"Aklıma gelen başıma geldi" diyenler buraya...

sarışın çocukta bi figüranlıktan başrole geçse ya vu
o kadar eğitim boşa gidecek sana deyim bak
vaybe işe bak moniş böcüşümüz yeni sulara yelken açıyo
hüzünlendim şimci göslerim doldu
ya bide o dobermanla gezme be töbe töbe adam napsın dobermanlı gacı tabe yanaşamaz yanına
adam da afallamıştır leblebiyle gördü dobermanla gördü bi yalnız kalamadınız koskoca izmirde

acılı adana yok piyasa da
monanın dış sesi olacekmiş gördünmü bize bişiy yok anlıcan böcükçüm :))
ayrıca çirkin çıkmamışsın resimlerde bunu da belirteyim anti parantez

bence de çikin falan çıkmamış, benim sevimli aşkitom o opuyorumnanaktan
geldim mintim, deli danalar gibi bi ordayım bi burda
ben olmasam napıcak bu millet, hıııhhhh :dilcikar:

kızlar size bi soru, biz nereye gitsek, mesela bodrumu biraz düşünüyoruz ama orda en güzel nerde kalabiliriz delikafadulden
yönlendirin beni ablalar opuyorumnanaktan

:)))) ulen insan pozitiflikte sınır tanımayacağına birazcıkın işine bakar
seni anan bal ile mi yoğurmuş türküsü demin dillendirdiğiniz türküden daha cuk bişiy senin için demi ama:sm_cool:

kızlar size bi soru, biz nereye gitsek, mesela bodrumu biraz düşünüyoruz ama orda en güzel nerde kalabiliriz delikafadulden
yönlendirin beni ablalar opuyorumnanaktan

siz derken canım
sen ne zaman siz oldun kııı
ablan kurban olsun sana çenoşum ama bodrumdan böcük anlar buyrun böcük hanımcanım şakkıdı

:)))) ulen insan pozitiflikte sınır tanımayacağına birazcıkın işine bakar
seni anan bal ile mi yoğurmuş türküsü demin dillendirdiğiniz türküden daha cuk bişiy senin için demi ama:sm_cool:

aşkum mintim Şeniz ama naptımşimdi onu anlamadım, yine de öpim bi Şeniz

siz derken canım
sen ne zaman siz oldun kııı
ablan kurban olsun sana çenoşum ama bodrumdan böcük anlar buyrun böcük hanımcanım şakkıdı

biz derken ben ve kankişimi kastettim mintim, tabi isteyen herkes dahil olabilir o bize zemuszemus

topikten böcüğe topikten böcüğeeee
deneme birkiiii
suni solunum lazımsa sarışana seslenelim böcük hanımcanım alooooo

ayyy şekerim çalışıoz heralde...

neyse çenem kuzum gökovaya da gidebilirsiniz yaaa... süper orası...
en son benim eşşek kafalı ve ev erkadaşımla gitmiştik... çok da güzeldi valla...

böcüşüm gökovada gezeceğimiz yerler falan var mı, yani mesela ölüdenizle kıyaslandığında etrafı falan nasıl
ölüdeniz süperdi aslında ama farklı biyer olsun demi delikafadulden

böcüşüm gökovada gezeceğimiz yerler falan var mı, yani mesela ölüdenizle kıyaslandığında etrafı falan nasıl
ölüdeniz süperdi aslında ama farklı biyer olsun demi delikafadulden

gökovada biz 1-2 gün kaldık ... ya bir kere yat turu mutlaka yapmalısınız...
süper koylar var ... denizi de süper yaaa... ben sana bir iki resim mi yollasam... dur bulabilirsem msnden yollayayım...

bir de balık ekmek satan teknelerde balık ekmek yiyeceksin süper süper ...
ayyy çok özendim... alkisalkisalkis

ooy böcüşüm süper görünüyo :asigim:
ama bizistiyoruz ki böyle gittiğimiz yer kımıl kımıl olsun, gece hayatı gündüz hayatı öğlen hayatı herbişey olsun :teytey:

:)))) suni solunum iyide dobermanı uzaktut elde var sıfır olmasın bi sarışınımız var elimizde şuan topik olaraktan

ooy böcüşüm süper görünüyo :asigim:
ama bizistiyoruz ki böyle gittiğimiz yer kımıl kımıl olsun, gece hayatı gündüz hayatı öğlen hayatı herbişey olsun :teytey:

yani çene seninde görmediğin yer kalmıyacak şirin memleketimizde :jeyyar:
kımıl kımıl ifadeye bak sen yiyecem tutmayın lennnncokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…