- 16 Mart 2014
- 3.543
- 2.435
- 248
- Konu Sahibi lDesertRosel
-
10 gündür falan aramıyorum zaten, 2 hafta oldu bugün. Eğer başka problemleri varsa keşke bana söylese birlikte çözsek kaçmak hiçbir şeyi halletmez. Benden kaynaklıysa bana söyleseydi keşke ben hatalı olduğum yönleri düzeltirdim ama dediğin gibi 1 2 aylık bir şey değil. 5 senemi verdim ona geleceğimi ona göre şekillendirdim. Kavga bile etmezdik, her ilişkide olan atışmalarımız olurdu o da genelde gelecek endişesi için olurdu. Bir mesajla bitti. Yediremiyorum kendime.
Canım geçmiş olsun. bu çocuk başkasını bulmuş bence. geri dönecek diye bekleme hatta bu dakikadan sonra geri dönse bile sen kabul etme. nedir bu ya 5 yılı bir çırpıda silip atmış. eli ekmek tutunca havalara girmiş. böyle adamdan hayır gelmez zaten. sakın sen arayıp da kendini küçültme. kendine yeni bir yol çiz... anılar acı veriyor diyorsun. emin ol gün gelecek acıtmayacak artık seni...
Biraz öyle oldu Allah biliyor ya hep düşünürdüm. Maddi durumu kötü iken hep ben vardım yanında destek oldum. Hiç onu rahatsız edecek şeyler yapmadım bu konuda 1 senedir falan iyi maddi durumu. Ben cefasını çektim sefasını başkası sürmez inşallah diye. Ama öyle olacak sanırım. Allah bildiği gibi yapar elbet beni kandırdı, hayallerimle oynadı, ahımı aldı.
Hersey cok guzelken bırden bıre kopmak
olablcek seyler
bunu bende bırıne yaşattım sevemıodum artık cunku
baskası fılan oldugu ıcın deıldı yani sadece sevemıodum artık
canım ne desem bılemıyorum cocugun neler yasadıgı konusunda sen sevgılısı olarak aılesı de aılesı olarak bı fıkır yurutemezken bız ne dıyebılırız ki...
Her kafadan ayrı bı ses cıkar
hatta hepımız belkıde sevdıgıne haksızlık ederiz neler neler getırırız aklımıza
ama olaylar hıcde sandıgımız ve sandıgın gıbı deıldir ansızın buyuk bı suprızle cıkagelır karsına bılemeyız
zamana bırak ...
Cocugu kotuleyemem
sanada tesellı veremem
donmek ısterse bellıki kapın acık
gıtmek ısteyenede daha kapı orda yani.
aynen öyle. ben bunun örneklerini çok gördüm.elleri para görünce g.tleri kalkıyo.bu adamla evlensende seni mutlu edemez. bak daha ne ki nişanlı değilsin evli değilsin. sevgiliydin sadece. 5 yıl diyosun tabi üzülüyosun ama üzülme. böyle insan kılıklıları tanıdıkça eşini o kadar iyi seçiyorsun ki sonra bulup teşekkür edesin geliyorhiç üzülme. ağlama da .bak bi arkadaş 2. çocuğuna hamileyken kocası olacak başkası için terketmiş onu. yani şükret durumuna ki kendini bu kadar erken ,en azından evlenmeden belli etti!!!
Doğru diyorsun. Ben hala seviyorum onu. Şuan ki düşüncem hayatımda o olmazsa nasıl olacak ne yapacağım. Başkasıyla nasıl olacağım. onu nasıl unutacağım.
Üzüldüm şahsen sizin için. Hayatta kendine verdiğin değerden fazlasını hiç kimseye vermemek gerek. Umarım bu saatten sonra karşınıza güzel imkanlar çıkar ve umarım bu sefer bir başkası için o fırsatları tepmezsiniz.
Ben de yukarıdaki hanımların söylediğine katılmak durumundayım. Unutmanız, unutamıyor iseniz bile peşinden koşmamanız sizi daha az yıpratır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?