuş demek kiBugün aldım 45 lira ödedim devlet ne kadar kesiyor bilmiyorum
Bugün aldım 45 lira ödedim devlet ne kadar kesiyor bilmiyorum
Yeni mi başladınız benim ikinci ayım bitmek üzere bilgi verebilirimBen de 45 ödedim çok da karşılamıyormuş demek ki
Yeni mi başladınız benim ikinci ayım bitmek üzere bilgi verebilirim
Yok ya 3.ayıma girdim ben de ve risk alıp koluna ağda yaptım bugünYeni mi başladınız benim ikinci ayım bitmek üzere bilgi verebilirim
Geçmiş olsun o zamanYok ya 3.ayıma girdim ben de ve risk alıp koluna ağda yaptım bugünilk başta kırmızı oldu hafif ama yavaş yavaş geçti
Başka hangi yan etkileri gördün? Benim dudak zaten netGeçmiş olsun o zamanbenim de saçlar baya döküldü biotinle toparladım kurumaya devam
Ellerde bir şey olmadı henüz ama aklımda bulunsun ilaç.. ay evet dudaklar çok fena decubal kullanıyorum acayip iyi geliyor baya rahatlatıcı ve yüz icinde decubal aldım onun dışında bel agrisi var o da yazıyordu yan etkilerinde.Sıcak basması da henüz yaşanmadı önümüzdeki sıcak günlerde o da olur fazlasıylaBaşka hangi yan etkileri gördün? Benim dudak zaten netsonra elimde kırmızı pütür pütür şeyler çıktı ona zaten excipial lipo yazdı. Bir de bazı akşamlar aşırı sıcak basıyor.. Böyle bir yan etkisi de varmış şok olmuştum
Evet ilk defa benim de bu sabah hafif belim ağrıdıEllerde bir şey olmadı henüz ama aklımda bulunsun ilaç.. ay evet dudaklar çok fena decubal kullanıyorum acayip iyi geliyor baya rahatlatıcı ve yüz icinde decubal aldım onun dışında bel agrisi var o da yazıyordu yan etkilerinde.Sıcak basması da henüz yaşanmadı önümüzdeki sıcak günlerde o da olur fazlasıyla
Yıllar önce kuzenim kullandı ve yüzü gerçekten hala bebek gibi.. evet insallah bizim de öyle olurEvet ilk defa benim de bu sabah hafif belim ağrıdıumarım çok aşırı yan etkilerini görmeyiz ve yüzümüz iyileşir
Benim kilomda bir değişiklik yok. Ben Ocak ayında başladım sanırım Temmuz gibi falan bitecek, bence sen de kışa doğru başlamalısınBu tedaviyi gören arkadaşlar, yıllardıe erteliyorum malum yan etkilerden ama daha fazla kaçamıcam gibi, yaz geliyor ya yaz bitimine mi ertelesem blr de kilo verdiniz mi u, zaten zayıfım iyice zayıflamak istemem
Kilo verdirme gibi bir özelliği yok aksine kabızlık yapıyor yalnız yazın kullanırken daha çok güneş koruyucu krem kullanılmaya dikkat edilmeli cilt baya inceliyor lekeler kalıcı olmamalıBu tedaviyi gören arkadaşlar, yıllardıe erteliyorum malum yan etkilerden ama daha fazla kaçamıcam gibi, yaz geliyor ya yaz bitimine mi ertelesem blr de kilo verdiniz mi u, zaten zayıfım iyice zayıflamak istemem
Önce deri altındakileri yüze çıkartıyor canın sonra yavaş yavaş geçiyorArkadaşlar aknetrend kullanmaya yeni başladım ama aynı zamanda da doğum kontrol hapı kullanıyorum ve daha ilk haftadan yüzümde çok sivilce çıktı.Hergangi bir etki olmuş olabilir m
Bende kullanmıştım acnetrend bebek gibi olmuştu cildim ama 1 yıl içinse geri gelmiştiArkadaşlar aknetrend kullanmaya yeni başladım ama aynı zamanda da doğum kontrol hapı kullanıyorum ve daha ilk haftadan yüzümde çok sivilce çıktı.Hergangi bir etki olmuş olabilir m
peki hapla beraber kullansam aknetrendi bişey olur mu acabaBende kullanmıştım acnetrend bebek gibi olmuştu cildim ama 1 yıl içinse geri gelmiştişimdi çok yok ama diane kullanıyorum
Zannetmiyorum ben antibiyotik ile beraber kullandığım oldu bir şey olmadı ama sen yine de doktoruna danış ne olur ne olmazpeki hapla beraber kullansam aknetrendi bişey olur mu acaba