canim ya cok iyi niyetli bir kizsin..hatalarindan ders cikar bir daha asla kimsenin sana bu sekidle davranmasina asla izin verme..degerden anlamayan ve hak etmeyen biri o kadar simarmissin artik kendini birsey zannetmeye baslamis..
kimsenin pesinden kosma birak onlar senin pesinde olsun..senin ugrastiran adamlarla isin olmasin..
birde moralin bozuk olsada daima dik ve guclu dur..kesinlikle ezdirme kendini..
herkes yaptiklarinin karsiligini mutlaka gorur..sen uzme kendinii olur mu???
Bi yere kadar sabrediyorum elimde olmuyor ki canım.Kötü bile olsam haketmediğimi biliyorum ağzından çıkmasa, bukadar hassas olduğumu bilmese bile hazmedebilirdim.Ama bu istifade etmek, dediğin gibi ezdirdim kendimi.Karşılığını görür mü bilmiyorum ama sadece 3 senenin hatrına böyle olmamalıydı herşey boşmuş herkesden herşeyden farklı kalmalıydı farklı bitmeliydi.Bitti ama saygısı devam eder sandım 7ay önce anlaşamadık ayrıldık ama ben saygıyla görüşüceğimize inandım görüşüceğim tek insanda o olurdu.Pişman olur öyle devam eder hayatına dedim 1buçuk ay; geçen güne kadar bekledim özür dileyip kessin diye.Ama eğer okuduysan geçenlerde yine küfür duydum. Bu saatten sonra konuşucak bişeyimiz kalmadı geçmişimizde silindi gitti benim için.Artık pişman olsada geç bişey de kaybetmedi benim arkadaşlığımda insanlığımda ona lazım olmaz.