sana sürekli küfür hakaret kaba saba konuşmalar yapıyor sen daha alttan alıyosun mail atıosun 3 senenin hatrına ii olalım diye uğraşıosun..sen şu melek kanatlarını biyere bırakta süpürgeni al eline bu kadar iyilik fazla bu erkeklere..boşver ya inan takmaya değmez..seni büyüten anne babana saygısı olmayanın yanındada aklındada kabindede yeri OLMAMALIIIIIIIII
okumaya çalıştım ama arkadaşım pembe yazı rengi inan çok okunuyor.gözlerim karıştı resmen .biraz daha dikkat etsek de insanlar okuyabilse çabana değse
e arkadaşım ne diyim şimdi ben,sen bu kadar taviz veriyosan adam zaten adam değil ki bunları da yapar yani,senin bu kadar tahammül etmen şaşırtıcı ne sabır varmış bravobu kadar ağzı bozuk bi adam bu ayrılmışsında istemiyosunda ne diye görüşüyosun telini falan değiştir gitsin kurtuldum deyip bi de sadaka verceğine arkadaş kalmaya çalışıyosun
güzelim bi süre nasıl yaptım, ben haketmedim vs vs. diye kendini yiyeceksin bu kaçınılmaz. sana yapma etme, unut gitsin deseler bile yapamaycaksın. ama geçecek saygı olmadan sevgi olmaz.. bazen sevgi de yetmiyo ama kişiler bu kadar ağır laflar etmemeli bence birbirlerine.
benim eski sevgilimde beni çok üzdü, yıprattı ama Allah için ağzından bi tane kötü söz duymadım. "lan" ne demek ya. hepsini geç nasıl der bunu sana!
sıkma canını. valla daha çok küçüksün. adam gibi biri çıkar karşına, canını yaksa da tecrübe oldu sana, bu açıdan düşün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?