• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneme tazminat davasi acabilirmiyim?

Dilini yakmak ne demek ya..
Anneni normal görüp de dava açma bence bildiğin akıl hastasıymış..
Normal bir insan bunları yapar mı..
Dava değil de akıl sağlığı yerinde değil deyip kardeşini uzaklaştırabilirsin belki..

sizin eşiniz sizle ilgilenmese gidip çocuğunuzun dilini mi yakacaksınız?
Ben böyle bir şey yapmam inşaallah, cocuklarima bir kere bile vurmayı birakin elimi bile kaldirmadim.

Ama bu annenin psikolojisi iyi olsa çocuğuna bunu yapmaz.

20 gun evvel sezeryan oldum ve uzun süre ayağa kalkamadım,bakanim var ama kızımdan bir kaç kere şunu getir, bunu götür dedim,kizim dediki " anne senin emirlerin icin robot yapacam".. nasıl kötü oldum anlatamam, bir daha birşey istemem sen üzülme dedim...ben ne olursa olsun çocuklarını konusunda hassas olan bir anneyim, ancak herkes aynı olmuyor..

Çocuğuna bağıran anneye nerede olursa olsun tepki veren bir anneyim..

Ama dava açmak konu sahibine birşey kazandirmayacak düşüncesindeyim, yeniden yasadiklarini hatirlayacak.

Ben böyle bir şey yapmam inşaallah, cocuklarima bir kere bile vurmayı birakin elimi bile kaldirmadim.

Ama bu annenin psikolojisi iyi olsa çocuğuna bunu yapmaz.

20 gun evvel sezeryan oldum ve uzun süre ayağa kalkamadım,bakanim var ama kızımdan bir kaç kere şunu getir, bunu götür dedim,kizim dediki " anne senin emirlerin icin robot yapacam".. nasıl kötü oldum anlatamam, bir daha birşey istemem sen üzülme dedim...ben ne olursa olsun çocuklarını konusunda hassas olan bir anneyim, ancak herkes aynı olmuyor..

Çocuğuna bağıran anneye nerede olursa olsun tepki veren bir anneyim..

Ama dava açmak konu sahibine birşey kazandirmayacak düşüncesindeyim, yeniden yasadiklarini hatirlayacak.

ya siz aldatılan kadına boşanma filan da demiştiniz burada. çok garip yorumlarınız var. kızın dilini yakmış ama belki sebepleri vardır diyosunuz.. onun sebebi varsa tecavüzcünün de var katilin de var. herşeyin sebebi olamaz kusura bakmayın sizin hayata bakışınız çok çirkin. allah sizin gibi insanlarla karşılaştırmasın. yorumlarınızı engelliyorum zira sizin gibi biriyle aynı forumda olmak istemiyorum.

Bu gun de burdan yuruyolar heralde annedir sen yapma :)
Bu annelerin psikolojisini anlamak için onlar gibi olmak gerekir bence
Sevişen kadınların otomatikman yaşadığı bir olay için sonsuz derecede kutsal, kusursuz görmeyi anlayamıyorum
İyi bir anneyse amenna

ya siz aldatılan kadına boşanma filan da demiştiniz burada. çok garip yorumlarınız var. kızın dilini yakmış ama belki sebepleri vardır diyosunuz.. onun sebebi varsa tecavüzcünün de var katilin de var. herşeyin sebebi olamaz kusura bakmayın sizin hayata bakışınız çok çirkin. allah sizin gibi insanlarla karşılaştırmasın. yorumlarınızı engelliyorum zira sizin gibi biriyle aynı forumda olmak istemiyorum.
Karistirmis olmalısınız, aldatılan kadına boşanma demem..
Aldatılinca nikah düşer bı defa, boşanma da ne demek!!..

