Sivilceli Ciltler Aknetrent Kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Kızlar kimse cevap vermicek mi

kızlar bende dün başladım. 20 mg günde 3 kere içiyorum yani 60 mg alıyorum günde yüzümde bi kızarıklık oldu bide eklemlerim çok ağrıdı

Benimde ara kanamam olmuştu. Bugün doktara gittim sordum. Nadir olarak görülebiliyor dedi. İlaç sadece yüzün için değil bütün vücuduna etki ediyor dedi. Korkulcak bişey yok dedi sonuçta hormon içermeyen bir ilaç bu dedi. istersen ilaca bir kaç gün ara verebilirsin dedi. Benim burnumda kanıyor. Doktor burnunun içine hametan sür dedi. Yine 50 mg verdi. 4.aya 50 ile devam ediyorum. Vücudumda kurudu onun içinde ürederm yazdı.

Kızlarr selam ne zamandır vaktım olmuyordu bakmaya.. Bugün 23. gündeyim. Nasıl geçecek derken günler geçiyo tabi söyle 3-4. aylarıda görürüz inşallah sağlıkla.. Benımde yüzüm bir iyi bir kötü oluyoor. Sabah akşam olmak üzere toplamda 30 mg kullanıyorum. Dudak kuruluğu var, ilacı ilk kullandıgım zamanlarda baş ağrısı oluyordu şimdi yok çok şükür. Saçlarım dökülüo, saç derim dokuluo, saçlarım yağlanmıo artık, Bugün farkettim ki ellerim kurumaya başlamış. Bunun dışında çok şükür aksi bir durum yok. Sivilcelerim ilk başlarda çoğaldı. ara ara artıp azalma oluyo. Bi kaç sivilcemle oynadım kırmızı duruyor pişman oldum ama öyle iltihaplıda dayanamadım napim siyah noktalarım arttı hemde öyle böyle değil fondoton kullanıyorum aslında istmeiyorum ama cildim azcık toparlansn ve hassaslaşınca artık kullanmıcam bu siyah noktalar gider mi acep - sizlerde durumlar nasıl??

arkadaşlar bu ilacı kullanırken aynı anda kremde kullanıyormusunuz ? yoksa sadece bu hapı mı içiyorsunuz

slm ben 5. aydayım ve ilk haftası bitti... yanlız bende bi sorun var nasıl desem kalca kemiklerim cooookk ağrıyor.. otururken resmen bana batıyorlar sanki.. ayağa kalkınca zor toparlıyorum .. oturduğum zaman da ağrıdığını hissediyorum .. umarım geçicidir.. ve bu ay dudaklarım kötü.. herkes uçuk cıktı falan sanıyor..

kızlar bu aknetrenle roaccutane aynı tur ılaclarmı?bırde bunun ucretını sgk karsılıyomu?

bilen yokmu acaba?

Evet canım ikisi eşdeğer ilaçlar, aknetrenti karşılıyor ama diğerini ben bilmiyorum.
Bu arada ilacı bırakalı 8 gün falan oldu ama sırt ağrısı hala tam olarak geçmedi. Ayrıca dudaklarımda ve ellerimde kuruma devam ediyor. Umarım kalıcı bi etki bırakmaz....

ucretı nekadar canım pekı yanı sgk dan sonra benım odemem gereken mıktar nekadar?

ucretı nekadar canım pekı yanı sgk dan sonra benım odemem gereken mıktar nekadar?
Sanırım iki kutu için 12 tl ödüyordum canım. Uzman doktor için de para aldıkları için ayrı ayrı sormadım hiç. Eğer ilaca başlıyorsan Allah yardımcın olsun...

Sanırım iki kutu için 12 tl ödüyordum canım. Uzman doktor için de para aldıkları için ayrı ayrı sormadım hiç. Eğer ilaca başlıyorsan Allah yardımcın olsun...

tesekur ederım evet kafaya koydum baslıyorum bıktım artık bu sıvılcelerden ve yağlılıktan senın tedavın bıttımı canım?

cnm gözeneklerinde bir iyileşme gözlemledin mi? bende sivilceden ziyade gözenek sorunu var alın vu burnum sadece rahatsız edivi baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…