- 28 Şubat 2017
- 8.163
- 23.022
Mantığın doğruyu söylüyor burcu falan boşver de sen o kıza annelik yapabilecek misin onu düşün annesinde kalıyor nasılsa diye avunmaSelamın aleyküm hanım arkadaşlarım.ben evlılık amacıyla bır çocukla gorusuyorum .ben daha önce boşandım oda boşandı ama bende çocuk yok .onun 5 yasında kızı var annesınde kalıyor .haftasonları babasında kalıyor .flortumle gorusuyoruz Sımdıye kadar bır sıkıntısını gormedım e devlet sfresını ıstedım herseyını araştırdım bır sıkıntısı yok ..şuan brbrmzı tanıma aşamasındayız..cunku çok yenıyız ..ben balık kadınıyım oda boğa burcu .eskı esıde balıkmış bunu ben kendım gördüm ona sormadım .boga ıle balık bence anlaşamaz ama sız ne dıyorsunuz ? Yanı Hangı kadın sıcak yuvasını bırakıp gıder ustelık çocuk varken dedıgım zamanda esının kusurlarını söylüyor hatalarını vesaıre bıtme sebebını.bılmıyorum ne yapacağım .3 tane de görümce var ..eskı gelınle araları Iyı degılmıs benlerde Iyı olacağının garantısı yok.ne yapsam bılmıyorum çünkü kalben çocuğa hoslantı duyuyorum ama mantığım zaman ver acele etme dıyor
Annesinde kalıyor hafta sonu geliyorsa okadar sorun yapmayin derim amaa şahsen ben kendim çocuklu biriyle olmazdim hatta bugun bu konuyu düsündüm cok asık olmam lazım bılmıyorum yaaa cok degısık bır durum ve duygu diyelım ve hanımefendi şu burc uyumlarına bakmayin cok sacma allah askına ona göre aşkmı olur yaSelamın aleyküm hanım arkadaşlarım.ben evlılık amacıyla bır çocukla gorusuyorum .ben daha önce boşandım oda boşandı ama bende çocuk yok .onun 5 yasında kızı var annesınde kalıyor .haftasonları babasında kalıyor .flortumle gorusuyoruz Sımdıye kadar bır sıkıntısını gormedım e devlet sfresını ıstedım herseyını araştırdım bır sıkıntısı yok ..şuan brbrmzı tanıma aşamasındayız..cunku çok yenıyız ..ben balık kadınıyım oda boğa burcu .eskı esıde balıkmış bunu ben kendım gördüm ona sormadım .boga ıle balık bence anlaşamaz ama sız ne dıyorsunuz ? Yanı Hangı kadın sıcak yuvasını bırakıp gıder ustelık çocuk varken dedıgım zamanda esının kusurlarını söylüyor hatalarını vesaıre bıtme sebebını.bılmıyorum ne yapacağım .3 tane de görümce var ..eskı gelınle araları Iyı degılmıs benlerde Iyı olacağının garantısı yok.ne yapsam bılmıyorum çünkü kalben çocuğa hoslantı duyuyorum ama mantığım zaman ver acele etme dıyor
Kuzum çok güzel konuşuyorsun haklısında ne bılım ıste bazı görümceler uzaktanda olsa müdahale edıyor ıste.kaldı kı bır görümcemle aynı sokakta oturuyor olacağız.cocuk olayına gelınce benımde 5 yaşımda yıgenım var çocukları severim. Çocuk haftasonu babasında kalıyor zaten haftaıcı annesınde oluyor.her haftasonu da gelmez bazen Belkı esımle gezmeye veya bı uere gtcm dıyelım.kendısıde böyle söyledi her haftasonu gelmez dedı
