• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklımı kaybedeceğim, dayanamıyorum...

10 gündür falan aramıyorum zaten, 2 hafta oldu bugün. Eğer başka problemleri varsa keşke bana söylese birlikte çözsek kaçmak hiçbir şeyi halletmez. Benden kaynaklıysa bana söyleseydi keşke ben hatalı olduğum yönleri düzeltirdim ama dediğin gibi 1 2 aylık bir şey değil. 5 senemi verdim ona geleceğimi ona göre şekillendirdim. Kavga bile etmezdik, her ilişkide olan atışmalarımız olurdu o da genelde gelecek endişesi için olurdu. Bir mesajla bitti. Yediremiyorum kendime.

Çok iyi anlıyorum. Bizim de sizinkine yakın sürelik bir ilişkimiz var. Eskiden o sürekli bu tip şeyler yapardı, işte zamana ihtiyacım var, yok şöyle böyle diye. Ben çok koştum peşinden, şimdi ilişkimiz rayına oturmuş bile olsa pişmanım. Keşke yapmasaydım diyorum. Siz başka şeylerle uğraşın. Yaşımız da yakın anladığım kadarıyla, ben de üniversite 3teyim. Yerinizde olsam o yokmuş gibi davranırım. Beş sene sonra yapılacak iş değil yani...

uzun süren ilişkiler kusura bakma bkkka sarıyor
maalesef erkekler uzun zaman sonra arayışa giriyor öyle günahına falan girdim laflarına kanma şu an dönmez ben sana gerçeği söyleyeyim ama bi 6 ay geçsin senin gibisini aramaya başlasın bulamayınca ilk sen aklına geleceksin bin kere belki aynı muhabbeti dinledim hepsi aynı sonla bitti bir tek biri hariç arkana bakmadan kaç ya da acını dibine kadar yaşa yaşa ki bitsin dinsin bir an önce

Canım geçmiş olsun. bu çocuk başkasını bulmuş bence. geri dönecek diye bekleme hatta bu dakikadan sonra geri dönse bile sen kabul etme. nedir bu ya 5 yılı bir çırpıda silip atmış. eli ekmek tutunca havalara girmiş. böyle adamdan hayır gelmez zaten. sakın sen arayıp da kendini küçültme. kendine yeni bir yol çiz... anılar acı veriyor diyorsun. emin ol gün gelecek acıtmayacak artık seni...

Biraz öyle oldu Allah biliyor ya hep düşünürdüm. Maddi durumu kötü iken hep ben vardım yanında destek oldum. Hiç onu rahatsız edecek şeyler yapmadım bu konuda 1 senedir falan iyi maddi durumu. Ben cefasını çektim sefasını başkası sürmez inşallah diye. Ama öyle olacak sanırım. Allah bildiği gibi yapar elbet beni kandırdı, hayallerimle oynadı, ahımı aldı.

Hersey cok guzelken bırden bıre kopmak
olablcek seyler
bunu bende bırıne yaşattım sevemıodum artık cunku
baskası fılan oldugu ıcın deıldı yani sadece sevemıodum artık
canım ne desem bılemıyorum cocugun neler yasadıgı konusunda sen sevgılısı olarak aılesı de aılesı olarak bı fıkır yurutemezken bız ne dıyebılırız ki...
Her kafadan ayrı bı ses cıkar
hatta hepımız belkıde sevdıgıne haksızlık ederiz neler neler getırırız aklımıza
ama olaylar hıcde sandıgımız ve sandıgın gıbı deıldir ansızın buyuk bı suprızle cıkagelır karsına bılemeyız
zamana bırak ...
Cocugu kotuleyemem
sanada tesellı veremem
donmek ısterse bellıki kapın acık
gıtmek ısteyenede daha kapı orda yani.

Yapabileceğiniz pek bişi yok malesef
Bizler burdan sadece tahminlerde bulunabilriz ama gerçek sebebi bilmek imkansız
Allah sabır versin

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biraz öyle oldu Allah biliyor ya hep düşünürdüm. Maddi durumu kötü iken hep ben vardım yanında destek oldum. Hiç onu rahatsız edecek şeyler yapmadım bu konuda 1 senedir falan iyi maddi durumu. Ben cefasını çektim sefasını başkası sürmez inşallah diye. Ama öyle olacak sanırım. Allah bildiği gibi yapar elbet beni kandırdı, hayallerimle oynadı, ahımı aldı.

aynen öyle. ben bunun örneklerini çok gördüm.elleri para görünce g.tleri kalkıyo.bu adamla evlensende seni mutlu edemez. bak daha ne ki nişanlı değilsin evli değilsin. sevgiliydin sadece. 5 yıl diyosun tabi üzülüyosun ama üzülme. böyle insan kılıklıları tanıdıkça eşini o kadar iyi seçiyorsun ki sonra bulup teşekkür edesin geliyor :D hiç üzülme. ağlama da .bak bi arkadaş 2. çocuğuna hamileyken kocası olacak başkası için terketmiş onu. yani şükret durumuna ki kendini bu kadar erken ,en azından evlenmeden belli etti!!!:4::4::4:

