Kızlar meraba benim bi sorunum var aknetrentte 3. Ayım bitmek üzere. Ama yılbasında regl olmam gerekirken hala olamadım çok korkuyorum böyle sıkıntısı olan var mı doktora gidiyim mi napıyım sizce? Teşekkürler şimdiden
Kızlar kimse cevap vermicek mi
Arkadaşlar 2.ayım bitmek üzere. A vitamini içeren hap kullanmak bir zarar verir mi
ben zarar verir diye duymuştum bence doktoruna sormalısın
Arkadaşlar 2.ayım bitmek üzere. A vitamini içeren hap kullanmak bir zarar verir mi
Kızlar kimse cevap vermicek mi
Kızlarr selam ne zamandır vaktım olmuyordu bakmaya.. Bugün 23. gündeyim. Nasıl geçecek derken günler geçiyo tabi söyle 3-4. aylarıda görürüz inşallah sağlıkla.. Benımde yüzüm bir iyi bir kötü oluyoor. Sabah akşam olmak üzere toplamda 30 mg kullanıyorum. Dudak kuruluğu var, ilacı ilk kullandıgım zamanlarda baş ağrısı oluyordu şimdi yok çok şükür. Saçlarım dökülüo, saç derim dokuluo, saçlarım yağlanmıo artık, Bugün farkettim ki ellerim kurumaya başlamış. Bunun dışında çok şükür aksi bir durum yok. Sivilcelerim ilk başlarda çoğaldı. ara ara artıp azalma oluyo. Bi kaç sivilcemle oynadım kırmızı duruyor pişman oldum ama öyle iltihaplıda dayanamadım napimsiyah noktalarım arttı hemde öyle böyle değil fondoton kullanıyorum aslında istmeiyorum ama cildim azcık toparlansn ve hassaslaşınca artık kullanmıcam bu siyah noktalar gider mi acep - sizlerde durumlar nasıl??
kızlar bu aknetrenle roaccutane aynı tur ılaclarmı?bırde bunun ucretını sgk karsılıyomu?
bilen yokmu acaba?
Evet canım ikisi eşdeğer ilaçlar, aknetrenti karşılıyor ama diğerini ben bilmiyorum.
Bu arada ilacı bırakalı 8 gün falan oldu ama sırt ağrısı hala tam olarak geçmedi. Ayrıca dudaklarımda ve ellerimde kuruma devam ediyor. Umarım kalıcı bi etki bırakmaz....
Sanırım iki kutu için 12 tl ödüyordum canım. Uzman doktor için de para aldıkları için ayrı ayrı sormadım hiç. Eğer ilaca başlıyorsan Allah yardımcın olsun...ucretı nekadar canım pekı yanı sgk dan sonra benım odemem gereken mıktar nekadar?
Sanırım iki kutu için 12 tl ödüyordum canım. Uzman doktor için de para aldıkları için ayrı ayrı sormadım hiç. Eğer ilaca başlıyorsan Allah yardımcın olsun...
aranızda 40 mg lık kullanan var mı benim ilacım zoretanin doktor 40 mg verdi sivilcelerim kırmızı iltihaplı değil ama büyük bir alanı kaplıyo teker teker suratımda boynuma doğru çıkıyo yanaklarımda var gözeneklerim çok geniş siyah noktalarım çok bundan dolayı yüksek dozla başladım ama merak ediyorum genelde kaç mg oluyo diye 25 yaşındayım 56 kg yum