Çocuğa bakmakta sorun yok asla dışlamıyorum ama bütün bunlara değecek bır es mı karşımdaki o çok önemli ..bunun ıcın zamana ıhtıyac var daha yenı tanışıyoruz çünkü .bırde çocuk benı sevmezse kötü davranırsa ondan da tedırgınlmHem ilerde sizlede yaşamak isteyebilir bu olsun olmasın onun odası mutlaka olmalı evinizde.Gercekten bir cici anne olurum her türlü eşime destek olurum hatta eski eş yada çocuğun disiplini konusunda birl adım geride dururum.Tamamen iyi niyetle ve olması gerektiği gibi hassas davranırım denirseo evlilik başarılı olur.Benim fikrim bu çocukları çok sevmek saygı duymak karşılıklı ve gerçekten anlayışlı olgun olmak gerekiyor.Bunu başarır o güveni kazanırsanız evet mutlu olursunuz.Buna değermi bu evlilik bunu iyi düşünün.Başı zor olsada sonu ferah olabilir Fakat o çocuğu kesinlikle dışarda tutmayacaksiniz.Zamabla bunun güzel geri dönüşlerini alırsınız.O sizin ailenizin ve kendi annesinin de ister yalnız ister biriyle olabilir eski eş değerli bir parçası olacak.Bu önemli önce çocuk gelir onlar mutlu ise bu tarz ilişkiler ievlilikker sürüyor
Boşanma sebebi çok sebeb soyledı ..esı adamın aılesını sevmemıs görümcelerle anlaşamamış gezıp tozuyormuş çocuğu evdeyken vurdumduymaz sorumsuz bırıymıs anlattığına göre evlılıgın sorumluluklarını yerınde getormemıs bıde esı aılesıne ezdırmıs karısını anladığım kadarıylaNeden boşanmışlar?
Yaşınız daha çok genç, bence hiç bulaşmayın çocuklu adama.
Aslında ne kadar iyi baba tatillerinde çocuklarıyla ilgileniyor diye mutlu olurdum ben şahsen öyle güzel düşünüp güzele yormak lazım benceBızım çevrede var boşanmış bır cıft.
Adam neler yapmış evliliğinde karısına.
Ama çocuk aşıgı delı bırsey.
Çocuklar her hafta sonu adamda.
Tüm aklına gelebilecek tatillerde adamdalar.
Yazın kışın hep.
Adam öğretmen zaten tatili de var.
Bunları düşün yani.
Çocuk ve babası için iyi de yeni evlı kadın bundan hoşlanmaz.Aslında ne kadar iyi baba tatillerinde çocuklarıyla ilgileniyor diye mutlu olurdum ben şahsen öyle güzel düşünüp güzele yormak lazım bence
Aklı bir karış havada ergen bir kızçe olarak söylüyorum ki çocuğunun anasını kötüleyen, flört olduğu kadına direkt e devlet şifresi veren adamdan olmazz. Boşanma kağıdını okuyun isterseniz, e madem e devleti veriyor. Ama olmazz.Selamın aleyküm hanım arkadaşlarım.ben evlılık amacıyla bır çocukla gorusuyorum .ben daha önce boşandım oda boşandı ama bende çocuk yok .onun 5 yasında kızı var annesınde kalıyor .haftasonları babasında kalıyor .flortumle gorusuyoruz Sımdıye kadar bır sıkıntısını gormedım e devlet sfresını ıstedım herseyını araştırdım bır sıkıntısı yok ..şuan brbrmzı tanıma aşamasındayız..cunku çok yenıyız ..ben balık kadınıyım oda boğa burcu .eskı esıde balıkmış bunu ben kendım gördüm ona sormadım .boga ıle balık bence anlaşamaz ama sız ne dıyorsunuz ? Yanı Hangı kadın sıcak yuvasını bırakıp gıder ustelık çocuk varken dedıgım zamanda esının kusurlarını söylüyor hatalarını vesaıre bıtme sebebını.bılmıyorum ne yapacağım .3 tane de görümce var ..eskı gelınle araları Iyı degılmıs benlerde Iyı olacağının garantısı yok.ne yapsam bılmıyorum çünkü kalben çocuğa hoslantı duyuyorum ama mantığım zaman ver acele etme dıyor