Icim aciyor boyle konulari okudukca
Ben sizin yerinizde olsam dava acardim
Belki insafli bir hakime denk gelirsiniz de emsal karar cikar
Lanet olsun boyle kadinlara

bağınızı kesin tamamen.. uzak durun... Allah büyüktür. ilahi adalete inanırım. gün gelir yaşlanır, ağlaya ağlaya kapına gelir o zaman bakarsın vicdanın yada için neyi diyorsa yaparsın. Allahından bulsun böyleleri

Merhaba arkadaslar,

Upuzun yazmak istemiyorum ama konu anneme tazminat davasi acmayi dusunuyorum. Yurt disinda yasadigim icin boyle bir imkanim var mi bilmiyorum. Annem turkiyede yasiyor, bende turkiye vatandasiyim. Mahkemeyi turkiyede acmak istiyorum.

Kisaca yasadiklarim:
- Kucuk yasta insanlara yalan soylemeye mahkum edildim. Yapmadigimda dayak yedim.
- Hersey icin beni doverdi. Mesela evde tokami bulmadigi icin beni dovdugu oldu. Mosmor okula gittigimi bilirim.
- Eger insanlara istemedigi birseyi soylersem benim dilimi cakmak ile yaktigi oldu. Herzaman degil ama yaptigi seferleri aklimdan bir turlu cikaramiyorum
- Fazla tuylerim var diye beni sen kesin jiletlemissindir diye dovdugu bile oldu (bunlari anlatiyorumki en ufak seylerde siddet uyguladigini anlayin)
- Babamin ailesine yaklasmama izin vermedi. Bi gulsem suc olurdu. Kendi ailesinde fazla yemek yememe izin vermezdi. Bana bisey almak isteseler kesinlikle itiraz etmemi soylerdi. Onlarin evinde kucuk yasta yazdan yaza da olsa temizlik yaptirirdi (9 yasinda bile). Butun yaz sana eve gidince gosterecegim diye tehditler ederdi.
- Surekli bana sen beni uzuyorsun. Ben oluyumde baban baska biriyle evlensin oda seni gece gunduz dovsun derdi filmlerden ornek vererek.
- Hicbir zaman memnun edemedim annemi. Ne yaparsam hep suclu olurdum.
- Evlenme yasina geldim. Sevgili olmama izin verdi evlenmeye gelince esime bin bir iftira atti. Bana da iftiralar atti sirf babam benden nefret etsin diye. Gece uykumun arasinda saat basi sacimi basimi yolarak tokatlayarak defalarca uyandirdi. Bunun psikolojisini ben hic ustumden atamadim. Tum gece kapiya bakardim uyuyamazdim ya gelirse diye. Kapimi kilitledim oda suc oldu.
- Annem yuzunden benden kucuk olan erkek kardesimdende dayak yedim.
- Evden atildim. 2 hafta siginma evinde kaldim. Babamin zoruyla eve dondum ondan sonra sorunlar devam etti.
- Yasadiklarimi kaldiramayip iki kez intihar ettim
- Bensiz bir dakika duramayan kucuk kardesimin yuzunu bana hasret birakti.

Ve bir cok sey daha var aslinda. Isin icinden cikamayip gercekler ortaya cikmaya baslayinca annem turkiyeye donus yapti. Ben yasadiklarimi unutamiyorum. Babam butun bu olanlara susup en sonunda gercekleri farkedince annemden bosanmaya karar verdi. Annem babam evde yokken farkli, babam eve gelince ise farkli olup beni kotulerdi.

Neden bunlari cektin diyeceksiniz. Once cocuktum. Sonra buyudun bana karismasina izin vermedim. Kusup dururdu. Mesela dogum gunumu kutladim ve bir sey istedigi gibi olmadi diye benimle 3 ay konusmadi. Umursamazdim pek. Okulu bitirip evlenmeye karar verince, sevgili kal dedi. Kabul etmeyince tekrar siddete basvurdu ve busefer kardesimi kullandi. Beni tum aileye kotuledi.

Simdi iki senedir evliyim ve benden uzakta ama bana yasattiklarini unutamiyorum. Tazminat davasi acmaya hakkim var mi? Gercekten paraya ihtiyacim yok. Sadece yasattiklariyla kalsin istemiyorum.

