Aklı başında olgun bır bayan yorum yapabılır mı? Fıkrınıze ıhtıyacım var

Mantığın doğruyu söylüyor burcu falan boşver de sen o kıza annelik yapabilecek misin onu düşün annesinde kalıyor nasılsa diye avunma

Annesinde kalıyor hafta sonu geliyorsa okadar sorun yapmayin derim amaa şahsen ben kendim çocuklu biriyle olmazdim hatta bugun bu konuyu düsündüm cok asık olmam lazım bılmıyorum yaaa cok degısık bır durum ve duygu diyelım ve hanımefendi şu burc uyumlarına bakmayin cok sacma allah askına ona göre aşkmı olur ya

İşte bu yüzden ilk mesajımda size göre değil dedim
O çocuğun her hafta sonu gelmesini hatta hafta içi bir akşamda gelmesini sağlamalısınız, az zaman geçirirlerse babayla ipleri kopar, çocuklu bir adamla evlenirken çocuğu da düşünmek sizin sorumluluğunuz. Üstelik bu çocuk yaz tatillerinde de gelecek hakimin verdiği karara göre 15 gün ya da 1 ay babayla vakit geçirme hakkı var. Baba bu hakları takip etmiyorsa siz uyaracaksınız bu görevinizdir evlenince. Bu çocuk zaman gelip sizinle yaşamak isteyebilir, annesine bir şey olabilir hayatta her şey var bunları göze alın. Baba denge kurmak zorunda olduğu gibi sizde hakkaniyetli olmak zorundasınız hiç girmeyin bu işe bir daha söylüyorum size göre değil

Hem ilerde sizlede yaşamak isteyebilir bu olsun olmasın onun odası mutlaka olmalı evinizde.Gercekten bir cici anne olurum her türlü eşime destek olurum hatta eski eş yada çocuğun disiplini konusunda birl adım geride dururum.Tamamen iyi niyetle ve olması gerektiği gibi hassas davranırım denirseo evlilik başarılı olur.Benim fikrim bu çocukları çok sevmek saygı duymak karşılıklı ve gerçekten anlayışlı olgun olmak gerekiyor.Bunu başarır o güveni kazanırsanız evet mutlu olursunuz.Buna değermi bu evlilik bunu iyi düşünün.Başı zor olsada sonu ferah olabilir Fakat o çocuğu kesinlikle dışarda tutmayacaksiniz.Zamabla bunun güzel geri dönüşlerini alırsınız.O sizin ailenizin ve kendi annesinin de ister yalnız ister biriyle olabilir eski eş değerli bir parçası olacak.Bu önemli önce çocuk gelir onlar mutlu ise bu tarz ilişkiler ievlilikker sürüyor

Çocuğa bakmakta sorun yok asla dışlamıyorum ama bütün bunlara değecek bır es mı karşımdaki o çok önemli ..bunun ıcın zamana ıhtıyac var daha yenı tanışıyoruz çünkü .bırde çocuk benı sevmezse kötü davranırsa ondan da tedırgınlm

Aklı başında ok
olgun ok
bayan ok

Ama ikizler erkeği ile evli bir oğlak burcu olduğum için yorum yapasım gelmedi.

Bence evlenme.

Neden boşanmışlar?
Yaşınız daha çok genç, bence hiç bulaşmayın çocuklu adama.
Boşanma sebebi çok sebeb soyledı ..esı adamın aılesını sevmemıs görümcelerle anlaşamamış gezıp tozuyormuş çocuğu evdeyken vurdumduymaz sorumsuz bırıymıs anlattığına göre evlılıgın sorumluluklarını yerınde getormemıs bıde esı aılesıne ezdırmıs karısını anladığım kadarıyla

Bızım çevrede var boşanmış bır cıft.
Adam neler yapmış evliliğinde karısına.
Ama çocuk aşıgı delı bırsey.
Çocuklar her hafta sonu adamda.
Tüm aklına gelebilecek tatillerde adamdalar.
Yazın kışın hep.
Adam öğretmen zaten tatili de var.
Bunları düşün yani.

