Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar çok rica ediyorum önümüz yaz. Güneş şimdiden yakıyor. Hangi illerdesiniz bilmiyorum ama olduğunuz yerin sıcağına göre 30 ya da 45 faktörlük güneş koruyucu kullanın. Sabah sürdükten sonra duruma göre öğlen yenileyin. Bebek gibi cilde sahip olacaksınız lekelenmek istemezsiniz di mi :) öptüm hepinizi :*
iPhone 'dan gönderildi
Arkadaşlar çok rica ediyorum önümüz yaz. Güneş şimdiden yakıyor. Hangi illerdesiniz bilmiyorum ama olduğunuz yerin sıcağına göre 30 ya da 45 faktörlük güneş koruyucu kullanın. Sabah sürdükten sonra duruma göre öğlen yenileyin. Bebek gibi cilde sahip olacaksınız lekelenmek istemezsiniz di mi :) öptüm hepinizi :*
iPhone 'dan gönderildi
Hangi güneş kremlerini önerirsin peki 😊 teşekkür ederiz bu arada :*
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
birinci haftamdayim yuzumde ve sac diplerimde kasinti var bunun icin.ne yapabilirim?
Olabilir canım. Çünkü günün bitmesi haftasonuna denk geliyorsa veremezler. Bundan sonra böyle bişe olduğunda cuma günü git. 3 gün Pazartesi olur en azından ya da Pazartesi gidersin bi daha karşılaşırsan
iPhone 'dan gönderildi
Merhaba canım aknetrente baslayalı 1. haftam bitti günde 60 mg kullanıyorum ama doktor nasıl alacağımı söylemedi bende sabah öğlen akşam alıyorum.Bu sabah uyandığımda gözümün altı şişmişti ilaçla bi alakası olabilirmi:18:
Sebamed 45 fac yeterli olur mu arkadaslar gunes kremi icin benimde bugun 1 haftam doldu
bana dktr aksam ikisinide ayni anda ic dedi 30mg kulaniiorm. ikinci ayima girdim 40mg verdi bisey soylemedi yine aksam ayni anda alirim diye dusundum bir problem olurmu?
haklisin bidahakine oyle yaparim. umarim pazartesi alabilirim ilaci. bu arada kolestrolum gecen ay 160ti bu ay 200 olmus dktr dkkt et kzartma yeme dedi, cok mu yuksek kizlar sizinki kac? bir de ogrenci oldgm icin ailemden uzakta yasiyorum cok saglikli beslenemiyorum
Ben ailemle yaşadığım halde 190 :) onunla ilgisi yok canım kolestrol yükseltiyor zaten ilaç. Sana en güzel çözüm : akşamdan bi kaç cevizi kır suya ısla sabahları iç :) kesin çözüm
iPhone 'dan gönderildi
Hangi güneş kremlerini önerirsin peki 😊 teşekkür ederiz bu arada :*
tamam canim cok sagol yapicam :)
Biberiye çayı da yapabilirsin hem de yağ yakma özelliği var :)) tabi ihtiyacın var mı bilemem
iPhone 'dan gönderildi
Ben forever living in aloe Sunscreen 30 SPF kullanıyorum hem de güzel nemlendiriyor :) fiyatı da 20-30 tl arası. Ama tabi alabilmek için bu işi yapan bi tanıdık lazım galiba
iPhone 'dan gönderildi
Türkiye'de satışı yok mu kii güneş kremlerinden şansım bi türlü tutmadı. Bi çok marka denedim şimdiye kadar ama tam olarak istediğim gibi olmuyor. Bazıları yapış yapış kalıyor bazıları bembeyaz yapıyor
Var tabi canım. Ya bu amway avon gbi bi sistem yani bi dükkan filan yok. Satan birini bulman gerekiyor
iPhone 'dan gönderildi
Evet ilk haftamdayım. yüzüne az dokunmaya çalış lütfen, yüzdeki kaşıntıya bişey yapamıyoruz sanırım. Saç derisi de yenilendiği için kaşıntı yapıyor. Ben şampuanımı değiştirdim. Ayrıca doktorum bakım yağı kullanabileceğimi söyledi malum saçlar da baya kurucakmış :)