Sivilceli Ciltler Aknetrent Kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Kızlar benim ağız çevrem çok kurumaya başladı, pul pul dökülüyor daha 1.ayım dolmadı bir hafta sonra dolucak. Herhangi bi nemlendirici krem kullanmıyorum yüzüm için. bb krem almıştım ama sürünce çok kötü oldu pul pul oldu daha çok. Ne kullanıyim biri bi akıl verebilir mi :2: çok pahalı birşey olsun istemiyorum ama yüzümdeki pul pul kuruma gidicekse para vermeye de razıyım napalımm

Benimde yuzum kuruyup soyulmaya baslamisti doktorum dun bana effaclar diye bir nemlendirici verdi 4 kutu kucukler zaten dediki sana simdilik bunu veriyorum eger memnun kalirsan bitince kendin alirsin ve dun ve bugun kullandim inan soyulmdan pullanmadan eser yok super bi nemlendirici fondoten filan kullanirken pul pul durmuyo:)))

Benimde yuzum kuruyup soyulmaya baslamisti doktorum dun bana effaclar diye bir nemlendirici verdi 4 kutu kucukler zaten dediki sana simdilik bunu veriyorum eger memnun kalirsan bitince kendin alirsin ve dun ve bugun kullandim inan soyulmdan pullanmadan eser yok super bi nemlendirici fondoten filan kullanirken pul pul durmuyo:)))

canım çok teşekkür ederim eğer dediğin gibiyse gidip hemen aliyim eczaneden, tam adını yazabilirmisin?

Excipial hydro kullanabilirsin. Doktorum bana nutraplus yazdı çok da memnunum açıkçası :) yumuşacık yapıyor

iPhone 'dan gönderildi

Bu arada canım hangisini önerirsin nutroplustan mı memnun kaldın excipiak hydro'dan mı? ikisininde 5 lira civarı bir fiyatı var alayım hemen birini diyorum da hangisini alsam bilemedim

Bu arada canım hangisini önerirsin nutroplustan mı memnun kaldın excipiak hydro'dan mı? ikisininde 5 lira civarı bir fiyatı var alayım hemen birini diyorum da hangisini alsam bilemedim

Nutraplus al canım ben ondan daha çok memnunum açıkçası

iPhone 'dan gönderildi

Eski sivilce izleri ve dudak için ne önerirsiniz kızlar ilaca baslayalı 3 gün oldu günde 40 mg kullanıyorum kurumaya hemen başladım :KK43:

Eski sivilce izleri ve dudak için ne önerirsiniz kızlar ilaca baslayalı 3 gün oldu günde 40 mg kullanıyorum kurumaya hemen başladım :KK43:

Bendede leke sorunu var 2 ayimdayim suan doktorum henuz lekeler icin bise vermedi :KK43:( dudaklarin icin hametan kullanabilirsin canim disari cikarken de BLİSTEX diye bir nemlendirici kullaniyorum ruj gibi hem cok iyi nemlendiriyor hemde bi ferahlik veriyo ben eczaneden aldim fiyati 7 lira

Dudak için hametan almayı unuttum blistex kullanıyorum bir tek o bile yetiyor çok etkili öneririm, dudaklarım kurumuyor diyebilirim ama tabi aklıma geldikçe sürüyorum elimden düşmüyor

Herkes kaliyo diyo bende bende bundan sıkayetciyim zaten lekelerimden fazla sıkayetciyim bu ilac lekere iyi gelecekmi acaba :KK43:( bugun 1. Ayim doldu kontrole gittim tahliller temiz cikti gunluk 30 mg kullanmaya devam ediyorum doktor ellerim ustundeki beneklerin kabuklastigini gordu o yuzden bi nemlendirici verdi buyuk bir sisede yuzumunda kurudugunu farketti onun icinde kendisi 4 kucuk kutu nemlendirici verdi dudaklarima evdeyken hametan kullanmaya devam ediyorum disari cikarkende bugun dogal zeytinyagli bir nemlendirici ruj aldim süper nemlendiriyo kullanmak isteyenlere tam adini soyleyebilirim eczanelerde satiliyor ben 7 liraya aldim :))

benm de tam 2. haftam doldu. 30 mg alıyorm. dudaklarım şimdiden böyleyse ileriyi düşünemiyorum görüntüde belli değil ama ne gülebiliyorm ne esneyebiliyorm bazen kanıyo cildimde soyulmadı daha ama kurudu iyice anında yağlanan cilt şimdi bana mısın demiyo:KK25: ..yaz geliyo artk güneşe maruz kalıcaz bu çok zarar veririmi acaba :KK17:

benm de tam 2. haftam doldu. 30 mg alıyorm. dudaklarım şimdiden böyleyse ileriyi düşünemiyorum görüntüde belli değil ama ne gülebiliyorm ne esneyebiliyorm bazen kanıyo cildimde soyulmadı daha ama kurudu iyice anında yağlanan cilt şimdi bana mısın demiyo:KK25: ..yaz geliyo artk güneşe maruz kalıcaz bu çok zarar veririmi acaba :KK17:

Dudaklarin icin blistex kullanabilirsin ben kullaniyorum ayni senin gibi gulemiyordum yiyemiyordum kabuk oluyodu dudagin ust tarafi daha fazla bu nemlendiriciyi kullandigim gunden beri kurumadan eser yok hele kabuklardan hic bir eser yok seffaf ruj gibi 7 liraya satiliyo eczanelerde siddetle tavsiye ederim:)) o gunes mevzusu benide tedirgin ediyo cunku hic gunes kremi kullanmam .s

Kızlar ya benim ağda yaptırmam gerek. Ne yapsam bilemiyorum korkuyorum açıkçası :KK43:

iPhone 'dan gönderildi

Tuğçe konudan biraz alakasız olucak komple ağdamı yapıyosun yüz için sadece bıyık bölgesi filanmı benim yan taraflarda var ama fazla çıkar diye korkudan ağda yapamıyorum :KK14:

Tuğçe konudan biraz alakasız olucak komple ağdamı yapıyosun yüz için sadece bıyık bölgesi filanmı benim yan taraflarda var ama fazla çıkar diye korkudan ağda yapamıyorum :KK14:

Bıyık ağda ile bi de hormon bozukluğu vardı kist işte. Onun yüzünden çenemi ve çene altımı da ağda ile alıyorum normalde. Ama artık iple tabi

iPhone 'dan gönderildi

X