Hersey cok guzelken bırden bıre kopmak
olablcek seyler
bunu bende bırıne yaşattım sevemıodum artık cunku
baskası fılan oldugu ıcın deıldı yani sadece sevemıodum artık
canım ne desem bılemıyorum cocugun neler yasadıgı konusunda sen sevgılısı olarak aılesı de aılesı olarak bı fıkır yurutemezken bız ne dıyebılırız ki...
Her kafadan ayrı bı ses cıkar
hatta hepımız belkıde sevdıgıne haksızlık ederiz neler neler getırırız aklımıza
ama olaylar hıcde sandıgımız ve sandıgın gıbı deıldir ansızın buyuk bı suprızle cıkagelır karsına bılemeyız
zamana bırak ...
Cocugu kotuleyemem
sanada tesellı veremem
donmek ısterse bellıki kapın acık
gıtmek ısteyenede daha kapı orda yani.

Doğru diyorsun. Ben hala seviyorum onu. Şuan ki düşüncem hayatımda o olmazsa nasıl olacak ne yapacağım. Başkasıyla nasıl olacağım. onu nasıl unutacağım.

aynen öyle. ben bunun örneklerini çok gördüm.elleri para görünce g.tleri kalkıyo.bu adamla evlensende seni mutlu edemez. bak daha ne ki nişanlı değilsin evli değilsin. sevgiliydin sadece. 5 yıl diyosun tabi üzülüyosun ama üzülme. böyle insan kılıklıları tanıdıkça eşini o kadar iyi seçiyorsun ki sonra bulup teşekkür edesin geliyor :D hiç üzülme. ağlama da .bak bi arkadaş 2. çocuğuna hamileyken kocası olacak başkası için terketmiş onu. yani şükret durumuna ki kendini bu kadar erken ,en azından evlenmeden belli etti!!!:4::4::4:

EVET YA O KADINA COK UZULDUM:(((( şaka gibi

Doğru diyorsun. Ben hala seviyorum onu. Şuan ki düşüncem hayatımda o olmazsa nasıl olacak ne yapacağım. Başkasıyla nasıl olacağım. onu nasıl unutacağım.

unutmak dıye bısıy oldugunu dusunmuorum.
vazgecmek var

yeni biriilerininn ilgisi seni ayakta tutabılır?
bana öle oluyor en azıdan

Üzüldüm şahsen sizin için. Hayatta kendine verdiğin değerden fazlasını hiç kimseye vermemek gerek. Umarım bu saatten sonra karşınıza güzel imkanlar çıkar ve umarım bu sefer bir başkası için o fırsatları tepmezsiniz.
Ben de yukarıdaki hanımların söylediğine katılmak durumundayım. Unutmanız, unutamıyor iseniz bile peşinden koşmamanız sizi daha az yıpratır.

Üzüldüm şahsen sizin için. Hayatta kendine verdiğin değerden fazlasını hiç kimseye vermemek gerek. Umarım bu saatten sonra karşınıza güzel imkanlar çıkar ve umarım bu sefer bir başkası için o fırsatları tepmezsiniz.
Ben de yukarıdaki hanımların söylediğine katılmak durumundayım. Unutmanız, unutamıyor iseniz bile peşinden koşmamanız sizi daha az yıpratır.

Peşinden koşmuyorum zaten sadece küllendirmeye çalışıyorum. Bir de bir ümit bekliyorum belki döner. Hoş dönse de oooo hoşgeldin deyip kabul etmem. Sebeplerini dinlerim. Eğer gerçkten beni istiyorsa biraz süründürürüm, şuanda çektiğim acılar için. İşte umudumu istesem de kesemiyorum şuanda. Bu sene mezun olacağım. Çalışacaktım para biriktiriecektik. 1 2 sene içinde evlenecektik. Nasıl deyim hayatımı sil baştan yapmam lazım sanırım.

Allah der ki: "Kimi benden çok Seversen, onu senden alırım." ve ekler:

"Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım."

ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur...

Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya...

Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur...

Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.

En garibi de budur ya... Öldüm der durur, yine de yaşarsın...

Mevlana

Galiba benim gibileri ve benden daha kötü durumda olanları anlatan söz..

Burda okurdum hep başına bu tarzda şeyler gelen insanları, daha beter gelen şeyler insanları ama aklımın ucuna gelmezdi benimde yaşayacağım. Annem bile dedi ki öleceğim aklıma gelirdi ama onun seni bırakacağı gelmezdi. Demek ki insan ne oldum değil ne olacağım demeliymiş.

