aklım karışıyor

Hahahah buna sonradan görmelik diyoruz işte.

Bu iş ailede değil erkek kardeşte gibi. Yani size faydası olur mu? Madem aileden varlıklısın çevrende de öyle insanlar olur bulsaydın birisini? Yani kaç yaşındasın bilmiyorum o yaşına kadar varlık içinde yaşayıp birden memur maaşına muhtaç kalsan zaten yapamazsınn. Ama zaten aileden varlıklıysan bi ev araban vardır kredi kartından sıkışsan öderler herhalde? Beklentin ne bilmiyorum

Zengin olan siz değilsiniz erkek kardeşiniz. Size şirket kurmamışlar, oku, çalış işin olsun demişler. Erkek kardeşine ise şirket kurmuşlar. O yüzden zenginim diye , memur olan birini küçümsemeyin.

Ben de zenginiz deyince aristokrat köklü aile sandım. Müteahhit zenginlik mi demek? Hem de 2 sene önce kurulmuş bir iş. Daha bir tane üniversite okumuş yüksek lisans yapmış mühendis mimar kökenli müteahhit görmedim. Hepsi sağda solda kupon arazi kovalayan esnaf. Boşuna demiyorlar zenginlik bağırır servet fısıldar diye. Kusura bakmayın açık yazacağım, siz kendinizi memurdan üstün görüyorsunuz ama değilsiniz. Ayrı dünyaların insanı olmak için ayrı dünyalarda yetişmek büyümek gerek. 2 sene önceye kadar aynı şartlardaydınız. Ben de ayrılın diyenlerdenim çünkü siz hazmedememişsiniz. Biz artık zenginiz diyen biriyle ne konuşulur neyin sohbeti yapılır bilemedim.

Hahahah buna sonradan görmelik diyoruz işte.
buna sonradan görme de denmez bence hiç görmemiş. memurum zengin olsam basardım istifayı.. ne göstermişler ki bu kızcağıza okumamış oğullarına iş olsun diye şirket kurmuş aile yarın öbür gün kızlara mı hak verecekler

Mümkün değil vermezler de işte şu an kazanılandan faydalanıyor diye kendini zengin sanmış yazık.

2 senedır aklın nerdeydı madem zengin hissediyordun . 5 senesi umrunda değil ne kendının ne karşı tarafın . Evlenınce abin ben yıyemedın sen ye diyip damadın eline saymaz die mi şaaapptıın yoksa mutahit bi talibin var da kafan mı karıştı .

Amannn bırak çulsuzu altı üstü memur !!!
Biri vardı uzak akraba kız sıradan bir şoförle evlendi kendide çok zengin değil kendi az imkanlarıyla evlendiler beş paraları yok artı 15 yıl önce 45 bin TL borçlandilar bankaya .. birde çocuk oldu neyse adam gece gündüz çalıştı... Faizlerin normal olduğu sene 6 sene önce bir ev aldılar merkez hastaneler okullar aynı sokakta sonra birde araba şimdide yarış motoru ... Bilmem anlatabildim mi??

Ben anlamadım, ne anlatmaya çalıştınız?

Konu sahibi konuya romantik dram diye geldim komedi çıktı....Tatlım senin ailen de sen de zengin değilsin, şu anda sana 3-5 harçlık veren ailen evlendikten sonra batan abinin borçlarını ödetir en fazla, başka da bı katkıları olmaz. Ayrıca nerde görülmüş üst sınıfın çocuğunu memur ettiği Gayet de denksiniz. Senin ailen zengin değil de sana düğün hediyesi olarak hatırı sayılır birkaç mülk, yüklü para hibe edecek kadar "varlıklı" olsaydı bile denk sayılırdınız. O zaman dikkat et falan derdik ama yine denk olmadığınızı soyleyemezdik. Bilmem anlatabildim mi?

15-20 yıl önce şoförler ev araba + yazlığını bile alıyordu sizin akraba az bile almış Bu arada araba tamam da yarış motoru ne alaka? Siz niye 15 yıldır bu ailenin mallarının mülklerinin çetelesini ikemetgahlarina , araç ruhsatlarına kadar tutuyorsunuz ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…