- 11 Aralık 2018
- 40.662
- 252.591
- 598
- Konu Sahibi duygusalbiriii
-
Hahahah buna sonradan görmelik diyoruz işte.5 yıllık ilişkim var ailemin işi 2 yılda kuruldu ve ilerleyerek devam ediyor erkek kardeşim okumadığı için ona bu iş kuruldu ama ben ve kız kardeşim okuyoruz kendi işimizi elimize almamız için ailem böyle istiyor hayatımızda kendi ayağımız üstünde durmak içim
ailemin olan benimde değil mi sonuçtaMalı mülkü sahiplenmişsiniz hemen.
Aılenın neyı var şuan mesela?ailemin olan benimde değil mi sonuçta
5 yıllık ilişkim var ailemin işi 2 yılda kuruldu ve ilerleyerek devam ediyor erkek kardeşim okumadığı için ona bu iş kuruldu ama ben ve kız kardeşim okuyoruz kendi işimizi elimize almamız için ailem böyle istiyor hayatımızda kendi ayağımız üstünde durmak içim
Hahahah buna sonradan görmelik diyoruz işte.
Mümkün değil vermezler de işte şu an kazanılandan faydalanıyor diye kendini zengin sanmış yazık.buna sonradan görme de denmez bence hiç görmemiş. memurum zengin olsam basardım istifayı.. ne göstermişler ki bu kızcağıza okumamış oğullarına iş olsun diye şirket kurmuş aile yarın öbür gün kızlara mı hak verecekler
Ben anlamadım, ne anlatmaya çalıştınız?Amannn bırak çulsuzu altı üstü memur !!!
Biri vardı uzak akraba kız sıradan bir şoförle evlendi kendide çok zengin değil kendi az imkanlarıyla evlendiler beş paraları yok artı 15 yıl önce 45 bin TL borçlandilar bankaya .. birde çocuk oldu neyse adam gece gündüz çalıştı... Faizlerin normal olduğu sene 6 sene önce bir ev aldılar merkez hastaneler okullar aynı sokakta sonra birde araba şimdide yarış motoru ... Bilmem anlatabildim mi??
Sdffdsafg onu bile diyemiyoruz, daha dün kurulmuş şirket, kara bile geçmemiştir, bişey görmemişler ki henüz .Hahahah buna sonradan görmelik diyoruz işte.
İşte gördükleri üç kuruş yetmiş sonradan görme olmaya.Sdffdsafg onu bile diyemiyoruz, daha dün kurulmuş şirket, kara bile geçmemiştir, bişey görmemişler ki henüz .
İlk satır ironi... İkinci bölüm gerçek bir hikaye yoktan varoluş herşey para değilBen anlamadım, ne anlatmaya çalıştınız?
Yoktan varoluş dediğiniz 15 senede bir ev bir araba bir motor. Ki ekonominin iyi olduğu zamanlarda edinilmiş. Kıssadan hisse çıkaramadım.İlk satır ironi... İkinci bölüm gerçek bir hikaye yoktan varoluş herşey para değil
15-20 yıl önce şoförler ev araba + yazlığını bile alıyordu sizin akraba az bile almışAmannn bırak çulsuzu altı üstü memur !!!
Biri vardı uzak akraba kız sıradan bir şoförle evlendi kendide çok zengin değil kendi az imkanlarıyla evlendiler beş paraları yok artı 15 yıl önce 45 bin TL borçlandilar bankaya .. birde çocuk oldu neyse adam gece gündüz çalıştı... Faizlerin normal olduğu sene 6 sene önce bir ev aldılar merkez hastaneler okullar aynı sokakta sonra birde araba şimdide yarış motoru ... Bilmem anlatabildim mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?