• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aklım karışıyor

uzun ilişkim var ama biz zenginiz onlar fakir evlenirsek stabil bir hayatımız olacak ne yapmam mantıklı
Bence de ayrılın. Adamcağız da tüm hemcinsleri gibi uzun ilişki sonrası hayal kırıklığıyla Allah yüzüne bakar iyi bir evlilik yapar rahat eder. Siz de 2 3 sene sonra işbilmez kardeşinizin batırdığı şirketin boçlarını memur maaşınıza kolayca çekilen kredi ile ödersiniz. Sonra da gelip konu açarsınız kardeşimin borçlarını ödüyorum evlenemedim ailem maaşımı alıyor diye :işsiz:

uzun ilişkim var ama biz zenginiz onlar fakir evlenirsek stabil bir hayatımız olacak ne yapmam mantıklı
sonuçta işsiz güçsüz biri değil sabit bir yerden maaşı geliyor sonrasında ev vs alır kiraya verirsniz bir de oradan geliriniz olur yani aileniz de cok zenginse size biraz yardım eder refah seviyeye gelirseniz. önemli olan iyi anlaşabilmeniz, karakteri..

Amannn bırak çulsuzu altı üstü memur !!!
Biri vardı uzak akraba kız sıradan bir şoförle evlendi kendide çok zengin değil kendi az imkanlarıyla evlendiler beş paraları yok artı 15 yıl önce 45 bin TL borçlandilar bankaya .. birde çocuk oldu neyse adam gece gündüz çalıştı... Faizlerin normal olduğu sene 6 sene önce bir ev aldılar merkez hastaneler okullar aynı sokakta sonra birde araba şimdide yarış motoru ... Bilmem anlatabildim mi??
Eee?

Back