- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Saane bacımYaş kaç???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saane bacımYaş kaç???
Saane bacım
Aynen bı de konuya bak yillaaaaaar yıllar sonrasının acabaları...Hemde nasıl. Hakkını helal etmiyor ya tövbe tövbe hak nerde acaba. Gece gece sınanıyorum herhalde.
Aynen bı de konuya bak yillaaaaaar yıllar sonrasının acabaları...
Olan sana olduhelallik ne ya bu konuda ki sen birşey dememisken töbe töbe
Yani senin yaptığın da çok ayıp:)) daha seneye söz Allah bilir ne zaman düğün,çocuk da kesin olacak onu da kayinvalideye baktiracak bakmalı da zaten ama eşi fatura ödememeli:)Aynen hayalleriyle oynadım zaar![]()
Yani senin yaptığın da çok ayıp:)) daha seneye söz Allah bilir ne zaman düğün,çocuk da kesin olacak onu da kayinvalideye baktiracak bakmalı da zaten ama eşi fatura ödememeli:)
Ket vurdun bacım hayaller suyun dibine gitti sayende:))
Benım hayalim senın lafınla mı yıkılcak sankiYani senin yaptığın da çok ayıp:)) daha seneye söz Allah bilir ne zaman düğün,çocuk da kesin olacak onu da kayinvalideye baktiracak bakmalı da zaten ama eşi fatura ödememeli:)
Ket vurdun bacım hayaller suyun dibine gitti sayende:))
Sen uyu bence beyın hucrelerın acılsın.Helee laflara bakHakkını helal etmediği kadar varmış ah kuzuuuum ne üzüldüm. Ne yorumlar yapasım varda banlanmak istemiyorum. Bide alakaya maydonoz demiş yok vikvik falan amanın yaş kaç acaba. Kız küçüksen yrn okul var yat uyu ablam.
Muhahahah şimdi bir de ben mi yıktım hayallerini tühhhh:)Püff s
Benım hayalim senın lafınla mı yıkılcak sanki![]()
Lafı yanlıs yerınle okuyon bence bıdaha bak :)Muhahahah şimdi bir de ben mi yıktım hayallerini tühhhh:)
Bence 10 hadi taş çatlasın 13 falandır:)Hakkını helal etmediği kadar varmış ah kuzuuuum ne üzüldüm. Ne yorumlar yapasım varda banlanmak istemiyorum. Bide alakaya maydonoz demiş yok vikvik falan amanın yaş kaç acaba. Kız küçüksen yrn okul var yat uyu ablam.