• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklıma takılıyor

Yani senin yaptığın da çok ayıp:)) daha seneye söz Allah bilir ne zaman düğün,çocuk da kesin olacak onu da kayinvalideye baktiracak bakmalı da zaten ama eşi fatura ödememeli:)
Ket vurdun bacım hayaller suyun dibine gitti sayende:))

Hakkını helal etmediği kadar varmış ah kuzuuuum ne üzüldüm. Ne yorumlar yapasım varda banlanmak istemiyorum. Bide alakaya maydonoz demiş yok vikvik falan amanın yaş kaç acaba. Kız küçüksen yrn okul var yat uyu ablam.

Püff s
Yani senin yaptığın da çok ayıp:)) daha seneye söz Allah bilir ne zaman düğün,çocuk da kesin olacak onu da kayinvalideye baktiracak bakmalı da zaten ama eşi fatura ödememeli:)
Ket vurdun bacım hayaller suyun dibine gitti sayende:))
Benım hayalim senın lafınla mı yıkılcak sanki :dondurma::dondurma:

Hakkını helal etmediği kadar varmış ah kuzuuuum ne üzüldüm. Ne yorumlar yapasım varda banlanmak istemiyorum. Bide alakaya maydonoz demiş yok vikvik falan amanın yaş kaç acaba. Kız küçüksen yrn okul var yat uyu ablam.
Sen uyu bence beyın hucrelerın acılsın.Helee laflara bak

Hanımlar,
hazır buradasınız, banlanacağınız garanti ama bir konuya daha açıklık getirelim.
Aynı konular 3'er 5'er açılırsa veya bir konu bir derdim var bölümüne uygun değilse ya uygun bölüme taşınır veya Hiçbir Başlığa Uymayan Yazılar bölümüne ve Bir Derdim Var bölümü dışındaki konular ekstrem bir durum olmadıkça kapatılmaz.

Kavganız ekstrem bir durum o yüzden topiği kapadım ama emin olun topik kapansın diye kavga etmek istemezsiniz, çünkü sonunda uyarı var, şimdi olacağı gibi.

Back
X