Aknetrent (roaccutane)hakkında

Geçmiş olsun o zaman benim de saçlar baya döküldü biotinle toparladım kurumaya devam
Başka hangi yan etkileri gördün? Benim dudak zaten net sonra elimde kırmızı pütür pütür şeyler çıktı ona zaten excipial lipo yazdı. Bir de bazı akşamlar aşırı sıcak basıyor.. Böyle bir yan etkisi de varmış şok olmuştum

Ellerde bir şey olmadı henüz ama aklımda bulunsun ilaç.. ay evet dudaklar çok fena decubal kullanıyorum acayip iyi geliyor baya rahatlatıcı ve yüz icinde decubal aldım onun dışında bel agrisi var o da yazıyordu yan etkilerinde.Sıcak basması da henüz yaşanmadı önümüzdeki sıcak günlerde o da olur fazlasıyla

Evet ilk defa benim de bu sabah hafif belim ağrıdı umarım çok aşırı yan etkilerini görmeyiz ve yüzümüz iyileşir

Bu tedaviyi gören arkadaşlar, yıllardıe erteliyorum malum yan etkilerden ama daha fazla kaçamıcam gibi, yaz geliyor ya yaz bitimine mi ertelesem blr de kilo verdiniz mi u, zaten zayıfım iyice zayıflamak istemem

Bu tedaviyi gören arkadaşlar, yıllardıe erteliyorum malum yan etkilerden ama daha fazla kaçamıcam gibi, yaz geliyor ya yaz bitimine mi ertelesem blr de kilo verdiniz mi u, zaten zayıfım iyice zayıflamak istemem
Benim kilomda bir değişiklik yok. Ben Ocak ayında başladım sanırım Temmuz gibi falan bitecek, bence sen de kışa doğru başlamalısın

Kilo verdirme gibi bir özelliği yok aksine kabızlık yapıyor yalnız yazın kullanırken daha çok güneş koruyucu krem kullanılmaya dikkat edilmeli cilt baya inceliyor lekeler kalıcı olmamalı

Arkadaşlar aknetrend kullanmaya yeni başladım ama aynı zamanda da doğum kontrol hapı kullanıyorum ve daha ilk haftadan yüzümde çok sivilce çıktı.Hergangi bir etki olmuş olabilir m

Arkadaşlar aknetrend kullanmaya yeni başladım ama aynı zamanda da doğum kontrol hapı kullanıyorum ve daha ilk haftadan yüzümde çok sivilce çıktı.Hergangi bir etki olmuş olabilir m
Önce deri altındakileri yüze çıkartıyor canın sonra yavaş yavaş geçiyor

Bende kullanmıştım acnetrend bebek gibi olmuştu cildim ama 1 yıl içinse geri gelmişti şimdi çok yok ama diane kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…