DIPNOT:

PSIKOLOJIK TEDAVIM BITTI. ARTIK KENDIMI GUCLU HISSEDIYORUM VE KARSISINA CIKMAK ISTIYORUM

Elinde kuvvetli kanıtlar olmalı mesela karakoll raporu gibi, doktorundan elbet raporunu ister hakim , tanıkda dinleyecektir. Bilemedim ki şimdi...

böyle aksi ve çirkef bir kadınla mahkemelerde uğraşmak size daha çok zarar vermez mi ? zaten boşanmış. sizde onu terkedin. yaşlılığını sürünerek geçirdiği zaman yaptıklarının cezasını çekecek.

Yasadiklariniz cok acı ve eminim sizde cok hasar bırakmıştır.
Dava kismini bilemem ama acsaniz dahi psikolojik yardim almanizi kullanarak mahkemede "bana iftira atiyor zaten ruh sağlığı yerinde degil" diyebilir.
Anladığım kadariyla anneniz seytanin dunyadaki temsilcisi.

Kişilik bozukluğu olan, evlat sevgisini bırakın insan sevgisi başka boyutta olan, insan ayrımı yapan ( bunu yapan evlat ayrımını yapıyor ), travmatik olaylar yaşamış fakat bu olaylardan ileri de sende aynısını yaşa hırsı yerleşmiş, evlat ayrımını yapıp zevk alan daha bunu uzatabilirim amma yazarken benim yüreğim acıyor.
Doğurmasınlar arkadaş.
Kocaman bi enkaz büyütüyorlar.
Annene dava açsan ne olacak açmasan ne olacak.
Babalar da büyüme çağlarımızda çok pasif oluyorlar. E onlar da haklı çocuk sorumluluğu almak istemiyorlar.
Zor çünkü.
Büyüyünce sanıyoruz ki yaşadıklarımız görülmeye başladı.
Oysa ki artık ayaklarınız üzerinde duruyoruz kimseye muhtaçlığımız yok...
Sen iyiysen boşver, annenle görüşme.
Ben görüşmüyorum.
Ayrıca görüştüğümde de beni huzursuz ediyor.
Evliliğine bak, yeni günlere, yeni mutluluklara odaklan.
Ben öyle yaptım.

Annesi haklı demedim, aksine üzüldüm...
Allah kıymet bilene evlat versin..
Ayrica eş ile anne aynı katagoriye konamaz, bu nedenle ikisini karsilastirmak doğru degil

Misal verdim. Tabi ki kıyaslanamaz ama dayak işkence var ortada. Diğer yorumlarda öldürmeye çalıştığını yazmış. Psikolojisi kesinlikle iyi olmayabilir ama davayı açması gerekiyor. Bence tam tersin rahatlicaktır.
Her iki tarafta da cezasını çekmeli hayin kadın.

Belli ki annenizin psikolojisi bozuk onun yardım almasını sağlayın bence .
Diyelim ki açtınız dava ne olacak annenizi hapse mi artıracaksınız ya da para mı alacaksınız ?

Mutluluğunuza bakın boşverin geçmişi
Psikolojisi bozuksa keşke zırp pırt çocuk yapmasaymış. Bir anne çocuklarından neden nefret eder? Hangi psikolojik rahatsızlık buna sebep olabilir ki. Icindekötülük var, kötü bir insan hepsi bu.
Tazminat davasından bir cıkmaz. Psikolojik tedavi olun, belki daha iyi hissedersiniz. Çocuklukta açılan yaralar kolay kolay kapanmiyor.

Psikolojisi bozuksa keşke zırp pırt çocuk yapmasaymış. Bir anne çocuklarından neden nefret eder? Hangi psikolojik rahatsızlık buna sebep olabilir ki. Icindekötülük var, kötü bir insan hepsi bu.
Tazminat davasından bir cıkmaz. Psikolojik tedavi olun, belki daha iyi hissedersiniz. Çocuklukta açılan yaralar kolay kolay kapanmiyor.
Keşke yapmasaymış çocuk bende kadını onaylamıyorum . Ama bu Davranışları sergileyen birinin de normal olabileceğini düşünmüyorum.

