Hayatta herkes hata yapabilir, başından bişeyler geçebilir. Sen bu adamla yol yürümek istersen eskiyi bir kenara bırakmak zorundasın. Yeni sayfayla devam edeceksiniz. Elbette eski evliliğinde kusurları olmuştur. Ama adamın evliliği bitmiş oda kendinin hatalı yanlarını görmüştür. Çok güzel bir laf var anlaşmaya gönüllü olmak. Pembe hayalleriniz varsa hayal kırıklığınız çok yakın olur. Zaman tanıyın hemen evlenmeyin aşk hoşlantı olur ama gerçek sevgi derinden bağ kuracakmısınız bakın. Ayrıca boğa toprak grubu balık ise su grubu. Toprak ve su birbirini tamamlar. Boğa sabit bir burçtur değişiklikleri falan sevmez hayatındakine çok sahip çıkar balıkta oldukça duygusal sahiplenilmek istenen bir burç ikisi birbiriyle uyumludur.Selamın aleyküm hanım arkadaşlarım.ben evlılık amacıyla bır çocukla gorusuyorum .ben daha önce boşandım oda boşandı ama bende çocuk yok .onun 5 yasında kızı var annesınde kalıyor .haftasonları babasında kalıyor .flortumle gorusuyoruz Sımdıye kadar bır sıkıntısını gormedım e devlet sfresını ıstedım herseyını araştırdım bır sıkıntısı yok ..şuan brbrmzı tanıma aşamasındayız..cunku çok yenıyız ..ben balık kadınıyım oda boğa burcu .eskı esıde balıkmış bunu ben kendım gördüm ona sormadım .boga ıle balık bence anlaşamaz ama sız ne dıyorsunuz ? Yanı Hangı kadın sıcak yuvasını bırakıp gıder ustelık çocuk varken dedıgım zamanda esının kusurlarını söylüyor hatalarını vesaıre bıtme sebebını.bılmıyorum ne yapacağım .3 tane de görümce var ..eskı gelınle araları Iyı degılmıs benlerde Iyı olacağının garantısı yok.ne yapsam bılmıyorum çünkü kalben çocuğa hoslantı duyuyorum ama mantığım zaman ver acele etme dıyor
Aklı başında ve kendimce olgun bir kadınım, yorum yapıyorum.Selamın aleyküm hanım arkadaşlarım.ben evlılık amacıyla bır çocukla gorusuyorum .ben daha önce boşandım oda boşandı ama bende çocuk yok .onun 5 yasında kızı var annesınde kalıyor .haftasonları babasında kalıyor .flortumle gorusuyoruz Sımdıye kadar bır sıkıntısını gormedım e devlet sfresını ıstedım herseyını araştırdım bır sıkıntısı yok ..şuan brbrmzı tanıma aşamasındayız..cunku çok yenıyız ..ben balık kadınıyım oda boğa burcu .eskı esıde balıkmış bunu ben kendım gördüm ona sormadım .boga ıle balık bence anlaşamaz ama sız ne dıyorsunuz ? Yanı Hangı kadın sıcak yuvasını bırakıp gıder ustelık çocuk varken dedıgım zamanda esının kusurlarını söylüyor hatalarını vesaıre bıtme sebebını.bılmıyorum ne yapacağım .3 tane de görümce var ..eskı gelınle araları Iyı degılmıs benlerde Iyı olacağının garantısı yok.ne yapsam bılmıyorum çünkü kalben çocuğa hoslantı duyuyorum ama mantığım zaman ver acele etme dıyor
Eskı eşı çocuğu doldurup üstüme salarmış onları yazmışlar ben 5 yasındakı çocukla başa cıkarım yanı benımde yıgenım var kötü bırı dglm ama ne blım ıste esın 4 4 luk bırı olacak kı Dıger kusurlar göze batmayacak ..oda yetmezmıs gıbi 3 tane görünecek var .ucude evlı ..bıtanesı bızım sokakta oturacak evlenırsek tabı.yanı eskı esle anlaşamamış görümceler acaba bana neler yaparlar ınsan Herseyı düşünüyor ısteHayatta herkes hata yapabilir, başından bişeyler geçebilir. Sen bu adamla yol yürümek istersen eskiyi bir kenara bırakmak zorundasın. Yeni sayfayla devam edeceksiniz. Elbette eski evliliğinde kusurları olmuştur. Ama adamın evliliği bitmiş oda kendinin hatalı yanlarını görmüştür. Çok güzel bir laf var anlaşmaya gönüllü olmak. Pembe hayalleriniz varsa hayal kırıklığınız çok yakın olur. Zaman tanıyın hemen evlenmeyin aşk hoşlantı olur ama gerçek sevgi derinden bağ kuracakmısınız bakın. Ayrıca boğa toprak grubu balık ise su grubu. Toprak ve su birbirini tamamlar. Boğa sabit bir burçtur değişiklikleri falan sevmez hayatındakine çok sahip çıkar balıkta oldukça duygusal sahiplenilmek istenen bir burç ikisi birbiriyle uyumludur.
