aklimdan bosanma fikri cikmiyor yardim lutfen

denize dusen yavru ceylan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2018
11
0
1
iyi gunler arkadaslar 9 yillik evliyim 8 yasinda bir kizim var esim benden 12 yas buyuk 19 yasinda esimin yuzunu bile gormeden birebir kactim.ailem yurtdisinda yasiyordu ben anneanne dedenin yanindaydim.aradan 9 yil gecti ilk basta esimi seviyordum belkide aliskanlik olmusti kacisti benim icin baskidan simdilerde hic anlasamiyoruz surekli tartisma psikolojik sorunlari olan birisi fiziksel siddette vardi ama darp rapori almaya gittim polis geldi korkudan geri dondum evi terkedip anneannemin yanina gittim kizima kiyamadim geeri dondum surekli aklimda bosanma dusuncesi var huzurlu degilim cinsel birliktelik bile iatemiyorum gorev gibi yapiyorum onu yapmak zorindayim gibi siginma evine gidip bosanma davasi acmayi dusuunuyor simdilerde kizimla hayata titunabilir miyim esim psikopat bori daha oncede intihara girisimleri oldu bunlari bosanmaya gosterip kizimi alabilir miyim cikmazdayim yardim edin bosananlar bosanma asamasinda olanlar

kesinlikle evet bir de sorumluluk sahibj oldum ustune ailemde bosanmama karsi seni evlatliktan redderiz deniyor adama ayrilmayi diyemiyorum korkudan
ben bu aileleri anlamıyorum mutsuz olan sensin. illa öldürmesi mi lazım adamın seni ya bu nedir.

esimin yuzunu bile gormeden birebir kactim.
Bunu ben de anlayamadım .. ne kadar baskı altında olursan ol , büyük risk almışsın ,kumar oynamışsın. .

Doğru bir karar vermişsin ,hemen kadın sığınma evine gidip boşanma davası aç ..darp raporu almaktan neden vazgeçtin aklım almıyor .bu rapor senin kurtuluş biletin olacaktı ,kısa yoldan ..esinin intihar girişimleri kayitliysa (hastane) yada ispat edebilirsen kızını sorunsuz alırsın .bence bunlara gerek kalmadan da alabilirsin. Avukat arkadaşlar yardımcı olacaktır .

kesinlikle evet bir de sorumluluk sahibj oldum ustune ailemde bosanmama karsi seni evlatliktan redderiz deniyor adama ayrilmayi diyemiyorum korkudan
Ailen seni bu durumda reddediyorsa sen de onları reddet .. kızın 8 yaşında ,küçük bebek olsa zorlanirdin tamam ama şuanda onu okula gönderip çalışabilir ,kendine yeni bir hayat kurabilirsin ..bunun için önce sığınma evine git ,çalış biraz para biriktir ,en azından birkaç kiran olsun elinde ..kızınla beraber yeni bir düzen kur .. huzuru buldukça ,bu kadar sene neden çekmişim diyeceksin ..

birikimimde var 10 bin kadar korkuyorum cesaretim yok sadece aslinda hersey haxir vicdan duyuyoruum cocugu rezil eder miyim bazen esime bile aciyorum anlamadim karmakasigim psikologada gotttim bosanmalisin dedi cesaretin yok sadece

Merhaba cnm, öncelikle ne istediğine tam bir karar ver. örneğin adam seni neden dövüyor? baştan beri böylemiydi? şöyle seçenekler olabilirmi acaba... sen yurt dışında önceden yaşadıysan gene yaşama hakkın varmı çaocuğunla birlikte? Eğer yoksa yabancı dilinde varsa öncelikle iş bulabilirsin. Eğer ayrılma yı kesin düşünüyorsan öncelikle muhtara git, devletin olanaklarından bilgi sahibi ol. Örneğin belediyelerin kadın danışma merkezler sığınma evleri var. hatta sığınma evinde kalanlara iş olanağıda sağlıyorlar. ama önceliğin eşinle anlaşma yoluna giderek, evli kalman daha hayırlı. Durduk yere dövmüyor sanırım adam seni, sen ne yapıyorsunda o raddeye geliyor adam? (dayağı haklı göstermek adına sormuyorum bu soruyu) Fakat, öyle kadınlar görüyorumki bazen dışarda, eşine öyle bir şekilde konuşma ve davranış yapıyorki, gidip kadına benim bile çakasım geliyor...Allah yardımcın olsun...

evet haklisiniz iste ama ilk kactigim gunden beri pismanlik buyuyor icimde dag oldu aramizda sevgi saygi yok huzur yoo kaciyorum.ayni evin icibde dovme sebebi bir kwrwsinde kadinlik girevini yaomaya yanasmamam o an birde kardesinin digumgunune gitmek istemedigim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…