Kızlar benim ağız çevrem çok kurumaya başladı, pul pul dökülüyor daha 1.ayım dolmadı bir hafta sonra dolucak. Herhangi bi nemlendirici krem kullanmıyorum yüzüm için. bb krem almıştım ama sürünce çok kötü oldu pul pul oldu daha çok. Ne kullanıyim biri bi akıl verebilir mi :2: çok pahalı birşey olsun istemiyorum ama yüzümdeki pul pul kuruma gidicekse para vermeye de razıyım napalımm
Benimde yuzum kuruyup soyulmaya baslamisti doktorum dun bana effaclar diye bir nemlendirici verdi 4 kutu kucukler zaten dediki sana simdilik bunu veriyorum eger memnun kalirsan bitince kendin alirsin ve dun ve bugun kullandim inan soyulmdan pullanmadan eser yok super bi nemlendirici fondoten filan kullanirken pul pul durmuyo:)))
Excipial hydro kullanabilirsin. Doktorum bana nutraplus yazdı çok da memnunum açıkçası :) yumuşacık yapıyor
iPhone 'dan gönderildi
canım çok teşekkür ederim eğer dediğin gibiyse gidip hemen aliyim eczaneden, tam adını yazabilirmisin?
EFFACLAR H ..bir parmak boyutunda cok kucuk bi kutuda ama super bi nemlendirici tavsiye ederim:)
Tamam anladım canım la roche'un kremi. temizleme jelide var. fiyat olarak pahalı biraz 50 lira civarı değil mi? doktor yazamıyor zaten sanırım bunu?
Fiyatini hic bilmiyorum banada doktor kendi elinden verdi 4 kutu..o kadar pahalimi yao
Excipial hydro kullanabilirsin. Doktorum bana nutraplus yazdı çok da memnunum açıkçası :) yumuşacık yapıyor
iPhone 'dan gönderildi
Ben yapıyorum sıkıntım yok şükür :) Yüzünden falan bahsetmiyorsan tabi :)
Bu arada canım hangisini önerirsin nutroplustan mı memnun kaldın excipiak hydro'dan mı? ikisininde 5 lira civarı bir fiyatı var alayım hemen birini diyorum da hangisini alsam bilemedim
http://www.laroche-posay.com.tr/ürünler-bakımlar/Effaclar/Effaclar-H-p2040.aspx
canım dediğin bu ürün mü? buysa eğer fiyatı 50lira civarı maleseff çok pahalı :2:
Yok canım yüze asla yaptıramam. Bana ağda hiç bi şekilde olmaz demişlerdibn boşa mı bekledim o kadar hey allahım
iPhone 'dan gönderildi
Eski sivilce izleri ve dudak için ne önerirsiniz kızlar ilaca baslayalı 3 gün oldu günde 40 mg kullanıyorum kurumaya hemen başladım
Eski sivilce izleri ve dudak için ne önerirsiniz kızlar ilaca baslayalı 3 gün oldu günde 40 mg kullanıyorum kurumaya hemen başladım
Dudak için hametan almayı unuttum blistex kullanıyorum bir tek o bile yetiyor çok etkili öneririm, dudaklarım kurumuyor diyebilirim ama tabi aklıma geldikçe sürüyorum elimden düşmüyor
Herkes kaliyo diyo bende bende bundan sıkayetciyim zaten lekelerimden fazla sıkayetciyim bu ilac lekere iyi gelecekmi acaba( bugun 1. Ayim doldu kontrole gittim tahliller temiz cikti gunluk 30 mg kullanmaya devam ediyorum doktor ellerim ustundeki beneklerin kabuklastigini gordu o yuzden bi nemlendirici verdi buyuk bir sisede yuzumunda kurudugunu farketti onun icinde kendisi 4 kucuk kutu nemlendirici verdi dudaklarima evdeyken hametan kullanmaya devam ediyorum disari cikarkende bugun dogal zeytinyagli bir nemlendirici ruj aldim süper nemlendiriyo kullanmak isteyenlere tam adini soyleyebilirim eczanelerde satiliyor ben 7 liraya aldim :))
benm de tam 2. haftam doldu. 30 mg alıyorm. dudaklarım şimdiden böyleyse ileriyi düşünemiyorum görüntüde belli değil ama ne gülebiliyorm ne esneyebiliyorm bazen kanıyo cildimde soyulmadı daha ama kurudu iyice anında yağlanan cilt şimdi bana mısın demiyo..yaz geliyo artk güneşe maruz kalıcaz bu çok zarar veririmi acaba
Kızlar ya benim ağda yaptırmam gerek. Ne yapsam bilemiyorum korkuyorum açıkçası
iPhone 'dan gönderildi
Tuğçe konudan biraz alakasız olucak komple ağdamı yapıyosun yüz için sadece bıyık bölgesi filanmı benim yan taraflarda var ama fazla çıkar diye korkudan ağda yapamıyorum