- 23 Mart 2015
- 5.715
- 12.052
- 248
- Konu Sahibi HappyLifeXx
Öncelikle size karşı iyi olduğu vicdanınıza oynadığı dönemlerde kararlı olun yelkenleri suya indirmeyin.
Son kez sans ver vs.laflari sadece sizin hayatınızdan 1 2 yıl daha çalar .
Zaten 6 yılı heba etmişsiniz yazık.
Evet kızınız illa ki baba diyecek ağlayacak babasını soracaktır bu çok normal zaten.
Kreşe verip dikkatini başka yönlere çekebilirsiniz. Aileniz onu sarıp sarmalarsa baba yokluğunu daha az hisseder.
Ama büyüyünce sizi anlayacaktır emin olun.
Annem hep sizin için boşanmadım dedi durdu ömrü heba oldu yıllardır hep keşke bosansaymis diyorum.
Davranışlarını düzeltirse senede 1 kez türkiye de görür kızını.
Zaten isteyen adam her halükarda çocuğuyla sağlıklı bi bağ kurar.
Bir de çok akıllı ve uyanık davranın derim size bosanacaginizi anlamasin delil toplamaya devam edin gerekli tüm eşyaları alın yanınıza giderken caktirmadan.
Son kez sans ver vs.laflari sadece sizin hayatınızdan 1 2 yıl daha çalar .
Zaten 6 yılı heba etmişsiniz yazık.
Evet kızınız illa ki baba diyecek ağlayacak babasını soracaktır bu çok normal zaten.
Kreşe verip dikkatini başka yönlere çekebilirsiniz. Aileniz onu sarıp sarmalarsa baba yokluğunu daha az hisseder.
Ama büyüyünce sizi anlayacaktır emin olun.
Annem hep sizin için boşanmadım dedi durdu ömrü heba oldu yıllardır hep keşke bosansaymis diyorum.
Davranışlarını düzeltirse senede 1 kez türkiye de görür kızını.
Zaten isteyen adam her halükarda çocuğuyla sağlıklı bi bağ kurar.
Bir de çok akıllı ve uyanık davranın derim size bosanacaginizi anlamasin delil toplamaya devam edin gerekli tüm eşyaları alın yanınıza giderken caktirmadan.