Burçlar saçma geldi öncelikle ben duruma yorum yapmak istiyorum biri çocuklu diye evlenilmez dmek yanlış bence siz kalbinizden geçene baskmalısınız ama tüm endişelerinizi açıkça dile getiremiyorsanız yada getiseniz bile aklınızda soru iaşreit kalıyorsa doğru kişi değildir

Aslında ne kadar iyi baba tatillerinde çocuklarıyla ilgileniyor diye mutlu olurdum ben şahsen öyle güzel düşünüp güzele yormak lazım bence

Aklı bir karış havada ergen bir kızçe olarak söylüyorum ki çocuğunun anasını kötüleyen, flört olduğu kadına direkt e devlet şifresi veren adamdan olmazz. Boşanma kağıdını okuyun isterseniz, e madem e devleti veriyor. Ama olmazz.
Niye sizi flörtlükten daha yukarı aşamaya taşımamış bir herifin çilesini çekiyorsunuz? Bu iş olsa da hayrınıza olmaz

Madem kadın sorumsuz biri çocuğun velayeti neden kadında? Kadın, 3 tane kız kardeşi birde annesi topmada 4 tane kadınla anlaşmak zorunda değil, düzgün bir eş olup iki tarafı dengede tutsaymış. Ayrıca eski eşi şuan evli mi? Eğer evli değilse olurda evlenirse çocuğu babaya gönderebilir, bunu da hesaba katın, öyle karar verin.

Madem bu kadar sorumsuz kim bakıyor şimdi çocuğa? Öyle olsaydı çocuğu alması lazımdı değil mi.
Ben sana soyleyim bu adam çok aileci. Kadin bu durumdan rahatsız olduğu için boşandı. Hiç bulaşma sen bu kişiye

çocuk sizi sevse bile kıskanabilir
daha 5 yaşında bir kızdan bahsediyoruz
bütün çocuklar o tv'lardaki çok bilmiş olgun tiplemeler olmuyor
kardeşi doğuyor da kardeşinden bile kıskanıyor anasını babasını, kaldı ki siz yabancı bir kadınsınız
hırçınlaşabilir, babayı paylaşamayabilir,

eski eş de bir takım entrikalara giebilir
çocuk hasta oldu gel der, olup olayacak vakitte arayabilir -ki gerçekten hasta olsa baba tabi ki ilgilenecekde yalanda uydurma da olur
tek ben mi bakcam der -e normal. türkiyede genelde erkekler tekrar evlenince tümden unutuyor çocuuğu, unutmasın diye sürekli kendini/çocuğu hatırlatabilir.
yani sağlıklı olamayn bi sürü şey olabilir

kaldı ki herkes çok medeni iletişimler çok sağlıklı olsa bile

siz şimdiden her h.snu gelmesinlere başlamışsanız o iş olmaz
tabii ki her h.sonu gelcek, çünkü babası ya hani!

bakın ileride nafaka gözünüze batar
baası nfaka dışı harcama yapar o batar
nafaka ödemesek ev araba alırdık demeye başlarsınız

bence hiç bulaşmayın

Evlatla yeğen bir değil. Yeğeninizin sorumluluklarını anne babası üstleniyor, size sevme kalıyor. İnsana yeri geliyor kendi çocuğu zor geliyor, sizden bu çocuğa annelik yapmanız beklenecek, siz her haftasonu gelmesin planı yaparken belki annesi size güvenip haftaiçi de yollayacak? Hiç kaynana görümceye de güvenmeyin derim, onlar da çocuklu adamla evlenirken aklı nerdeymiş diye çıkarlar işin içinden. Çocuklu adamla evlenen kafasına göre plan yapamaz, hiç olmasa dünyanın binbir türlü hali var, o çocuk hep sizde kalacak gibi düşünün ki, diğer senaryolar devreye girerse hiç yoktan mutlu olursunuz, aksi hayal kırıklığı.

bence sizin için uygun değil anlatışınız yorumlarınız bile. Adam sürekli eski eşi kötülemiş madem sorumsuz şimdi neden 5 yaşındaki çocugun velayetini alsın. Tek başına cocuk bakmak kolay mı ? Ayrıca ailemle kötüydü demiş bu da size göz dagı vermektir siz iyi olabilecek misiniz mesela ? Yok cocuk her hafta gelmez demiş tabi ki adam baba olarak cocugubu her hafta alması gerekir eksiklerini tamamlaması gerekir . Bana karsınızda ki kişi çok şeffaf ve sorunluluk sahibi gelmedi.

Çok haklısınız soyleıdklerınıze katılıyorum ..kalben ondan hoşlanıyorum ama sanırım mantığımla hareket etmek zorundayım ..çocuk sorun degıl benım ıcın ama 3 tane görümce var uçude evlı bır tanesi bızım sokakta oturacak yanı onlarla da başa cıkarmıhm blmyorm çünkü eskı esle anlaşamayan görümceler benımle nası anlassınkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…