Aklımı kaybedeceğim, dayanamıyorum...

Canim benzerini ben de yasamistim.. Adamin aklinda ne oldugunu bilmek zor.
Sadece tek tavsiyem, onu asla arama, asla mesaj atma. Dimdik ayakta dur, cunku boyle durumlarda garanti ederim ki sen yalvardikca karsidaki daha da uzaklasir. Hep ayni klise oluyor her iliskide.
Kacma kovalama seyi.
Bi de, hovarda degil, dunyanin en sadik insani dedigin insan bile baska biri icin terk edebiliyor bizzat yasadim. Seni aldatmamistir, ama gittigi yerde baska birinden etkilenmis ve seni aldatmamak icin saygisindan birakmak istemis olabilir.. Her sey olabilir.
İliski kaldiramiyorum kafam cok yogun diye bi bahane olmaz, olamaz gercekten seviyorsa. Hadi kafasi bozuldu bunaldi bi an ayrilalim dedi, bu on gun devam etmez. İki gun sonra akli basina gelirdi.
On gun anormal bi sure, kafasi dolu diye evlenecegi kizi birakmak nedir allasen? Hay s..nlar oyle kafaya.
Sana yazik gunah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Başkası var...sizden "mantıken" daha iyi birini buldu ve bıraktı. Doğudaysa uzman çavuş asker polis vs erkeklere bayan öğretmen memur vs. çokça talep var...birini bulması zor değil.
İnternetten sizinle tanışmışsa, başka pek çok insanla da tanışmıştır. İlk ve tek sizinle tanıştığını sanmıyorum. Hovarda değilse de olmaya meyili var
Onu silip atabilmek çok zordur eminim allah sabır ferahlık versin versin, ama aramayın bence bir ihtimal yanılıyorsak da dönecekse de kendi kendine dönsün sizin çabanızla değil. Aramayın mesaj atmayın haber almaya çalışmayın. Hayatta pek çok büyük acı var onlardan biri de başınıza gelebilirdi, kendinizi başka şeylere verin, iş okul vs kurslara gidin yeni çevre edinin...madem silip atmış, siz de vazgeçin yoksa kovalayan durumuna düşmeyin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…