Sivilceli Ciltler Aknetrent Kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Doktor kontrolüm vardı bugün. Tahlil sonuçlarım iyi. Doktor zoretanin yazdı yine. Kasım'ın 20 sinden beri kullanıyorum dedim bu ay son dedi. Ama 20 günlük bi aksatmam var o yüzden diğer ay bir kutu daha içecem. O zaman 5 günlük eksik olacak sorun olmaz di mi

iPhone 'dan gönderildi

Bıyık ağda ile bi de hormon bozukluğu vardı kist işte. Onun yüzünden çenemi ve çene altımı da ağda ile alıyorum normalde. Ama artık iple tabi

iPhone 'dan gönderildi

Teşekür ederim tuğçe bende bıyıklarımı filan yalnızca yapıyorum şimdi yüzü komple yapayım derken başım belaya girer diye dokunmuyorum..

Teşekür ederim tuğçe bende bıyıklarımı filan yalnızca yapıyorum şimdi yüzü komple yapayım derken başım belaya girer diye dokunmuyorum..

Ay sakın haaa. Yapma canım yapma bn iple bile aldırırken yara oluyor. Ya da kaşımı alırken derim kalkıyor filan aman diim bi süre idare et zaman nasıl geçti anlamayacaksın bile

iPhone 'dan gönderildi

Ay sakın haaa. Yapma canım yapma bn iple bile aldırırken yara oluyor. Ya da kaşımı alırken derim kalkıyor filan aman diim bi süre idare et zaman nasıl geçti anlamayacaksın bile

iPhone 'dan gönderildi

öyle yapayım canım ama zaten normalde bu ilacı kullanmadan öncede ellemiyorum komple yüzüme ya epilasyonla kökten çözüm olucakkli buda bi iş bulduktan sonra mümkün olur.. ağdayla yüzde sarkma filan olmasın diye dokunmuyorum kollarımı bide bacağımın yarısınıda epilatör malum yer zaten ne ağdaya nede epilatöre dayanmaz çok zor..

Son düzenleme:

Ben de epilasyon düşünüyorum dediğin gbi iş bulduktan sonra. Bence o malum yere ağda devam et. Bnm cildim çok kuruydu bacağım filan ağda ile alınca derim kepek gbi kalkardı. Yani bacağımı alırken kesiyorlar gibi canım acır. Ama orasını ağdaylq bi kez aldır bi daha dönmezsin başka bir şeye. Umduğun kadar acı yok ve bir seferde bişe büyük fark görürsün keşke daha önce başlasaydım dersin bn öyle diyorum

iPhone 'dan gönderildi

Kuaförde bir kez aldırdıktan sonra evde kendinmi devam ettin yoksa her ay kuafördemi yaptırıyosun ben çok korkuyorum bide utanmakta varr

Kuaförde bir kez aldırdıktan sonra evde kendinmi devam ettin yoksa her ay kuafördemi yaptırıyosun ben çok korkuyorum bide utanmakta varr

Kuaförde canım her ay. Tek başına zorlanırsın yani baya bi alıştıktan sonra kendin alabilirsin. Utanma tatlı dilli bir bayan olduktan sonra hiç çekinmezsin

iPhone 'dan gönderildi

Kuaförde canım her ay. Tek başına zorlanırsın yani baya bi alıştıktan sonra kendin alabilirsin. Utanma tatlı dilli bir bayan olduktan sonra hiç çekinmezsin

iPhone 'dan gönderildi

teşekür ederim tuğçecim şu aknetrentten bi kurtulalım zamanla onada cesaret edebilirim umarım öpüldünn

teşekür ederim tuğçecim şu aknetrentten bi kurtulalım zamanla onada cesaret edebilirim umarım öpüldünn

Hani biz epilasyon düşünüyoruz ya hatta yüzünden de şikayetçisin belli ki. Bn de yüzüme yaptırmak istiyorum da bu ilaç bittikten ne kadar sonra yaptırabiliriz acaba bi bilgin var mı

iPhone 'dan gönderildi

Kızlar bişey sorucam benim ilk ayımın domasına 3 gün vardı, ben haftasonu falan giriyor diye dün doktora gittim, kan tahlillleri yaptırdı bir sıkıntı yok,biraz kolestrolüm hızlıca artmış yağsız ye dedi ilacı 40mg yükseltti. Fakat eczaneye gittiğimde şu an elimdeki ilaç daha bitmediği için sistemde gözüküyormuş tam bir ay dolmadığı için oyüzden veremediler. Eczacıda pazartesi tekrar deniyeceğini söyledi ama reçete tarihi erken olduğu için pazartesi tekrar gidip yazdırmak zorunda kalabileceğimi söyledi. Hiç böyle bişey yaşayan var mı? :2:

Merhaba canım aknetrente baslayalı 1. haftam bitti günde 60 mg kullanıyorum ama doktor nasıl alacağımı söylemedi bende sabah öğlen akşam alıyorum.Bu sabah uyandığımda gözümün altı şişmişti ilaçla bi alakası olabilirmi:18:

Canim endocare lipocutane mouisturising adlı bi nemlendirici var. Zaten roc tedavisinde kullanılan bi nemlendirici. Ve kesinlikle çok başarılı. Sürekli gerilen yüzümü oldukça rahatlatıyor. Ve ayrıca gün içinde neutrogenanın mavi kutudaki nemlendiricisini de kullanıyorum yüzüm ve ellerim için o da gayet iyi. Geçmiş olsun :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tatlım hametan kullanıyorum günde 3 4 defa sürüyorum.Nivea kullanıyordum ama onu blistexle deiştircem artık 1 hafta oldu yüzüm inanılmaz kurumaya başladı yüzüm için ne kullanabilirim [/QUOTE]

Yuzum icin doktor bana EFFACLAR H adinda bu krem verdi 4 kutu kendisi verdi zaten parmak kadar boyu 3ml ama super bi nemlendirici benim yuzum soyulmaya baslamisti doktorum bu kremi verdi memnun kalirsan kendin alirsin bitince dedi ve 2 gun kullanmam yetti soyulmalari yok etmem icin cok etkili bi nemlendirici :))

Bilgim yok ama hemen yaptırmayacağımıza göre bence birkaç ayın geçmesi yeterli ama yinede doktara sorabiliriz

Kaç kilo olduğunu öğrenebilir miyim. Ayrıca günde iki kez alman gerek. Sabah 20 akşam 20. Gözlerin ilacın yan etkisi kuruluk yapmıştır. Yapay gözyaşı kullanmanı tavsiye ederim. Şimdiden dudaklarını ve yüzünü sürekli nemlendir güneş koruyucu da sür yaz geldi artık. Gelişmeleri yaz yine bilelim canım

iPhone 'dan gönderildi

Olabilir canım. Çünkü günün bitmesi haftasonuna denk geliyorsa veremezler. Bundan sonra böyle bişe olduğunda cuma günü git. 3 gün Pazartesi olur en azından ya da Pazartesi gidersin bi daha karşılaşırsan

iPhone 'dan gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…