- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Lütfen rica ediyorum aynı konuları tekrar tekrar açmayınız, yeni üye de değilsiniz ki bilmeden açılıyor diyeyim, lütfen.8aydır hayatımda biri var.Hiçbir problemimiz yok şükür.Aklıma sadece şu takılıyor.Babası emekli ayrıca çalışıyor.Ev aldılar.Babası krediyi ödüyor.Erkek arkadaşım evin faturalarını ödüyor.Bir erkek kardeşi daha var sanırım o da eve katkıda bulunuyor.Aile arasında hiç para lafı geçmiyor.Çalıştıgı halde babası sevgilime paran var mı falan soruyor.Erkek kardeşi işten çıktı.3 aydır işsiz.Geçen cafede oturuyoruz.Sevgilim telefondan uygulamaya girdi kardeşinin ödenmemiş faturasını gördü ödedi.Merak ettiğim evlenince ödemez herhalde onların faturalarını.Bir de ben hep çalışmak istiyorum.Çocuga mecbur annesi bakacak.İşten çık git çocugu al bu da aklıma takılıyor nasıl olabilir?
1 ay bu kadar dokunuyosa 9 olsunKonularına baktımda kuzum dün gece 11 de 7 aylık sevgiliymişsiniz bugün 8. Aya girdiniz heralde. Yarın evlenirsiniz artık hergün 1 ay atlıyoruz.
1 ay bu kadar dokunuyosa 9 olsun
Sataşır yorum yaptıgın için sana hakkım helal degil nokta.Bana ne dokuncak bana ne. Konularının yalan olma ihtimali var bence.
TamamYahu arkadaşım gerçekten şakasin... İnsanlar senin keyfine göre mi yorum yapacak... Begenmiyosan konu acma..
Peki ya siz o üyenin hakkını ödeyemezseniz!!Sataşır yorum yaptıgın için sana hakkım helal degil nokta.
İyi geceler
Baska yerdekı yorumları okumadan atlamayın bence.Zaten sıkayet ettım by.Avukatsınız galıbaPeki ya siz o üyenin hakkını ödeyemezseniz!!
Şikayet et yaparsın adminler bakarlar duruma
Hakikaten tuhafsınız şu cümlesine bile verdiğiniz cevap..
Evet avukatım..sorunmu bu?Baska yerdekı yorumları okumadan atlamayın bence.Zaten sıkayet ettım by.Avukatsınız galıba
Evet avukatım..sorunmu bu?
Kapanan diğer konunuzu ve yazılanları da okudum ayrıca
Canım yaa bosu boşuna ikili diyolaga girme... Çünkü sinir ziplatmalik...Evet avukatım..sorunmu bu?
Kapanan diğer konunuzu ve yazılanları da okudum ayrıca
Sanırım yaşınız çok küçük sizin yani buraya açtığınız konular yazdığınız yorumlarınız gerçekten insana gerçek değil algısı oluştuyor..Ben kapatmak istedım ayrıca
Ay ne cabuk canın oldu.O zaman yorum yapma Ala ala zorlamı yap dıyoz atlıyon hersyeeCanım yaa bosu boşuna ikili diyolaga girme... Çünkü sinir ziplatmalik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?