madem akıl istedin ozaman yapabileceğin en mantıklı şey acele etmemek , acele etmek için hiç bir nedeniniz yok ikinizde daha önce evlilikte tecrübeler edinmişsiniz sabır edin görümce olsun olmasın sen kendisiyle evlenip hayat kurmayı planlıyosun.Selamın aleyküm hanım arkadaşlarım.ben evlılık amacıyla bır çocukla gorusuyorum .ben daha önce boşandım oda boşandı ama bende çocuk yok .onun 5 yasında kızı var annesınde kalıyor .haftasonları babasında kalıyor .flortumle gorusuyoruz Sımdıye kadar bır sıkıntısını gormedım e devlet sfresını ıstedım herseyını araştırdım bır sıkıntısı yok ..şuan brbrmzı tanıma aşamasındayız..cunku çok yenıyız ..ben balık kadınıyım oda boğa burcu .eskı esıde balıkmış bunu ben kendım gördüm ona sormadım .boga ıle balık bence anlaşamaz ama sız ne dıyorsunuz ? Yanı Hangı kadın sıcak yuvasını bırakıp gıder ustelık çocuk varken dedıgım zamanda esının kusurlarını söylüyor hatalarını vesaıre bıtme sebebını.bılmıyorum ne yapacağım .3 tane de görümce var ..eskı gelınle araları Iyı degılmıs benlerde Iyı olacağının garantısı yok.ne yapsam bılmıyorum çünkü kalben çocuğa hoslantı duyuyorum ama mantığım zaman ver acele etme dıyor
Burada senin karakterin devreye girer. Mesela ben çok sakin, soğukkanlı ve pek duygusal biri değilim insanların söylediklerini kafaya pek takmam. Çocukları severim, 5 tane çocuklu olsada adam kafama takmaz evlenirdim. İlaki problemler olur, zamanla herşey rayına oturur hiç birşey sonsuza kadar sürmezki problemlerde sürsün. Ama herkes bir değil. Herkes çocuk sevecek ya da başkasının çocuğuna tahammül edecek diye bişey yok. Sizin tereddütleriniz var bence ağırdan alın.Eskı eşı çocuğu doldurup üstüme salarmış onları yazmışlar ben 5 yasındakı çocukla başa cıkarım yanı benımde yıgenım var kötü bırı dglm ama ne blım ıste esın 4 4 luk bırı olacak kı Dıger kusurlar göze batmayacak ..oda yetmezmıs gıbi 3 tane görünecek var .ucude evlı ..bıtanesı bızım sokakta oturacak evlenırsek tabı.yanı eskı esle anlaşamamış görümceler acaba bana neler yaparlar ınsan Herseyı düşünüyor ıste
Sadece burç özelliğiyle karakter ve uyum analizi yapılamaz. Bunun sinastri, transitler ve Davidson haritaları üzerinden ayrıntılı analiz edilmesi şart.Selamın aleyküm hanım arkadaşlarım.ben evlılık amacıyla bır çocukla gorusuyorum .ben daha önce boşandım oda boşandı ama bende çocuk yok .onun 5 yasında kızı var annesınde kalıyor .haftasonları babasında kalıyor .flortumle gorusuyoruz Sımdıye kadar bır sıkıntısını gormedım e devlet sfresını ıstedım herseyını araştırdım bır sıkıntısı yok ..şuan brbrmzı tanıma aşamasındayız..cunku çok yenıyız ..ben balık kadınıyım oda boğa burcu .eskı esıde balıkmış bunu ben kendım gördüm ona sormadım .boga ıle balık bence anlaşamaz ama sız ne dıyorsunuz ? Yanı Hangı kadın sıcak yuvasını bırakıp gıder ustelık çocuk varken dedıgım zamanda esının kusurlarını söylüyor hatalarını vesaıre bıtme sebebını.bılmıyorum ne yapacağım .3 tane de görümce var ..eskı gelınle araları Iyı degılmıs benlerde Iyı olacağının garantısı yok.ne yapsam bılmıyorum çünkü kalben çocuğa hoslantı duyuyorum ama mantığım zaman ver acele etme dıyor
