"Aklıma gelen başıma geldi" diyenler buraya...

Çenebaz o zaman beyaz giyme toz olur... söz de olabilir... yoksa siyah giyince mi söz oluyodu... ya da beyaz giyince üşüyoduk sanırsam...ayyyyyyyyyyyy

kardişim ben bikere senin gibi gecenin bi vakti homili gırtlak pufidi kandi cumburt yatmıyom canım
pehhh seksüyüm tabeee kendi çapımda
çapım biraz geniş ama idare eden ediyo:kedi:
hemide arkadaşlıkta seksülük geçer akçe değildir hehhhhhlülülülülülü

bugünde bi beyaz merakı var galiba
demek katalizör olduğum doğru çeneyle aynı çalışıyo sizin beyninizin kıvrımları bence yaniiii

arkadaşlıkta seksilik geçer akçe değil evet :roflol:
ayrıyetten senün geniş çapına kuyban olim :asigim:

Bak tumba yatak dedin iyice içim çekildi.
Yatıcam ben...
Rüyamda bi kilo çekirdeği çitleyip kabuklarını lama gibi tükürmek... içlerini de ağzımda biriktirip bi kerede yemek istiyorum.

valla biyerim şişcek ya... ben de dondurma istiyorum ama söylmiyorum 2 saattir
sizin canınız da istemesin diye :gitme:

Bak tumba yatak dedin iyice içim çekildi.
Yatıcam ben...
Rüyamda bi kilo çekirdeği çitleyip kabuklarını lama gibi tükürmek... içlerini de ağzımda biriktirip bi kerede yemek istiyorum.

yani varya adamı nasıl da böleee şettiriyosun şimdi diyecem avakadoo yesen onuda istersin sanal alemde gördüğüm en aşeren kimse sensin sanırsam

Çapı genişmiş :roflol: lan güleceğim yoktu aslında, epey düşündüm şuna gülsem mi diye, dayanamadım güliciiimmm :roflol: ne çapı? yarı çapı mı? ahahaha... çapının hastasıyım iğrenç esprinin ustasıyım :roflol:

valla biyerim şişcek ya... ben de dondurma istiyorum ama söylmiyorum 2 saattir
sizin canınız da istemesin diye :gitme:

Ulan kör bahtımız kara talihimiz, senin evinin altında bakkal benim buzdolabımda dondurma var .... nası bi hayat bu... Allah bizi sınıyo galibaaa :roflol:

yani varya adamı nasıl da böleee şettiriyosun şimdi diyecem avakadoo yesen onuda istersin sanal alemde gördüğüm en aşeren kimse sensin sanırsam

Ben hayatımda hiç avakado yemedim :1no2: avakado yemeden ölmek istemiyorum mafoldumben

ühüüüüüüüüüüüüüü
ebru şallı postuna bürünmüş caduuuu
kalbimi kırdınn gönlümü yaktınnn
esprinin kemendini boynuma taktın
iflah olmam ben ayol artıkınn

ya ne biçim dünyada yaşıyoruz...
gecenin şu saatinde monama çekirdek bana dondurma mintime avakado yetiştirecek bi yarimiz yok ki
tü bizim talihimize be....

ühüüüüüüüüüüüüüü
ebru şallı postuna bürünmüş caduuuu
kalbimi kırdınn gönlümü yaktınnn
esprinin kemendini boynuma taktın
iflah olmam ben ayol artıkınn

Hade arkadaşıımm hadeeeee.
Şiir topiği başka forumda.
Klordan oluyo bunlar klordan... biliyorum ben.
Havuzda su bırakmadın be ya ne olacağıdı?

gecenin şu saatinde monama çekirdek bana dondurma mintime avakado yetiştirecek bi yarimiz yok ki

Var ya.... 12'den vurdun he.
Hadi hep beraber ağlıyoruzzzz.. ses veriyorumm bohhhuuuuuuuuuuuu.....

avakadodan geçtim ben çenoşummmm
yar neydi monayaaaaa
ben çıkaramadım bu kelimeyi:))))
yenirmi ki bu yar dediği şey

avakadodan geçtim ben çenoşummmm
yar neydi monayaaaaa
ben çıkaramadım bu kelimeyi:))))
yenirmi ki bu yar dediği şey

Kaka pis kötü bişe... sağlığa çoook zararlı, hem şişkinlik, hem hazımsızlık yapıyo hemi de gaz da yapıyo, ayrıca şiddetli başağrısı da yapıyo, uykusuzluk, dikkatsizlik, dalgınlık hepüsü yan etkileri... sen boşver kuzum, sen avakadonu düşlemeye devam et...

yar mintim
hani 3 harfli
hani sadece ağlatır :mymeka:
başka naneye yaramaz :mymeka:
tabi bizde böyledir, yarayana da yarar mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…