Ehahaha Yaman sizinki de tam macera olmuş, Fethiyeden İzmire.
O yolları pek iyi bilirim, ben de gittim senelerce...ama doğrusu motorla hiç gitmemiştim.
Denemek lazım.
Ayyy motorlu bi sevgili lazım geldi şimdi görüyo musun... motorsuzunu bulamadık ki daha kuzum çıtayı yükselttirtme bana beeee :roflol:
MOTORLA SÜPER OLDU WALA a.s
DÜŞÜN 1 HAFTA TATİL YAPTIK HERŞEYİ MOTORA SIKIŞTIRDIK GİTTİK
YAĞMURDA SERİNLETTİ SAOLSUN :roflol:
ALLAH SANADA NASİP ETSİN MOTORLU Bİ GACİ delikafadulden :roflol:
BERABER GEZERSİNİZ MUĞLA CİVARINDA sengözlerimebaksanab
burasıda pek sesiz kalmış ama en azından bizim kızlar burda eskileri artık görmek imkansızlaştı bize yeni topiç lazım
cenoşummm yaa nerelerdesinnnnn
acılı adanam yaaa ösledim seni sen olmayıncaa burda kimse yokkkk
cadı kalfa da satıyo topişiii mafoldumben
kremalı bisküvinin arasındaki krema gibisin ya vu :) sen olmayınca sade bisküvimiyiz neyizzz
aklım başımda değil ki ; aklıma gelen başıma gelsin ...
Dün akşam Çöz Bakalım diye bi yarışma var Kanal D'de onu izliyordum.
Aa ne güzel bütün sorulanları biliyorum istisnasız, dedim ki ben de başvursam şu yarışmaya kolay gibi.
Bunu düşündükten sonra dedim ki kendime, sen şimdi böyle dedin ya, bundan sonra çıkan hiçbir soruyu bilemezsin kesin.
Bilin bakalım nooldu? :roflol:
Yav bu aklına gelen başına gelmek mi şom ağızlılık mı bazen çözemiyorum :)
yeni topik çözüm deel be yavrucum :)
yeni bi herşey lazım sanki alaska ya gidesim var nedense :) kutup ayısı çiftliği kurup orda allahın emriyle bi eskimo edinip yaşlanmak istiyormuşum gibi geliyo
para biriktirmeye başladım bakalım ne zman şettircem :jeyyar::jeyyar:
Yardımlarınıza açığım yani bunu da sölemeden edemicemmmlaelaelaelaelae
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-parfumleri/294515-304xoradan-bedava-numune-parf252m-19.html
kızlar belki sizlere gelir ben yazmıştım bugün geldi ama ben kocaman bişiy beklerken küçüçük şeyler göndermişler ya birda salyangloz kremi göndermişler ben onu hayatta kullanmam zavallı hayvanlardan yaptılar