- 13 Aralık 2013
- 131
- 1
- 34
Kızlar... Aknetrent kullanıpta adeti düzensizleşen var mı acaba ??
tedivinin bitmesine senin adına çok sevindim zor bi durum ben ilacı sadece 2 ay kullanmama rağmen bana aylardır kullanıyomuşum gibi geliyo daha iki ay olmadı 5 günüm var geçmek bilmeyen bi süreç .s bu ilaç gözenekleri mi açıyo bende tam tersine kapattı sanki yada ileriki zamanda benimkide mi açılır acaba
Kızlar böyle bir durumla karşılaşan yok mu? Adette düzensizlik ?
neden yarım bıraktın kaç ay kullandın
Kızlar böyle bir durumla karşılaşan yok mu? Adette düzensizlik ?
Canım bende olmadı ama yorumlarda çok okudum, iki ay adet olmayanı veya ayda iki kez olanları duydum. Eğer evliysen ve gecikme varsa mutlaka kontrole git derim.
bu hap adeti ikinci aydan sonra etkiliyo diye duydum ben ama bünyeye bağlı galiba
kistik sivilce ne oluyo ben bilmiyorum .s bende hapı kullanmadan önce hiç büyük sivilce çıkmazdı küçücük çıkardı uzaktan belli bile olmazdı ama ben çıkar çıkmaz oynayıp yara yaptığım için büyük dururdu hapı kullandıktan sonra büyük büyük sivilce çıktı hiç geçmeyen cinsten normal bi sivilce ne kadar sürede geçer benim 2 tane var 1 aydır duruyo kızarık şiş ve çooook ağrıyo
ha bu arada yüzümde büyüklü küçüklü çok sayıda yeni sivilce çıktı:2:
Benim adetimde düzensizlik yok her ay oluyorum ama ara kanamalarım oldu.. 10 gün sonra 3.ayımı doldurcam doktora gittiğim de bunuda sorcam.. Merak ettim acaba benim gibi olan var mı diye ama yok sanırım.. Sizin ne durumda kaçıncı aydasınız? Ya da bitti mi?
Tedavinin bitmis olmasina sevindimm. ne guzel icin rahatladi artik.. yan etkileri dusunmek yok :))Ben üç ay kullandım doktor tedavimi bitirdi çok şükür. Büyük oranda iyileşme olduğu için nihayet bitti..
Tedavinin bitmis olmasina sevindimm. ne guzel icin rahatladi artik.. yan etkileri dusunmek yok :))