- 2 Mart 2018
- 1.170
- 3.437
- 53
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Aynen canım boş yere geriyor haklısınCanım yaa bosu boşuna ikili diyolaga girme... Çünkü sinir ziplatmalik...
Ama helallik olayına girmesi çok saçma olmuş neyse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım boş yere geriyor haklısınCanım yaa bosu boşuna ikili diyolaga girme... Çünkü sinir ziplatmalik...
Kiskandin miiiAy ne cabuk canın oldu.O zaman yorum yapma Ala ala zorlamı yap dıyoz atlıyon hersyee
Aklıma bişi takıldı actım pısman ettıler.Zaten admınler anlar gercek mı degıl mı.Isım gucum yok konu mu uydurucam sanki.İnsanlar satasmaya yer arıyor sadeceSanırım yaşınız çok küçük sizin yani buraya açtığınız konular yazdığınız yorumlarınız gerçekten insana gerçek değil algısı oluştuyor..
Ayrıca bir konu aciyorsaniz her türlü gelen eleştiriye de açık olmanız lazım
Canım deme kıskanıyor galibaAynen canım boş yere geriyor haklısın
Ama helallik olayına girmesi çok saçma olmuş neyse
IykkkkKiskandin miii![]()
Yo insanlar sataşmaya yer aramıyorlar bence siz çok agresifsiniz,mesela ben güzelcr birşey diyorum hemen avukatmısın yazdın..Aklıma bişi takıldı actım pısman ettıler.Zaten admınler anlar gercek mı degıl mı.Isım gucum yok konu mu uydurucam sanki.İnsanlar satasmaya yer arıyor sadece
Yo insanlar sataşmaya yer aramıyorlar bence siz çok agresifsiniz,mesela ben güzelcr birşey diyorum hemen avukatmısın yazdın..
Ee eleştiri kaldıramayacaksan ne demeye konu açıyorsun açma o zaman dimi?
Sataşır yorum yaptıgın için sana hakkım helal degil nokta.
Bir kendine gelde öyle konuş istersen... İşine gelmedi mi yok yazmayin bilmm ne.. herkes istediği yorumu yapmakta özgür. Kurallar çerçevesinde.. eleştiri kaldiramiyorsan konu acmazsin olur biter...Yalakalık gıbı geldide![]()
Şaka gibi dimi..Hangi hakkın???
Bin kere aminnnVallahi RabbimMune ye sabır versin...
VikvikvikvikVallahi RabbimMune ye sabır versin...
Yaş kaç???Vikvikvikvik
Şaka gibi dimi..