Sivilceli Ciltler Aknetrent Kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Kızlar selam, bugün ilaca başlayalı bugun 7. günüm yüzümde çok fazla sivilcem yoktu. ilacı kullandıgımdan beri cildim parlak ve gergin duruyo. sivilce bi tane çıktı 2.3 günde söndü başka çıkmadı burnum soyuluyor. ama dun çok kızarıklık ve yüzümde damarlar atıyo gibi hissettim çok şükür bugün kızarıklıklar hafif birde yüzüm şiş gibi ama inşallah oda geçecek. Kızlar birsey sorucam bu soyulma ve kızarıklıklar ne zaman geçecek. Soyulma daha fazla artıyor mu? Bİrde dudak kurumasına en iyi ne geliyor benm dudaklarım normalde de kuru oldugu için biraz zorlamaya başladı

Bugun doktora gittim sirtimda yuzumde gogusumde falan sivilceler vardi doktor bunu yazdi 30 mg verdi yan etkilerinden korkum yok cunku evdeyim yaza kadar fakat beni düşündüren temmuzda bitecek ya normalde daha erkende bitebilir mi cunku agustos yuzumde kirmizilik falan istemiyorum soyulma islemininde temmuz sonuna kadar bitmesi lazim ayrica benim yuzumde faul kismimda killanma var bir suredir agda yapiyordum subatta lazere baslayacaktim ne olacak lazeri gectim agda falanda yapmassam eger erkek gibi gezmem gerek napayim bir yardim edin su garipe ayrica ben seker icin glifor kullaniyorum bunla birlikte kullancam sorun olur mu doktora sormayi unuttum ne kadar bilgi verirseniz o kadar mutlu olurum :)

Selam canım, benim de dudaklarım çok kururdu ilaca başlamadan önce bile. Doktor hametan vermişti, gece dudağım bembeyaz olana kadar sürüyorum, gündüz de sürekli blistex dudak koruyucu kullanıyorum, rahatsız edici bi durumda değilim. Hatta ilk iki ay dudak kuruluğu yaşamadım bile. Üçüncü ayı on gün sonra bitireceğim. Şimdilerde daha çok kuruluk var,fakat ben soyulma hiç yaşamadım
Umarım yan etkileri en az seviyeyle atlatıp en güzel sonucu alırsın

Merhaba
Yüzüne ağda kesinlikle yapma. Cımbızla alabilirsin, ağda yapıp yüzü tahriş olanlar var, çünkü ilaç cildi hassaslaştırıyor.
Şeker ilacı konusunu bilmiyorum ama asla doktorundan onay almadan kullanma.
Rabbim yardımcın olsun

Selam kızlar boyle bır konu oldugundan neden habersızmısım ben aknetrent maceram bunda 5 ay evvel basladi bır ay daha kullanıcam ve sonra bıtıcek ıns umarım hersey boyle guzel devam eder

Canım Allah razı olsun inşallah cumlemiz hayırlısıyla kurtuluruz :) Dudaklarıma dün aktardan aldığım kantoron yagını sürdüm o kdr iyi geldi ki çok rahatladı. Akşam evde onu surucem gündüz stick le halledecem artık. Soyulma sende hiç mi olmadı benm burnum çok fena ya bugünde çenem öyle :S fondoten kullanıyorum mevcur cunku çalışıyorum. Uzaktan kimse bilmio ama yakından soran çok olur diye günler çabuk geçsin istiyorum. Senin yüzünde dudak kuruluğu dışında başka bi etki oldu mu peki?

Iki gundur yeniden ellerimde kirmizi noktalar cikti ve bugun ILK KEZ burnum kanadi .. korkmadigimi soyleyemem

bugün 8. günümdeyim burnum, çenem ve alnımda soyulmalar var nemlendiri kremler ile bunu azaltabilir miyim? Ne zaman biter ki bu soyulma. Beyaz tenliyim birde :S

Ben 67. gündeyim ama öyle aşırı soyulma falan olmadı.40 mg kullanıyorum.Bol bol nemlendirerek soyulmanın önüne geçebilirsiniz belki

Ben 67. gündeyim ama öyle aşırı soyulma falan olmadı.40 mg kullanıyorum.Bol bol nemlendirerek soyulmanın önüne geçebilirsiniz belki

çok teşekkür ederim inşallah :) şimdiki durumun nasıl peki cildiniz kızarıklık, soyulma v.s var mı?
Rabbim cümlemize şifalar versin :)

Valla nazar değmesin ama şu an gayet iyi hafif izler dışında.Şu ara yaşadığım sıkıntılar burnumun içi çok kuruyo ve ara ara ellerim kızarıyo o kadar.

Senden de Allah razı olsun canım, soyulma hiç olmadı bende ama olmasını isterdim, çünkü cildin tazeleniyor öyle düşün. Yüzümde sivilce pek yok sırtımda çok var o yüzden yüzümde pek bi değişiklik olmadı. Gözeneklerim biraz büyüdü, umarım küçülürler.. Onun dışında yüzümde bi farklılık yok

Aslında haklısın canım izlerin gitmesi için soyulması daha iyi, Doktor bana nemlendirici olarak üroderm lipo (galiba ismi öyleydi ) verdi.
Dun duştan sonra kullandım hatta hafif kese yaptım soyulan yerlerim için sabahakdr iyi nemlendirdi çok şükür. Şimdi hafiften var soyulma ama nemlendiriciyi sürekli kullanıcam. Bu arada sen kaçıncı günündesin canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…