"Aklıma gelen başıma geldi" diyenler buraya...

Bi tanede benden
7 temmuz sabahı eşimle tatilden dönüyoruz opuyorumnanaktan
fethiyeden izmire yerimseniben
ama sevgili motorumuzla tabi sengözlerimebaksanab
yola bi çıktık sıcaktan kavruluyoruz bide kask ve mont derken piştik resmen
kırmızı ışıkta durduğumuz sırada
gülüştük ve dedim ki istermisin yağmur yağsın ama komik geldi o kadar sıcakta
neyse baya zaman geçti muğlada dağa çıkıyoruz kaydirigubbakcemile3
baktık şimşek çakıyo normaldir dedik buyrunnnnnnnnn
neyse hava bulutlanmaya başladı
anaaa bi baktım yağmur atıştırıyo ee rampa da çıkıyoz korkmaya başladım
dağın kenarında köylüler süs küçük koyunlar satıyo onlardan aldık
bikaç tane öyle tatlılar ki tam o sırada baya yağmur başladı :1shok:
köylü adam koyunları toplamaya başladı
bizde hızlandık hemen motorla
yol kenarında durcak yerde yokki
şimşekle beraber baya kış gibi yağıyo
sonra bi ara bi benzinlik gördün yanında da tarihi osmanlı kebapçısı :dance:
tabi bu arada biz su olduk bacaklar ıslandı komple oturduk kebapçıya yağmurun geçmesini bekledik
bu arada kabapçıda tost yedik :roflol:
neyse yani şom ağzımla yaz ortası yağmur yağdırdım
güzel bi anı oldu bizim için opuyorumnanaktan
ve bunun gibi biçok şey var şu an aklıma gelmiyo
biraz uzun oldu ama kusura bakmayın

Son düzenleme:
Ehahaha Yaman sizinki de tam macera olmuş, Fethiyeden ızmire.
O yolları pek iyi bilirim, ben de gittim senelerce...ama doğrusu motorla hiç gitmemiştim.
Denemek lazım.

Ayyy motorlu bi sevgili lazım geldi şimdi görüyo musun... motorsuzunu bulamadık ki daha kuzum çıtayı yükselttirtme bana beeee :roflol:

MOTORLA SÜPER OLDU WALA a.s
DÜŞÜN 1 HAFTA TATİL YAPTIK HERŞEYİ MOTORA SIKIŞTIRDIK GİTTİK
YAĞMURDA SERİNLETTİ SAOLSUN :roflol:
ALLAH SANADA NASİP ETSİN MOTORLU Bİ GACİ delikafadulden :roflol:
BERABER GEZERSİNİZ MUĞLA CİVARINDA sengözlerimebaksanab

GACİ Mİ :1shok::1shok::1shok::1shok:

YAMANCIM YAMAN Bİ ÇELİŞKİ OLMASIN ONA BARO LAZIM SANKİkaydirigubbakcemile3

Motorlu sevgili :umursamaz:yükselt tabi çıtayı da fark göremiyorum ya sen erkek sonuçta CADIARZU genleriyle oynanabilse şunların yaaa beynini açacan şöleee didiklicen öküzlük damarını default ta alıcan sen sağ ben selametttt
fazla Battlestar Galactica izliyorum farkındayım kaydirigubbakcemile2

burasıda pek sesiz kalmış ama en azından bizim kızlar burda eskileri artık görmek imkansızlaştı bize yeni topiç lazım

yeni topik çözüm deel be yavrucum :)
yeni bi herşey lazım sanki alaska ya gidesim var nedense :) kutup ayısı çiftliği kurup orda allahın emriyle bi eskimo edinip yaşlanmak istiyormuşum gibi geliyo
para biriktirmeye başladım bakalım ne zman şettircem :jeyyar::jeyyar:
yardımlarınıza açığım yani bunu da sölemeden edemicemmmlaelaelaelaelae

altıncı hissim saolsun çok kuvvetlidir ve bu yüzden hep aklıma gelen başıma gelir.. ve bir şekilde doğar içime... en son olayda şu ablam erkek arkadaşından ayrıldı kısa bir birliktelikti zaten... iki gün sonrada kuzenimin eşinin arkadaşının ablamı görüp çok beğendiğini tanışmak istediğini filan öğrendik... ayrılalı iki gün geçmişti ablama bi bakarsın isimleri aynı olur dedim... kuzenim ismini söylemiş ablama gerçektende eski çıktığıyla aynı:):):) ablamla dalga geçiyorum sürekli allah bir kapıyı kapatır bak diğerini açar diye...buna benzer bir sürü şey var ama en yakın zamanda yaşadığımız buydu

benimde 6 cı hissim çok kuvvetlidir ne düşündüysem neyden korkarsam başıma gelir o yüzden kendimden korkar oldum hiç birşey düşünmek istemiyorum araba kazası yaptık küçük kazalar yaparkende içime hep domuştur ve olmuştur çok kötü birşey birde kayın pederim ölürse kaynanam başıma kalır diye korktum veeeeeeeeeeeeeeeee kaynatam öldü kaynanam tebelleş olmaya başladı allah yardımcım olsun

Dün akşam Çöz Bakalım diye bi yarışma var Kanal D'de onu izliyordum.
Aa ne güzel bütün sorulanları biliyorum istisnasız, dedim ki ben de başvursam şu yarışmaya kolay gibi.
Bunu düşündükten sonra dedim ki kendime, sen şimdi böyle dedin ya, bundan sonra çıkan hiçbir soruyu bilemezsin kesin.

Bilin bakalım nooldu? :roflol:

Yav bu aklına gelen başına gelmek mi şom ağızlılık mı bazen çözemiyorum :)

Arkadaşım bide şu her bünyeye nasip olmayan şomluk yeteneğini memleketimizin aliii menfaatleri için kullansann ya vuuu
( ya da benim aliii menfaatlerim için :kedi:)
:roflol:
nerdee sorumlu vatandaşlık gelişmemişki ülkemizdeee off off bak gerildim gene yaa vuuuu

cenoşummm yaa nerelerdesinnnnn
acılı adanam yaaa ösledim seni sen olmayıncaa burda kimse yokkkk
cadı kalfa da satıyo topişiii mafoldumben
kremalı bisküvinin arasındaki krema gibisin ya vu :) sen olmayınca sade bisküvimiyiz neyizzz

Cenoş gacısı düşler ülkesinde şu anda, senin ya da ülkenin gayri safi milli hasılası için uğraşacak enerjisi yok cağnım benim.

eğer isterseniz ben puding olup sade bisküviyle uyum sağlayabilirim ne dersin meslektaşım :kedi:

aa git hayatım gitt kız konür falan atılıyosa hani puan durumu falan yaparız bişeylerrrrr

arkandayız hadeeee kim tutar mina lisayııııı:roflol::roflol:

donarsın oralarda bende afrikaya gitcem ordaki aslanlar bile eşlerine sağdık belki birtanesi yerde kurtulurum boludan

umudum salyangoz kremleri nasıl ebatta ; hani eşantiyon şampuanlar filan vardır küçücük kağıt paketlerde öyle mi ? valla ben kullanabilirim sivilce izlerim filan var :))

Ben sana alimmm böcüşüm salyangozzz
ya yamancım pudingede bayılırım yaaa
sen beni boşver monişime motorlu baro bakınnn yani topişi açtığında süpriz olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…