Sivilceli Ciltler Aknetrent Kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Benim tedavinin başında olduğum için herhangi bi etkisi görmedim ama haklısın canım kimyasallardan uzak durmak gerek. Teşekkür ediyorum ☺️☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar çok rica ediyorum önümüz yaz. Güneş şimdiden yakıyor. Hangi illerdesiniz bilmiyorum ama olduğunuz yerin sıcağına göre 30 ya da 45 faktörlük güneş koruyucu kullanın. Sabah sürdükten sonra duruma göre öğlen yenileyin. Bebek gibi cilde sahip olacaksınız lekelenmek istemezsiniz di mi :) öptüm hepinizi :*

iPhone 'dan gönderildi

Arkadaşlar çok rica ediyorum önümüz yaz. Güneş şimdiden yakıyor. Hangi illerdesiniz bilmiyorum ama olduğunuz yerin sıcağına göre 30 ya da 45 faktörlük güneş koruyucu kullanın. Sabah sürdükten sonra duruma göre öğlen yenileyin. Bebek gibi cilde sahip olacaksınız lekelenmek istemezsiniz di mi :) öptüm hepinizi :*

iPhone 'dan gönderildi

Cok haklisin :))

iPhone 'dan gönderildi

Hangi güneş kremlerini önerirsin peki 😊 teşekkür ederiz bu arada :*

birinci haftamdayim yuzumde ve sac diplerimde kasinti var bunun icin.ne yapabilirim?

Evet ilk haftamdayım. yüzüne az dokunmaya çalış lütfen, yüzdeki kaşıntıya bişey yapamıyoruz sanırım. :KK43:Saç derisi de yenilendiği için kaşıntı yapıyor. Ben şampuanımı değiştirdim. Ayrıca doktorum bakım yağı kullanabileceğimi söyledi malum saçlar da baya kurucakmış :)

Olabilir canım. Çünkü günün bitmesi haftasonuna denk geliyorsa veremezler. Bundan sonra böyle bişe olduğunda cuma günü git. 3 gün Pazartesi olur en azından ya da Pazartesi gidersin bi daha karşılaşırsan

iPhone 'dan gönderildi

haklisin bidahakine oyle yaparim. umarim pazartesi alabilirim ilaci. bu arada kolestrolum gecen ay 160ti bu ay 200 olmus dktr dkkt et kzartma yeme dedi, cok mu yuksek kizlar sizinki kac? bir de ogrenci oldgm icin ailemden uzakta yasiyorum cok saglikli beslenemiyorum

Merhaba canım aknetrente baslayalı 1. haftam bitti günde 60 mg kullanıyorum ama doktor nasıl alacağımı söylemedi bende sabah öğlen akşam alıyorum.Bu sabah uyandığımda gözümün altı şişmişti ilaçla bi alakası olabilirmi:KK43::18:

bana dktr aksam ikisinide ayni anda ic dedi 30mg kulaniiorm. ikinci ayima girdim 40mg verdi bisey soylemedi yine aksam ayni anda alirim diye dusundum bir problem olurmu?

bana dktr aksam ikisinide ayni anda ic dedi 30mg kulaniiorm. ikinci ayima girdim 40mg verdi bisey soylemedi yine aksam ayni anda alirim diye dusundum bir problem olurmu?

Aynı anda almadım hiç. Hatta geçen iki gün ilacı alamadım eczacı uyardı eksik günler için aynı anda alma sakın dedi. Bence sabah akşam içmelisin.

iPhone 'dan gönderildi

haklisin bidahakine oyle yaparim. umarim pazartesi alabilirim ilaci. bu arada kolestrolum gecen ay 160ti bu ay 200 olmus dktr dkkt et kzartma yeme dedi, cok mu yuksek kizlar sizinki kac? bir de ogrenci oldgm icin ailemden uzakta yasiyorum cok saglikli beslenemiyorum

Ben ailemle yaşadığım halde 190 :) onunla ilgisi yok canım kolestrol yükseltiyor zaten ilaç. Sana en güzel çözüm : akşamdan bi kaç cevizi kır suya ısla sabahları iç :) kesin çözüm :KK66:

iPhone 'dan gönderildi

Hangi güneş kremlerini önerirsin peki 😊 teşekkür ederiz bu arada :*

Ben forever living in aloe Sunscreen 30 SPF kullanıyorum hem de güzel nemlendiriyor :) fiyatı da 20-30 tl arası. Ama tabi alabilmek için bu işi yapan bi tanıdık lazım galiba

iPhone 'dan gönderildi

Ben forever living in aloe Sunscreen 30 SPF kullanıyorum hem de güzel nemlendiriyor :) fiyatı da 20-30 tl arası. Ama tabi alabilmek için bu işi yapan bi tanıdık lazım galiba

iPhone 'dan gönderildi

Türkiye'de satışı yok mu kii :KK43: güneş kremlerinden şansım bi türlü tutmadı. Bi çok marka denedim şimdiye kadar ama tam olarak istediğim gibi olmuyor. Bazıları yapış yapış kalıyor bazıları bembeyaz yapıyor :KK43:

Türkiye'de satışı yok mu kii :KK43: güneş kremlerinden şansım bi türlü tutmadı. Bi çok marka denedim şimdiye kadar ama tam olarak istediğim gibi olmuyor. Bazıları yapış yapış kalıyor bazıları bembeyaz yapıyor :KK43:

Var tabi canım. Ya bu amway avon gbi bi sistem yani bi dükkan filan yok. Satan birini bulman gerekiyor

iPhone 'dan gönderildi

Var tabi canım. Ya bu amway avon gbi bi sistem yani bi dükkan filan yok. Satan birini bulman gerekiyor

iPhone 'dan gönderildi

Hiim anladım canım benim çok teşekkür ederim bilgilerin için :*

Evet ilk haftamdayım. yüzüne az dokunmaya çalış lütfen, yüzdeki kaşıntıya bişey yapamıyoruz sanırım. :KK43:Saç derisi de yenilendiği için kaşıntı yapıyor. Ben şampuanımı değiştirdim. Ayrıca doktorum bakım yağı kullanabileceğimi söyledi malum saçlar da baya kurucakmış :)

Hele şükùr sac dibi.kasintim gecti :) dudaklarim kurumaya basladi veee sanki hic sivilcelerin istilasina ugramicak gibiyimmm kac hafta sonra cikmaya basliyorrr :)

X