5 yıllık bir ilişkiyi bu şekilde bitirmesi bana başka biri var da ondanmış gibi geldi... 5 yıllık ilişkiniz sonucunda seni aldatmış olmamak için ayrılmayı seçmiş olabilir. mesafeler çok zor. gözden ırak gönülden de ırak oluyor sanırım. annenden babandan ayrılmasını sen ondan istememişin ki ayrılmayı isteyen o nereye gitsen gelirim demişin zaten. başka bahane bulamadığı çok açık. yakında başka biriyle ilişkisi olduğunu öğrenirsen şaşırma arkadaşım. Allah sabır versin bence sen de yolunu çizmeye bak...

oluyo arkadaşım herkesin başına geliyo bu tür şeyler hani derler ya kısmet nasip diye... eger nasip degilse elinden kayıp gidiyo bi anda... mümkünatı yok kavuşamıyosun... alnında yazılı olan kimse onu buluyosun... benimde başıma geldi çok kere hemde... durup dururken ayrıldık ne oldugunu anlamadım bile niye ayrıldık biz hala da düşünüyorum sebebini... 1 ay içinde gitti başkasıyla evlendi.. şok oldum resmen biz okadar sene görüştük 1 ayda tanıştıgı kızla nasıl evlenebildi diye.. ayrıca arkadaşlrımında başına çok kez geldi bu tür ansızın ayrılıklar... ve şuan çok zor durumdasın eminim seni çok çok iyi anlıyorum... zamanla unutmasan da alışıcaksın zaman herşeyin ilacı... Bu tür yaşanmışlıklar insanı olgunlaştırıyo özellikle ilişkiler de mesela ben artık kimsenin kaprisini tribini cekmiyorum ilişkilerimde gitmek isteyene kapı orada diye rahatlıkla söyleyebiliyorum... e gitmek isteyen gitti beni sevende yanımda şuan :3: dert etme hiç herşey olacagına varıyo...

Ben başka birisi olduğunu düşünmüyorum. Çünkü hem işi itibariyle hemde bulunduğu şehir itibariyle o ihtimal biraz uzak.Mesafelere alışkınız biz aslında o hep derdi bizim birbirimizden uzak olmamız aşkımızı canlı tutuyor derdi. Bana olan sevgisi bitmiştir belki. İşe ilk başladığında bana demişti ki ilk gittiğimde senin için senden ayrılmayı düşünmüştüm. Psikolojim çok bozulmuştu. Seni üzmekten kırmaktan, mutlu edememekten korktum demişti. Çünkü epey sorunlu ve zor bir çocukluk ve gençlik dönemi geçirmiş kendisi. Sorun neyse ne sanırım benim yolumu çizmem lazım, içimi dökmek iyi geliyor. Teşekkür ederim hepinize..

Son düzenleme:
canım başka biri falan yok emin ol adam artık bunalmış ve senin ona yaptığın tiribi bahane olarak kullanmış seninkinin aynısını yaşadım 3 ay oldu benimde 2.5 yıldı ayrı şehirler ve ayrılmadan sadece 2 saat önce bana senle yaşlanmak istiyorum diyen adam ayrıldık iki gün sonra bana aynen şunu yazdı 'bana msj atma aramada çünkü sana cvp yazmıycam bu son msjım kendine layık iyi birini bul ve çok mutlu ol kendine iyi bak ' beynimden vurulmuşa döndüm oysa gayet mutlu arkadaşlarımıza ayrıldım ben ondan unuttum bile demiş iki günde oda çok yoğun çalışıyodu son altı aydır ve demek ki bişeylerde bitmiş bende bi trip atınca kopardı uzun oldu ama emin ol ölünmüyo istersen konuma bak o konuyu açtığım hafta hastanelik bile olmuştum hala üzülüyorum ama dua ediyorum ve beni hiç bi zaman bırakmıycak Rabbim den güç alıyorum her acı bi gün biter kendini şartlama benim yaptığım hataları yapıp msj atma daha bi havaya giriyolar umarım çok mutlu olursun Rabbim karşına iyiki diycek insanı çıkarır ve bu günleri iyikiyle hatırlarsın Allah a emanet ol...

Yoğun çalışması hiçbir şeyin bahanesi değildir. Arkasına sığınmayın bu sebebin.
Bence sıkılmış; ama sizin onu bunalttığınızdan dolayı değil.
5 yıl çok fazla uzun bir süre... Uzak mesafe ilişkisi üstelik.
Ki elbette ki siz ilgi, alaka bekleyeceksiniz. En tabii hakkınız.
Adamda var bir sorun. Ama bu çalışma hayatıyla ilgili değil bence.
Biraz inziva istiyor olabilir, rahat bırakın derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz kafasini dinlesin eger hala aramiyorsa konusmayi deneyin derim bazen donmekten ya kabul etmezse gibi korkulara kapilip donemiyorlar

Belki bir anlık bir hata yaptığının farkına varır ama gururundan arayamaz diye bende düşünüyorum. Biraz yalnız kalsın ve kafasını dinlesin umarım izne geldiğinde karşıma çıkar ve konuşma imkanımız olur.

Back
X