Boşanma sebebi çok sebeb soyledı ..esı adamın aılesını sevmemıs görümcelerle anlaşamamış gezıp tozuyormuş çocuğu evdeyken vurdumduymaz sorumsuz bırıymıs anlattığına göre evlılıgın sorumluluklarını yerınde getormemıs bıde esı aılesıne ezdırmıs karısını anladığım kadarıyla
Madem bu kadar sorumsuz kim bakıyor şimdi çocuğa? Öyle olsaydı çocuğu alması lazımdı değil mi.Boşanma sebebi çok sebeb soyledı ..esı adamın aılesını sevmemıs görümcelerle anlaşamamış gezıp tozuyormuş çocuğu evdeyken vurdumduymaz sorumsuz bırıymıs anlattığına göre evlılıgın sorumluluklarını yerınde getormemıs bıde esı aılesıne ezdırmıs karısını anladığım kadarıyla
çocuk sizi sevse bile kıskanabilirÇocuğa bakmakta sorun yok asla dışlamıyorum ama bütün bunlara değecek bır es mı karşımdaki o çok önemli ..bunun ıcın zamana ıhtıyac var daha yenı tanışıyoruz çünkü .bırde çocuk benı sevmezse kötü davranırsa ondan da tedırgınlm
Evlatla yeğen bir değil. Yeğeninizin sorumluluklarını anne babası üstleniyor, size sevme kalıyor. İnsana yeri geliyor kendi çocuğu zor geliyor, sizden bu çocuğa annelik yapmanız beklenecek, siz her haftasonu gelmesin planı yaparken belki annesi size güvenip haftaiçi de yollayacak? Hiç kaynana görümceye de güvenmeyin derim, onlar da çocuklu adamla evlenirken aklı nerdeymiş diye çıkarlar işin içinden. Çocuklu adamla evlenen kafasına göre plan yapamaz, hiç olmasa dünyanın binbir türlü hali var, o çocuk hep sizde kalacak gibi düşünün ki, diğer senaryolar devreye girerse hiç yoktan mutlu olursunuz, aksi hayal kırıklığı.Kuzum çok güzel konuşuyorsun haklısında ne bılım ıste bazı görümceler uzaktanda olsa müdahale edıyor ıste.kaldı kı bır görümcemle aynı sokakta oturuyor olacağız.cocuk olayına gelınce benımde 5 yaşımda yıgenım var çocukları severim. Çocuk haftasonu babasında kalıyor zaten haftaıcı annesınde oluyor.her haftasonu da gelmez bazen Belkı esımle gezmeye veya bı uere gtcm dıyelım.kendısıde böyle söyledi her haftasonu gelmez dedı
Çok haklısınız soyleıdklerınıze katılıyorum ..kalben ondan hoşlanıyorum ama sanırım mantığımla hareket etmek zorundayım ..çocuk sorun degıl benım ıcın ama 3 tane görümce var uçude evlı bır tanesi bızım sokakta oturacak yanı onlarla da başa cıkarmıhm blmyorm çünkü eskı esle anlaşamayan görümceler benımle nası anlassınkıEvlatla yeğen bir değil. Yeğeninizin sorumluluklarını anne babası üstleniyor, size sevme kalıyor. İnsana yeri geliyor kendi çocuğu zor geliyor, sizden bu çocuğa annelik yapmanız beklenecek, siz her haftasonu gelmesin planı yaparken belki annesi size güvenip haftaiçi de yollayacak? Hiç kaynana görümceye de güvenmeyin derim, onlar da çocuklu adamla evlenirken aklı nerdeymiş diye çıkarlar işin içinden. Çocuklu adamla evlenen kafasına göre plan yapamaz, hiç olmasa dünyanın binbir türlü hali var, o çocuk hep sizde kalacak gibi düşünün ki, diğer senaryolar devreye girerse hiç yoktan mutlu olursunuz, aksi hayal kırıklığı.