- 27 Şubat 2014
- 1.533
- 1.943
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canımm haber ederim gidince gelişmelerden sende haberdar et
Kizlar bugun burnum kanayarak uyandim tedirgin oldum gribim we cok yorgundum ondan mi acaba ilactan mi 2. Ayimin icindeyim burun kanamasi icin erken mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Veee aknetrent bitti ilaçsız günler... Kullananlara allah yardım etsin..
Ihmal ettim buraları ne kadar oldu başlayalı son durumun nasıl bakim :)
iPhone 'dan gönderildi
6 ay önce başladı kendisiyle tanışmam, ilk günlerde çok saçlarım döküldü sonraları geçti. Arada az az burnum da kanıyordu. Yüzümdeki aktif sivilceler geçti ama izleri kaldı. Dudaklarıma da ne sürdüysem çatlamasını engelleyemedim. Nefret dolu bir dönemdi, günde 50 mg alıyordum. Her ay sabahın köründe kalk, hastahaneye git, kan ver sonucunu bekle falan filan çok bıktırdı beni. Kış dönemine denk geldi diye yüzümdeki kızarıklık güneş görüp çoğalmadı ama her yerim bir o kadar da kurudu. Gözlerim bile kurudu. Acımaya ağrımaya başladı. Ellerimde ve vücudumun bazı yerlerinde egzama çıktı. Suya sabuna dokunamayan bir insan oldum. Faydaları yok değil miydi elbette vardı, bir hafta yıkanamadım bir keresinde önceden olsa saçlarım ve vücudum yağdan geçilmezdi ilaç kullanırken ikisinden de gram belirti yoktu. Sabah kalktığım da yüzüm parlamıyor iki saat kükürtlü sabunla yıkamak zorunda kalmıyordum. Ama ne bileyim beklediğim gibi bir sonuçla karşılaşmadım. Çok bir şey de yoktu yüzümde şimdi düşünüyorum gerekli miydi diye. Hala sivilce izlerim var ve tedavi biteli bir ay oldu yüzümde küçük bir sivilce bile çıktı. Sudokrem kullanıyorum izler için, dr başka bir krem vermişti ama iyi gelmedi. Kılcal damarlarım belli olmaya başladı yüzüm daha çok kızardı o yüzden bıraktım. Öyle çok kurudum ki şu altı ay zarfında. Sabahları beni uyandıran ellerinde bir bardak suyla geliyordu dudaklarımın kenarları kurumuş görünce susadım sanıyorlardı. Vücuduma ürederm, suratıma dove kullandım. Dove surattaki kızarıklığı biraz olsun azaltıyor gece sürüp yatınca. Dudaklarıma da hal çare bulamadım hiç bir zaman. Allah kullanan herkesin yardımcısı olsun...
Öncelikle geçmiş olsun demek tedavin bitti.Bizimle bu süreçte neler yaşadığını biraz paylaşabilir misin ? mesela kaç ay sürdü tedavin ? günde kaç mg aldın ? ve kaçıncı aydan itibaren cildinde ki sivilcelerde azalma meydana geldi ?
6 ay önce başladı kendisiyle tanışmam, ilk günlerde çok saçlarım döküldü sonraları geçti. Arada az az burnum da kanıyordu. Yüzümdeki aktif sivilceler geçti ama izleri kaldı. Dudaklarıma da ne sürdüysem çatlamasını engelleyemedim. Nefret dolu bir dönemdi, günde 50 mg alıyordum. Her ay sabahın köründe kalk, hastahaneye git, kan ver sonucunu bekle falan filan çok bıktırdı beni. Kış dönemine denk geldi diye yüzümdeki kızarıklık güneş görüp çoğalmadı ama her yerim bir o kadar da kurudu. Gözlerim bile kurudu. Acımaya ağrımaya başladı. Ellerimde ve vücudumun bazı yerlerinde egzama çıktı. Suya sabuna dokunamayan bir insan oldum. Faydaları yok değil miydi elbette vardı, bir hafta yıkanamadım bir keresinde önceden olsa saçlarım ve vücudum yağdan geçilmezdi ilaç kullanırken ikisinden de gram belirti yoktu. Sabah kalktığım da yüzüm parlamıyor iki saat kükürtlü sabunla yıkamak zorunda kalmıyordum. Ama ne bileyim beklediğim gibi bir sonuçla karşılaşmadım. Çok bir şey de yoktu yüzümde şimdi düşünüyorum gerekli miydi diye. Hala sivilce izlerim var ve tedavi biteli bir ay oldu yüzümde küçük bir sivilce bile çıktı. Sudokrem kullanıyorum izler için, dr başka bir krem vermişti ama iyi gelmedi. Kılcal damarlarım belli olmaya başladı yüzüm daha çok kızardı o yüzden bıraktım. Öyle çok kurudum ki şu altı ay zarfında. Sabahları beni uyandıran ellerinde bir bardak suyla geliyordu dudaklarımın kenarları kurumuş görünce susadım sanıyorlardı. Vücuduma ürederm, suratıma dove kullandım. Dove surattaki kızarıklığı biraz olsun azaltıyor gece sürüp yatınca. Dudaklarıma da hal çare bulamadım hiç bir zaman. Allah kullanan herkesin yardımcısı olsun...
Saçların daha çok kuruyacak. Bnm hışır hışır oldu resmen su tüketmeye çalış. Ve bn demedim 1 hafta yıkamiim nolacak dedim inan yağlanmadı
iPhone 'dan gönderildi
Son durumun ne? Az kaldı galiba senin. Benim bitti 1 hafta oldu memnun kalmadım malesef
Aslında tarih olarak son 5 gün olması gerek ama bn aksattığım için bi kutu daha içecem. Yani son 20 gün :) açıkçası ben çok memnunum bayadır hiç sivilcem çıkmadı. Tek sorunum ağda oldu malesef hiç yaptıramadım ama en en kötüsü gözlerim iyi dedim zarar yok dedim bir aydır gözlerim iltihaplı ve şiş dolaşıyorum. Yüzüm iyi sol yanağımda az bi iz kaldı daha geçmedi ama iyi yine de eskiye göre
iPhone 'dan gönderildi
Benimde gözlerim fena oldu son ayda. Kuruyor çünkü ve ağrı yapıyor. Benimde izlerim olduğu gibi kaldı. Ne hikmetse ilaç bitti bir hafta oldu ufak bir sivilce çıktı. Bu kadar çabuk beklemiyordum açıkcası.. Allah kolaylık versin.
Eski cildinizle arada bir fark varmı yazdıklarınıza bakılırsa pek memnun değilsiniz sanki :44:
benim de kırmızılıklarım sürüyordu ama sudokrem kullanıyorum pişik kremi bebekler için... O aldı kırmızılığı. Bir ay olmak üzere biteli.Aynı kaderi paylaşıyoruz malesef şuan keşke kullanmasaydım bile diyorum. yüzümde garip bir hal var sanki ben değilim gibi. kırmızı beyaz garip bir renk oldum. Senin biteli kaç ay oldu?
benim de kırmızılıklarım sürüyordu ama sudokrem kullanıyorum pişik kremi bebekler için... O aldı kırmızılığı. Bir ay olmak üzere biteli.
benim de kırmızılıklarım sürüyordu ama sudokrem kullanıyorum pişik kremi bebekler için... O aldı kırmızılığı. Bir ay olmak üzere biteli.
Sağol canım sana da geçmiş olsun umarım tekrarlamaz
iPhone 'dan gönderildi