Sivilceli Ciltler Aknetrent Kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
tedivinin bitmesine senin adına çok sevindim zor bi durum ben ilacı sadece 2 ay kullanmama rağmen bana aylardır kullanıyomuşum gibi geliyo daha iki ay olmadı 5 günüm var geçmek bilmeyen bi süreç .s bu ilaç gözenekleri mi açıyo bende tam tersine kapattı sanki yada ileriki zamanda benimkide mi açılır acaba

İlaç bazılarında gözenekleri açıp sonra da yok ediyor fakat ben tedaviyi yarım bıraktığım için kapanamadı:)) seninki tekrar açılmaz bence.
Gerçekten zor bi süreç Rabbim herkesin yardımcısı olsun.

neden yarım bıraktın kaç ay kullandın

Üç ay kullandım, şimdi dördüncü aya başlamam lazımdı ama doktorum tedavimi bitirdi, çünkü sivilcelerim nerdeyse tamamen geçti.. Şu an iki tane minik var. Onları da kremlerle geçirelim dedi. Artık kistik sivilce çıkmıyor,çok şükür kurtuldum..
Gelişmeleri burda paylaşacağım inşallah

kistik sivilce ne oluyo ben bilmiyorum .s bende hapı kullanmadan önce hiç büyük sivilce çıkmazdı küçücük çıkardı uzaktan belli bile olmazdı ama ben çıkar çıkmaz oynayıp yara yaptığım için büyük dururdu hapı kullandıktan sonra büyük büyük sivilce çıktı hiç geçmeyen cinsten normal bi sivilce ne kadar sürede geçer benim 2 tane var 1 aydır duruyo kızarık şiş ve çooook ağrıyo

ha bu arada yüzümde büyüklü küçüklü çok sayıda yeni sivilce çıktı :2:

Canım bende olmadı ama yorumlarda çok okudum, iki ay adet olmayanı veya ayda iki kez olanları duydum. Eğer evliysen ve gecikme varsa mutlaka kontrole git derim.

Benim adetimde düzensizlik yok her ay oluyorum ama ara kanamalarım oldu.. 10 gün sonra 3.ayımı doldurcam doktora gittiğim de bunuda sorcam.. Merak ettim acaba benim gibi olan var mı diye ama yok sanırım.. Sizin ne durumda kaçıncı aydasınız? Ya da bitti mi?

İşte sende şimdi çıkan ağrılı ve büyük boy sivilcelere kistik sivilce deniyor canım, onlar bende hep vardı. Çok şükür ikinci aydan sonra hepsi geçti. Sen kusma dönemine girmişsin galiba, eğer elinde sivilce kremi varsa o sivilcelere hergün sür, doktor bana öyle demişti..

Ben üç ay kullandım doktor tedavimi bitirdi çok şükür. Büyük oranda iyileşme olduğu için nihayet bitti..

doktordan aldığım bi sivilce kremim yok ben söyledim ama vermedi bu tedavin bittikten sonra krem tedavisi yaparız dedi şuan sudocrem kullanıyorum aslında pişik kremi ama sivilcelere ve lekelere yüzdeki kızarıklıklara iyi geliyomuş birilerinden duydum eczaneden aldım 1 haftadır kullanıyorum gerçkten güzel bi krem kızarıklıkları götürdü ve yüzümü yumuşk yaptı bu sivilce ağrılarına yapacak hiç mi bişey yok o kadar ağrıyo ki çenem ve kulaklarıma vuruyo sanki ağrı .s

korkmamanı tavsiye ederim olabiliyo böyle şeyler .s allahtan tedavi bitince yan etkileride bitiyo

Bugun itibari ile 5. Ayima gecmis bulunmaktayim.. sonuclar cikti ve allaha sukur temiz ve 50 mg ile devam.. adet duzensizligini soran bi arkadas olmus... bende de oldu canim o duzensizlik.. seni cok zorlarsa doktora sorman iyi olur tabi. Lekelerim icin doktor ilac bittikten sonra krem vericem dedi.. yuzunude herzaman ki gibi sadece su ile yika dedi.. yada en fazla bi bebek sabunu kullan dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…