Merhaba arkadaslar,

Upuzun yazmak istemiyorum ama konu anneme tazminat davasi acmayi dusunuyorum. Yurt disinda yasadigim icin boyle bir imkanim var mi bilmiyorum. Annem turkiyede yasiyor, bende turkiye vatandasiyim. Mahkemeyi turkiyede acmak istiyorum.

Kisaca yasadiklarim:
- Kucuk yasta insanlara yalan soylemeye mahkum edildim. Yapmadigimda dayak yedim.
- Hersey icin beni doverdi. Mesela evde tokami bulmadigi icin beni dovdugu oldu. Mosmor okula gittigimi bilirim.
- Eger insanlara istemedigi birseyi soylersem benim dilimi cakmak ile yaktigi oldu. Herzaman degil ama yaptigi seferleri aklimdan bir turlu cikaramiyorum
- Fazla tuylerim var diye beni sen kesin jiletlemissindir diye dovdugu bile oldu (bunlari anlatiyorumki en ufak seylerde siddet uyguladigini anlayin)
- Babamin ailesine yaklasmama izin vermedi. Bi gulsem suc olurdu. Kendi ailesinde fazla yemek yememe izin vermezdi. Bana bisey almak isteseler kesinlikle itiraz etmemi soylerdi. Onlarin evinde kucuk yasta yazdan yaza da olsa temizlik yaptirirdi (9 yasinda bile). Butun yaz sana eve gidince gosterecegim diye tehditler ederdi.
- Surekli bana sen beni uzuyorsun. Ben oluyumde baban baska biriyle evlensin oda seni gece gunduz dovsun derdi filmlerden ornek vererek.
- Hicbir zaman memnun edemedim annemi. Ne yaparsam hep suclu olurdum.
- Evlenme yasina geldim. Sevgili olmama izin verdi evlenmeye gelince esime bin bir iftira atti. Bana da iftiralar atti sirf babam benden nefret etsin diye. Gece uykumun arasinda saat basi sacimi basimi yolarak tokatlayarak defalarca uyandirdi. Bunun psikolojisini ben hic ustumden atamadim. Tum gece kapiya bakardim uyuyamazdim ya gelirse diye. Kapimi kilitledim oda suc oldu.
- Annem yuzunden benden kucuk olan erkek kardesimdende dayak yedim.
- Evden atildim. 2 hafta siginma evinde kaldim. Babamin zoruyla eve dondum ondan sonra sorunlar devam etti.
- Yasadiklarimi kaldiramayip iki kez intihar ettim
- Bensiz bir dakika duramayan kucuk kardesimin yuzunu bana hasret birakti.

Ve bir cok sey daha var aslinda. Isin icinden cikamayip gercekler ortaya cikmaya baslayinca annem turkiyeye donus yapti. Ben yasadiklarimi unutamiyorum. Babam butun bu olanlara susup en sonunda gercekleri farkedince annemden bosanmaya karar verdi. Annem babam evde yokken farkli, babam eve gelince ise farkli olup beni kotulerdi.

Neden bunlari cektin diyeceksiniz. Once cocuktum. Sonra buyudun bana karismasina izin vermedim. Kusup dururdu. Mesela dogum gunumu kutladim ve bir sey istedigi gibi olmadi diye benimle 3 ay konusmadi. Umursamazdim pek. Okulu bitirip evlenmeye karar verince, sevgili kal dedi. Kabul etmeyince tekrar siddete basvurdu ve busefer kardesimi kullandi. Beni tum aileye kotuledi.

Simdi iki senedir evliyim ve benden uzakta ama bana yasattiklarini unutamiyorum. Tazminat davasi acmaya hakkim var mi? Gercekten paraya ihtiyacim yok. Sadece yasattiklariyla kalsin istemiyorum.

DIPNOT:

PSIKOLOJIK TEDAVIM BITTI. ARTIK KENDIMI GUCLU HISSEDIYORUM VE KARSISINA CIKMAK ISTIYORUM

Oz annen degil miydi diye dusundum bir an...

Kanit, sahit vs bulursan dava acabilirsin.

Back
X