"Aklıma gelen başıma geldi" diyenler buraya...

ulen hareketliydi bu avatar ben aldığım daaa töbe töbee
bu hayvanlar alemine yakınlığım niyeyse:))))))))

ulen hareketliydi bu avatar ben aldığım daaa töbe töbee
bu hayvanlar alemine yakınlığım niyeyse:))))))))

Buradaki daaaa ayrı yazılmaz çekirge. :1closedeyes:
Dahi anlamındaki -de ve -da'lar ayrı yazılır çekirge. :umursamaz:
Sen en iyisi bi çekirge avatarı ko oraya çekirge. sositososito

Buradaki daaaa ayrı yazılmaz çekirge. :1closedeyes:
Dahi anlamındaki -de ve -da'lar ayrı yazılır çekirge. :umursamaz:
Sen en iyisi bi çekirge avatarı ko oraya çekirge. sositososito

PEKİİİ OYNAK BEYİMİZZZZ:roflol::roflol:

bikeremmmmm
hıhhhhh
oynak beyi seniii

haha tam bana göre topic kafamçokkarıştı biraz üşşengeç olduğum için hep rotara kalıyorum
çamaşır makinesine çamaşırı koyarım kafama bişey takılır uzaklaşırım aman birazdan çalıştırırım nassı olsa diye bi yandanda inşallah unuttmazsın kız derim içimden ama genelde unuturum çamaşırlar başka bahara kalır:lepi:

haha tam bana göre topic kafamçokkarıştı biraz üşşengeç olduğum için hep rotara kalıyorum
çamaşır makinesine çamaşırı koyarım kafama bişey takılır uzaklaşırım aman birazdan çalıştırırım nassı olsa diye bi yandanda inşallah unuttmazsın kız derim içimden ama genelde unuturum çamaşırlar başka bahara kalır:lepi:

kaydirigubbakcemile3 Ben de yıkandıktan sonra çıkarmayı unuturum.
Geçen yana yakıla masa örtüsü arıyorum, yok yok yok, kızım dedim kesin makinada unutmuşundur, ki öyleydi, üstün bi yeteneğim var bu konuda benim de. zemuszemus

kaydirigubbakcemile3 Ben de yıkandıktan sonra çıkarmayı unuturum.
Geçen yana yakıla masa örtüsü arıyorum, yok yok yok, kızım dedim kesin makinada unutmuşundur, ki öyleydi, üstün bi yeteneğim var bu konuda benim de. zemuszemus

monapisa onu bende ara sıra yapıyorum ama malum fazlada kalınca deterjanın kokusu gidiyo o yüzden bu konuda daha verimliyim:jeyyar:

dün akşam müşterimle dışarda oturduk muhabbet ettik ; arada da dedikodu yaptık tabii kaydirigubbakcemile3

bilenler bilir tekstil firmasında müşteri temsilcisiyim ben ... son ütücü bir kara sevdalım vardı... ne zaman ütüye iş götürsem diğerleri çocukla dalga geçerdi; gördüğü yerde öyleee bakardı garibim... neyse dün müşterime bunu anlatmıştım... uzun zamandır çocuk yoktu ortalarda... çocuk diyorum çünkü muhtemelen benden küçük ama ben küçük böcük bişi olduumdan yaşımı da göstermiyorum tabii ne bilsin yavrucak ...kaydirigubbakcemile3

neyse başka bir iş yeri daha var sanırım orda ; ne zamandır görmüyorum demiştim...

az önce aşağı indim numune teslim almaya aaaa bi de baktım ki benim son ütücü :1shok:

yine gözlerini alamadı benden ... ya beni ne son ütücüler ; ne ortacılar istiyor da ben varmıyorum ... bakalım kala kala kime kalıcam mafoldumben

günaydın kızlar
dün bende bankaya gitmiştim biri oturdu yanıma nerden başladıysak konuştuk baya sonra adam bana ismini söyledi işini falan tatile gelmişti buraya adam bana ismini söyleyince benim öküz aklıma geldi ben ismimi söylemedim konuşmayı kestim senağlama

günaydın kızlar
dün bende bankaya gitmiştim biri oturdu yanıma nerden başladıysak konuştuk baya sonra adam bana ismini söyledi işini falan tatile gelmişti buraya adam bana ismini söyleyince benim öküz aklıma geldi ben ismimi söylemedim konuşmayı kestim senağlama

isimleri aynı mıydı ki :1shok:

değildi canım ama benim eski gibi oda topludu isminide söyleyince sanki benim sevgilim var ona ihanet ediyormuşum gibi tohaf bir duygu sardı hayat çok acımasız o nişanlısıyla gezerken ben hala ona ihaneti düşünüyorum slakğım ben:KK43:

dün akşam müşterimle dışarda oturduk muhabbet ettik ; arada da dedikodu yaptık tabii kaydirigubbakcemile3

bilenler bilir tekstil firmasında müşteri temsilcisiyim ben ... son ütücü bir kara sevdalım vardı... ne zaman ütüye iş götürsem diğerleri çocukla dalga geçerdi; gördüğü yerde öyleee bakardı garibim... neyse dün müşterime bunu anlatmıştım... uzun zamandır çocuk yoktu ortalarda... çocuk diyorum çünkü muhtemelen benden küçük ama ben küçük böcük bişi olduumdan yaşımı da göstermiyorum tabii ne bilsin yavrucak ...kaydirigubbakcemile3

neyse başka bir iş yeri daha var sanırım orda ; ne zamandır görmüyorum demiştim...

az önce aşağı indim numune teslim almaya aaaa bi de baktım ki benim son ütücü :1shok:

yine gözlerini alamadı benden ... ya beni ne son ütücüler ; ne ortacılar istiyor da ben varmıyorum ... bakalım kala kala kime kalıcam mafoldumben
ben biliyorum evde kalacaz biz kız kuruları olarak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aşkitolarım çeneniz yuvaya döndüüüüüüü :teytey: :teytey:
nerdesiniz, hepinizi çok öaledim, beni özleyen yok mu :asigim:

özledik canım hoşgeldin yediğin içtiğin senin olsun gördüğün gezdiğin yerleri anlat bakalım

Miskinlik ve bilumum aptallıklar bana yakışır aslında mantık abidem benim;'' dana '' napsın böcüşüm bende beni bulsam tıpkısının aynını yapardım ya vu :1no2:

sanki saçmaladın biraz
aklını başına getireyim ben en iyisi ... :mymeka:

X