Aklım Almıyor Artık Yardımcı olun..

Çok şekersin tatlı cadı:78:

çok alttan almışsın çoookkk.gereksiz biriymiş ama uzun yıllar çekmektense 3 yılda kurtulmuşsun bence.şükret.

okumaya çalıştım ama arkadaşım pembe yazı rengi inan çok okunuyor.gözlerim karıştı resmen .biraz daha dikkat etsek de insanlar okuyabilse çabana değse

e arkadaşım ne diyim şimdi ben,sen bu kadar taviz veriyosan adam zaten adam değil ki bunları da yapar yani,senin bu kadar tahammül etmen şaşırtıcı ne sabır varmış bravobu kadar ağzı bozuk bi adam bu ayrılmışsında istemiyosunda ne diye görüşüyosun telini falan değiştir gitsin kurtuldum deyip bi de sadaka verceğine arkadaş kalmaya çalışıyosun

İki telimide sinirden parçalamıştım hattımıda babam kırdı

aa daha neler kusura bakma adamın kendi manyaklığı
sen ne yaparsan yap bu tarz terbiyesizce konuşmaması lazım ama erkeklerin çoğu böyle
sen ondan uzak dur
hem kalben hem gerçek anlamda
ararsa açma yolda karşına çıksa önünde diz çökçe bakma suratına

kardesim bu adamla ayrildigin halde ne gorusuyosunki.. bitmis kapanmis olay... artik sakin ol dusnme .. yok oyle biri hayatinda ... sen ona konustukca o daha cok kendini akli buluyo.. herkesin yolu acik olsun bi aha muhatta bile olma arasada hic cevap verme.. ne uzuyosun kendini bu kadar...

canım adamın kalitesi belli sen niye kendini yıpratıyorsun ki..
bak ben neler yaşadım ama ikimiz arasında ne küfürleşme ne beddua oldu..
yapmayın.. kendine de yazık etme..
ve sakın arama bu herifi belli sen bir şeyler tatlıya bağlansın diye uğraştıkça adama ters tepiyor insanlıktan anlamıyor..

Sen pişman olsun istemişsin sanırım özür dilesin güzel bitsin istemişsin 3 senenin hatrına...
Ama karşındaki insan değilmiş malesef
Geçen 3yıla yazık olmuş evet ..Bundan sonra önüne bakarsın daha 21 sin yaa:)
En güzel yaşların bunlar senin...Tadını çıkarmaya bak

valla içim şişti ben o kişinin sana yaptıklarını okurken hazmedemiyorum sen birde bunları yaşamışşın,maşallah canım sende peygamber sabrı mı var!!öncelikle kusura bakma ama iğneyi biraz kendine batırman gerekiyor madem küfürbaz,kişiliksiz biri ne diye tekrar tekrar görüşüyorsun? Böyle bir insanla arkadaş kalsan ne olacak canım Allah aşkına söyle! Bak olan sana oluyor yediğin küfürler,ailene hakaretler de cabası.Kendime hakim olamıyorum deme sakın ;mail atma,arama sorma kurtul şu pis adamdan Dünyada başka erkek mi yok güçlü ol biraz

Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açalım.
Bu nedenle konu "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.

canım aman kaç kurtul verilmiş sadakan varmış, hiç de düzgün bir insan değilmiş. allah hayırlı insanlarla karşılaşmayı nasip etsin bundan sonrasında.

cecenn & simorgh & shapysy teşekür ederim çok saolun.Hazmedemiyorum zorlanıyorum alışmakta güzel olan şeylerde yok oldu kendimi hiç yerine konmuş hissediyorum ne kadar süre böyle hissedicem bilmiyorum.

güzelim bi süre nasıl yaptım, ben haketmedim vs vs. diye kendini yiyeceksin bu kaçınılmaz. sana yapma etme, unut gitsin deseler bile yapamaycaksın. ama geçecek saygı olmadan sevgi olmaz.. bazen sevgi de yetmiyo ama kişiler bu kadar ağır laflar etmemeli bence birbirlerine.
benim eski sevgilimde beni çok üzdü, yıprattı ama Allah için ağzından bi tane kötü söz duymadım. "lan" ne demek ya. hepsini geç nasıl der bunu sana!
sıkma canını. valla daha çok küçüksün. adam gibi biri çıkar karşına, canını yaksa da tecrübe oldu sana, bu açıdan düşün...

ilişkiniz tamamen bitmiş barışma umidi bile olmaz gibi gözüküyo siizin hatanız ayrılamınıza rağmen onunla konuşamanız ve her defasında şans vermeniz saçma olmuş o küfürleri etmesine izin vermişsiniz keşke tamamen ilgiyi kesseydiniz bundan sonra yolunuza bakın bence arkanıza bakmayın size saygısı olmayan birine sakın ne şans verhin nede ona geri dönün

Doğru benimde tek derdim buydu sadece saygı bunu bile bile onca küfrü kötü sözü kasıtlı yaptığına eminim artık.4ay boyunca tamam etmicem, haklısın, edersem konuşma diyen; başında lan dediği anda kesceğimi kabul eden bi adam. Böyle bi anlaşmamı yapar insanlar buna rağmen bukadar kötü olmasına hala inanamıyorum.

Saol tatlım önemsediğim tek şey saygı bunu okadar iyi biliyodu ki amacı başkaymış bana karşı.Senden bana yaklaşma bana sadece saygılı ol kimle naparsan yap dediğimde haklısın sen istemesende seviyorum diyen ya okadar utanıyorum ki. Ben kötü bile olsam konuşmadıkmı tamam lan dersem konuşmazsın demedinmi be adam 4ay hastanelik olmama; bi kere uyarmam keserim dediğim halde 4ay uyarmama rağmen. Neden hala çekiyorum.Hakaret ediceksen hiç bulaşma dedim yüzlerce kez ama sırf iyi niyetimle yüzlerce kez uyardım bi kerede kesmedimya aileme dahi ne küfürler etti en kötü insan bile bunu inkar edemez.. Ağzından çıkıyosa nasıl bişi bu nasıl neden. Bunları haketmedim zerre kadar haketmedim...Ağzından çıktı ya 5aydır nasıl bi insan bunları hiçe sayar çıldırıcam.Lan dersen konuşmam başkada bişey olmıcak dendi !!tamam haklısın etmicem edersem konuşma denmedimi!! aklımı kaybedicem etti ilk seferde kescem dediğim halde 4ay hastanelik olduğumda daha fazlasını duyduğumda uyarmam hatamıydı her seferinde tamam etmicem deyip aileme kadar küfretmek. Lütfen ya bu kadar olamaz haklı olduğumu bilip bu kadarı olamaz kullanılmaktan başka ne bu kötülükten başka ne. Evet böyle oldu böyle dedim diyemicek kadar kötü olmamalıydı!.

canim ya cok iyi niyetli bir kizsin..hatalarindan ders cikar bir daha asla kimsenin sana bu sekidle davranmasina asla izin verme..degerden anlamayan ve hak etmeyen biri o kadar simarmissin artik kendini birsey zannetmeye baslamis..
kimsenin pesinden kosma birak onlar senin pesinde olsun..senin ugrastiran adamlarla isin olmasin..
birde moralin bozuk olsada daima dik ve guclu dur..kesinlikle ezdirme kendini..
herkes yaptiklarinin karsiligini mutlaka gorur..sen uzme kendinii olur mu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…