Sivilceli Ciltler Aknetrent Kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Düzensizliğin ara kanama şeklinde mi oldu? Geçti mi hala devam ediyor mu? Doktora 10 gün sonra gidince soracam ne olduğunu çok merak ediyorum.

Doktor bana benzamycin(böyle mi yazılıyodu bilmiyorum) diye çok etkili bir sivilce kremi vermişti. Yüzümün tamamına sürdüğümde alerji yaptı, üç gün suratım kıpkırmızı oldu kullanamadım, ama sonradan denedim tekrar sadece sivilceye sürünce alerji yapmadı ve sivilceyi ertesi güne söndürdü.
Bence mecbur değilsen makyaj yapma çünkü cildin hassaslaşacak ve makyaj ciddi zarar verebilir..dudaklarına hametan öneririm yüzüne de çok kurursa bepanten krem.
Allah yardımcın olsun

Teşekkür ederim canım bende yapmamaya çalışıyorum ama yapmak durumunda olduğum zamanlar oluyo ( su soyulma olayı çok canımı sıkıyo

bende bugun 8.gündeyim küçük küçük iltihaplı sivilceler çıktı çenemde falan onlara locoid sürüyorum sen hangi kremi kullandın çıkan bu sivilcelere?
şimdi bendeki yan etkilerini göstermeye başladı işte kusma dönemi galiba burnumda soyulma var çenem alnım çok kuruyo,burnuma makyaj yapamıyorum,çeneme alnıma yapıyorum soyuk soyuk oluyo toplanıyo,bi nemlendirici aldım yeni ama pek şey olmadı etkisi yok,flormar bass kullanıyorum ama o da yardımcı olmuyo makyaj olayını halletmem lazım,dudaklarımda kuruyo çok susuyorum ,bu kusma dönemi inşallah biter,ve sorumu tekrar soruyorum siz hangi sivilce ilaçlarını kullanıyosunuz[/QUOTE]

Ben hicbirsey kullanmadim canim.. doktor su disinda hersey yasak dedi..
Soyulma cok olursa hametan sur dedi o kadar.. allah tan oyle cok soyulm kabuklanma olmadi.. insallahta olmaz

Evet bende de oldu basta ama sonra yine duzeldi.. kafaya cok takmayinca duzeliyo :)))

İnşallah düzelir. Çok kafaya takıyorum. Doktora sorunca rahatlıcam galiba.. Senin az kalmış 2 ay inşallah sonuç istediğin gibi olur. Benimde 3.ayım bitiyor. sivilcelerim bu ay fazla ve büyük büyük çıktı. 50 mg kullanıyorum. gece yatarken nadixa sürüyorum sivilcelere. İnşallah hepimiz sivilcesiz ciltlere kavuşuruz.

ben yuzume krem surmuyorum.. sen 50 mg nasil kullaniyorsun.. kimileri iki hapi ard arda almayin diyorlar.. ben aksam 20 ile 10 mg 1dakika aralarla aliyorm

ben yuzume krem surmuyorum.. sen 50 mg nasil kullaniyorsun.. kimileri iki hapi ard arda almayin diyorlar.. ben aksam 20 ile 10 mg 1dakika aralarla aliyorm

Doktor bana kremde verdi gece yatarken sür diye ben onu sürüyorum. Belki bu ay vermez. Ben sabah 30 mg akşam 20 mg alıyorum. Sabah ard arda alıyorum. doktor öyle söylemişti bana ard arda al diye.

Benim 1. Ayim bitti kizlar.. suratim bi iyi bi kotu oluyor .. ama buyuk intihapli sivilceler cikmio siz yuzunuzu neyle yikiosunuz ben gülsuyu nu tonik olarak kullaniyorum

kızlar kafayı yicem çnemde ardarda 5tane iltihaplı sivilce çıktıııı burnumun yanında da kırmızı büyük çıktııı allahım bu ne böyleee

kızlar kafayı yicem çnemde ardarda 5tane iltihaplı sivilce çıktıııı burnumun yanında da kırmızı büyük çıktııı allahım bu ne böyleee

ben azıtro kullanıyorum ..sıyah noktam bıle kalmadı evvelınde tetradox kullanıyordum. hem mıdem agrıordu hem reflu yapıordu hem kusacak gbı oluyordum hemde bı sıvılcem dahı yok olmus deıldı.

ben azıtro kullanıyorum ..sıyah noktam bıle kalmadı evvelınde tetradox kullanıyordum. hem mıdem agrıordu hem reflu yapıordu hem kusacak gbı oluyordum hemde bı sıvılcem dahı yok olmus deıldı.

ama zaten aknetrent kullanıyorum ayrıyetten baska bi sivilce ilacı kullanmak zararlı olmaz mı

ama zaten aknetrent kullanıyorum ayrıyetten baska bi sivilce ilacı kullanmak zararlı olmaz mı

yanı kan verıp ılacının degıstırılmesını belkı ısteyebılırsın onun dısında tabıkı zararlı olucagını dusunuyorum karacıgerı etkıleyen ılaclar bunlar

yüzümüzde soyulma olması cildimiz için iyi bişey mi kötü bişey mi. ben anlamyorum galiba kötü bişey benim yüzüm soyulmuyo sdce çok kurudu fondtn sürünce çok belli oluyo amakullanmak zorundayım ne yapmalıyım

ya benim şuanda sadece burnum soyuluyo nemlendirici sürüyorum yağsız eczaneden aldım iyi geliyo ama bende iyi bişey diye biliyorum,kusma bölümü çok kötü

Kızlar meraba benim bi sorunum var aknetrentte 3. Ayım bitmek üzere. Ama yılbasında regl olmam gerekirken hala olamadım çok korkuyorum böyle sıkıntısı olan var mı doktora gidiyim mi napıyım sizce? Teşekkürler şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…