Sivilceli Ciltler Aknetrent Kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
:) ilerleyen zamanlarda fondtene daha çok ihtiyacın olacak artk fondten görmek istemiyorum hatta midem bulanıyo o kadar çok kullanıyorum ki ama mecbur gibi hissediyorum soyulan yerler kırmızı kırmızı çıkıyo öbür taraflar normal suratım çok karışık duruyo özellikle nemlendirici sürünce

kizlar kusma donemi cok mu kotu? kirmizi buyuk mu iltihapli mi? uzerine makyaj yapip kapatabiliyo musunuz

soyulmayi aştgmzi kim söylediki :) soyulma için çogumuz hametan kullanıyoruz ama ben bi işe yaradiğini düşünmüyorum mecbur kuruycaz bu güzel bişey yanlış düsunmyosam şjmdiki deri soyulacak kuruyacak
yyerine yeni deri geliyo yeni deri =daha az leke ben bu şekilde kendimi kandiriyorum .d makyaj konusuna gelince sivilceli cilde yapilan makyaj hiç bi zaman güzel gelmedi bana kendimde yapiyorum ama malum

Slm kizlar.. sizinle birsey paylasmak istiyorum.. 5. ayima tam bir hafta sonra baslayacam allahin izni ile.. fakat bende bekledigim sonuclari vermiyor.. yuzumde kucukte olsa sivilceler cikiyor ve lekeler hala olduklari yerde duruyor.. yuzum hic soyulmadi.. yanliz bu ay burnum kanadi ve birakmayi bile dusundum.. ellerimin uzerinde kirmizi noktalar cikti ve halada mevcut..bilmiyorum daha 2 ayim var ama sanki yuzumde bi degisiklik olamayacak gibi..umarim bunca dozu bosuna almis olmam.. cunku vucuduma verdigim tahribatdan korkuyorum.. zaten tepki aliyorum habire saglikcisin nasil kullaniyorsun diyorlar

Selam canım, ilacı bence bırakma, ben o kdr çok araştırma yaptım ki senin ayına kadar gelip hala sivilcesi çıkan ( büyük ) elinde izler olan felan var. ama tedavi bitince geçiyormuş, gerçi herkesin bunyesi farklı, bu kadar yol katetmişssin kaçıncı aya gelmişssin yazık o kadar emek, bence devam et inşşallah biter ve tekrar çıkmaz, eger bitirmezsen bu sefer içinde kuşku kalır ya bitirseydim acaba çıkmazmıydı felan diye. Nacizane fikrim bu :)

Ya deme öyle inşallah gerek kalmaz canım, benm de bi ara öyleydi şimdi eşit renkte ama yıkayıp nemlendirci sürünce tabi kırmızı kırmızı oluyo bazne. Rabbim cumlemize şifalar versin inşallah :)

kizlar kusma donemi cok mu kotu? kirmizi buyuk mu iltihapli mi? uzerine makyaj yapip kapatabiliyo musunuz

Canım kusma dönemi herkeste farklı oluyor, mesela bende hiç olmadı. Öyle eskisine göre çok aşırı sivilce çıkaran da sadece bir kişi haricinde duymadım(bu ve benzeri ilaçlarla ilgili tüm yorumları okudum), onun da eskiden sivilcesi çok muydu nasıldı bilmiyorum.
Sana önerim; eğer bu ilacı kullanman zorunluysa yan etkileri fazla düşünme, hepimiz farklı insanlarız ve farklı yan etkiler ortaya çıkıyor. Daha görmediğin bi yan etkiyi şimdiden düşünüp durma. Çünkü bazı şeyler psikolojik olabiliyor.
Biraz rahat ol.
Bu arada bu ilacın bendeki en zorlayıcı yan etkisi sırt ve bel ağrısıdır. İlk iki ay herşey çok güzel gidiyordu ama üçüncü aya girdikten sonra sürekli değil ama ara ara ağrılarım olmaya başladı. Ama öyle böyle bi ağrı değil, uykudan uyandıran ( ki zaten genelde akşam başlayp sabaha hafifliyor) insanı zorlayan bir ağrı, eşim bırakıver şu ilacı diye kızmaya başladı. Ağrı kesiciler işe yarar mı bilmiyorum

Bu ay 50 mg kullandim ve sonuclarini cok merak ediyorum .. ve icim rahat degil.. normalde bu kadar evhamli degildim ama suan korkuyorum.. cuma gununu sabirsizlikla ve iple cekiyorumm..mg yukseltmesini onerecektim ama dusurmesini isteyecem.. ilerde cok sorun yaratmasindan endiseliyim ve kullandigim icin pisman olmak istemiyorum .. bu bi haftadir boyle dusunuyorum ve bunlari dusunmedende edemiyorum niye boyle oldum acaba

Ya deme öyle inşallah gerek kalmaz canım, benm de bi ara öyleydi şimdi eşit renkte ama yıkayıp nemlendirci sürünce tabi kırmızı kırmızı oluyo bazne. Rabbim cumlemize şifalar versin inşallah :)
Amin canim rabbim bizi bu surecte yanliz birakmasin.. ve birakmamiz hayirli ise biseyleri vesile etsin ve birakalim.. sonucta allahin verdigi cana bedene zarar vermemiz cok gunah..

bende başladım 4.gün bakalım bi değişiklik yok tabi hemen etki etmicek biliyorum inşallah izlerim gideeer (

ee kızlar neler var neler yok gelişme oldu mu

Şiddetli ağrılarım biraz hafifledi, benim burnum sadece bir kez kanadı, ellerim çok şiddetli kuruyor bugünlerde, doktor kortizonlu kremlerden vermişti 3 gün kullanılabiliyor, onu sürünce biraz rahatlıyor. Yan etkileri hep bu ayda yaşadım, yani üçüncü ay, bu ay da bitti yarın kontrol var, bakalım ne diyecek doktor.
Bugünlerde yüzümde adet dönemi ilk birkaç günü haricinde bi aydınlanma hissettim. Cilt tonum açıldı galiba, ama gözenekler aynı duruyor..
Bende bunlar var.. Sizde neler var

bende ilk ayımdayım 16sında başlamıştım 6 gün oldu dünden beri dudağımda çok kuruma olmaya başladı,bugunde cildim soyuluyor
bu soyulmalar için ne yapabiliriz ya

Bu ay dudaklarim asiri derecede kuruyor hametan da yeterli gelmiyor.. ilacin yan etkilerinden biri olan kabizlik canimi cok yakiyor.. cuma kontrol var . 5. Aya gececem

banada bi eczane kuruluk için la roche posay diye bi nemlendirici verdi,aynı zamanda yüz bazıymış inşallah iyi gelir

doktorunuz sizede pişik kremi kullanmanızı söyledi mi

Pişik kreminden kastınız hametan merhem ise evet genelde tüm doktorlar yazıyor, çünkü dudaklara en iyi o geliyor. Evdeyken sürekli sürmenizi öneririm.
Bugün kontrolüm vardı kızlar.. Veeee tedavim bitti, çook mutluyum. Çünkü ilaç beni bu ay çok zorlamıştı..
Cildimin tamamen düzeldiğini söyleyemem. Özellikle yüzümde gözenekler iyice açıldı, doktor isotrexin diye bi krem verdi, gözeneklere sürecekmişim.
Ayrıca biodermanın yüz yıkama jeli ve gözenek sıklaştırıcı kremini kullanmamı önerdi. Onları henüz almadım ama kesinlikle almayı düşünüyorum. Darısı burdaki herkesin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…