Noktasi virgülüne kadar aynı seyler. Bebek kucaktayken düşme harici. Onun farkli bir versiyonu,ben bebekken uyumazmışım,simdiki cocuklar gibi işte.. bide yaramazmisim beni almış sarsmış. Bir de bir kez de ben surekli kıyafet deniyormuş çıkarıyormusum 2 yasindayim ya 2 ya da 2 bucuk. Napmış bilio musun? Beni cirilciplak soymuş kapının önüne koymus. Ceza. 2 bucuk yasindaki cocuga. Ben bunu hatirlamiyorum. Kendisi ama marifet gibi anlatıyor...
Ayni sekilde annem senelerce ona hizmet etti. O ve saz ekibine
Eve birini çağırıyordu ya da birilerini, son dakika anneme diyordu ki sunlari cagirdim gelecekler. Annemde neden bana sormadın evde bisey yok hazir vs yada herhangi bisey söylediğinde anneme bağırıyordu. Annemde mutfaga gecip yarim saat icinde 2 3 cesit biseler hazirliyordu meze vs
Bu duruma 25 30 kez sahit olmusumdur en az.
Sonralari annemle bas edemedi,halbuki bas edilmeyen kendisi anneme sen karisma ben yaparım sen git icerde televizyonunu seyret demeye basladi. Gidip meze bilmemne meyve hazırlıyor guya mutfagin icine ediyor. Yedigini ictigini kaldirmaz. Neden kaldırsın ki arkasinda hizmetcisi var.
Boyle anlatiyorsun ya gozumde mazi canlaniyor cok sinirliyim suanda kocana.
Sonra derdi ki biz ve anneme (kardesim ve ben)
Sizin neyiniz eksik herseyinizi yapiyorum nankörsünüz olum sizz yediginiz önünüzde yemediginiz arkanızda vs ..
Hicbir zaman anneme sormazdi eve gelecek kisiyi çağırırdı sonra soylerdi anneme. Arkadaslari da yuzsuz
Evimize kimler kimler girdi çıktı hepsine yedirdi icirdi
Eve misafir gelirdi ayakkabiyle gec gec rahatsiz olmaaa gec oyle derdi. Temizleyen kim? Tabiki annem.
Anneme ve bize yillarca bağırdı butun mahalle sesimizi dinlerdi komsular momsular her hafta ayri bir rezillik
Sandalye kirdi leğen kirdi kapı kırdı birgun bana da saldırdı. Bira şişesini aldi kuuut diye firlatti duvara arkasından ayaga kalkip uzerime yurudu elimi tuttu kardesim araya girdi kardesimi eliyle bir ittirdi koltuga yapisti sonra bana vurmadi bise yapmadi elimi tutuyor yuzume doğru bağırıyor annem olcak karaktersiz de izliyor bu durumu sonra kaçtım odaya kitledim.kapimi.
Goruyorum ki sen,bilincli,akli basinda,duzgun bir annesin
Goruyorsun herkes anne olamıyor iste. Annecik olanlar var. Cocugunu,babasina ezdirenler var. Kocasindan korkanlar var. ben anneme de üzülmüyorum eskiden üzülürdüm ama kendisi secti bunu boşanabilirdi. Anneannem hala hayatta benim mesela. En kotu nafakayla babasindan kalan maasla bir sekilde hallolurdu ki babamda varlikliydi.
Guya bizi cok seviyor
simdi sorsan derki cok seviyorum ben onlar icin herseyi yaptim.. onlar benim canim cicim
Duruldu mu dersen eskiye oranla evet,ama hala içiyor .. o son ses televizyon acma muzik acma olayi devam. Parasi da yok artik eskisi gibi esi dostu da yok. Bir tek kizkardesim ona destek hala. Ben hic yuz vermiyorum ustume dusen evlatlik vazifesini bunca seye ragmen yaptim mi.. evet yaptim.Vicdanim rahat. Dun bana 500 tl para verdi cunku bana bile borcu var.
Babaaannemi anlatmicam bile klinik vaka..
Insallah su mubarek gunlerin yuzu suyu hürmetine kurtulursun yara almadan..boşanınca üzüleceğini düşünmüyorum kimseye boşan demedim bu sitede
Sen cok mutlu olcaksin
Herşey gönlünce olsun
Rabbim sana ve evladina uzun omurler versin
Bak simdi de ezan okunuyor sahit oldu söylediklerime
Insallah cok guzel gunlerin olacak