3 gorumce artik cocuk :)Selamın aleyküm hanım arkadaşlarım.ben evlılık amacıyla bır çocukla gorusuyorum .ben daha önce boşandım oda boşandı ama bende çocuk yok .onun 5 yasında kızı var annesınde kalıyor .haftasonları babasında kalıyor .flortumle gorusuyoruz Sımdıye kadar bır sıkıntısını gormedım e devlet sfresını ıstedım herseyını araştırdım bır sıkıntısı yok ..şuan brbrmzı tanıma aşamasındayız..cunku çok yenıyız ..ben balık kadınıyım oda boğa burcu .eskı esıde balıkmış bunu ben kendım gördüm ona sormadım .boga ıle balık bence anlaşamaz ama sız ne dıyorsunuz ? Yanı Hangı kadın sıcak yuvasını bırakıp gıder ustelık çocuk varken dedıgım zamanda esının kusurlarını söylüyor hatalarını vesaıre bıtme sebebını.bılmıyorum ne yapacağım .3 tane de görümce var ..eskı gelınle araları Iyı degılmıs benlerde Iyı olacağının garantısı yok.ne yapsam bılmıyorum çünkü kalben çocuğa hoslantı duyuyorum ama mantığım zaman ver acele etme dıyor
Canım ben ikinci evliliğimi cocuklu bir adamla yaptım, bende cocuk yoktu. Farklı ildeler , ama sürekli problem oluyor maddi manevi . Özellikle evleneceğin kişi maddi acıdan iyi degilse ve kızına meyilliyse ciddi problem . Gerginliklerimizin cogu kızı ce eski eşi , eşimi parasal konuda eski eşi rahatsız ediyor , kızı surekli bişey istiyor. Bu da kayıtsız kalmıyor, kesinlikle tavsiye etmem , dengin birisi olsun . Bitirilmemis bir ilişki oluyor surekliSelamın aleyküm hanım arkadaşlarım.ben evlılık amacıyla bır çocukla gorusuyorum .ben daha önce boşandım oda boşandı ama bende çocuk yok .onun 5 yasında kızı var annesınde kalıyor .haftasonları babasında kalıyor .flortumle gorusuyoruz Sımdıye kadar bır sıkıntısını gormedım e devlet sfresını ıstedım herseyını araştırdım bır sıkıntısı yok ..şuan brbrmzı tanıma aşamasındayız..cunku çok yenıyız ..ben balık kadınıyım oda boğa burcu .eskı esıde balıkmış bunu ben kendım gördüm ona sormadım .boga ıle balık bence anlaşamaz ama sız ne dıyorsunuz ? Yanı Hangı kadın sıcak yuvasını bırakıp gıder ustelık çocuk varken dedıgım zamanda esının kusurlarını söylüyor hatalarını vesaıre bıtme sebebını.bılmıyorum ne yapacağım .3 tane de görümce var ..eskı gelınle araları Iyı degılmıs benlerde Iyı olacağının garantısı yok.ne yapsam bılmıyorum çünkü kalben çocuğa hoslantı duyuyorum ama mantığım zaman ver acele etme dıyor
Yeni evleneceği kadını evliliğe ikna etmek için evladı ile ilgili atıp tutan adamla yola çıkılmaz. Zira siz de bir evlilik yapmışsınız, evlenmek kadar boşanmak da hayatın içinde, olmasını istemeyiz ama ola ki oldu sizde bir evladınızdan sonra boşandınız demek ki o adamın sizin evladınıza yapacağı babalık bu kadar. Çocuklu insan ile evlenen hayatında o çocuk her zaman olacakmış, hayatının parçası olacakmış gibi kabul ederse evlenmeli. Zira gerçek adam ve baba hayatına girecek kadına bunu şart koşar. Der ki o benim evladım. Görüş haklarımı tabiki kullanmak istiyorum. Ancak olağan üstü bir durum olursa annesi ile konuşur anlaşırız. Ancak ben evladımdan vazgeçmem, şartlar gerekirse velayetini de alırım diyebilmeli. Zira kendi canından olan evladını bu kadar kolay harcayan adam evlilik cicim ayları geçince sizi çok kolay harcar. Evleneceği kadına ikna için kendi öz çocuğu ile ilgili bende kalmaz, annesinde, her zaman almam gibi laflar eden adam baba olamamış adamdan kimseye hayırlı koca olmaz.Kuzum çok güzel konuşuyorsun haklısında ne bılım ıste bazı görümceler uzaktanda olsa müdahale edıyor ıste.kaldı kı bır görümcemle aynı sokakta oturuyor olacağız.cocuk olayına gelınce benımde 5 yaşımda yıgenım var çocukları severim. Çocuk haftasonu babasında kalıyor zaten haftaıcı annesınde oluyor.her haftasonu da gelmez bazen Belkı esımle gezmeye veya bı uere gtcm dıyelım.kendısıde böyle söyledi her haftasonu gelmez dedı
bana neden ayrıldığını bütün şeffaflığıyla anlatıyor ama ne kadarı doğru bılememkı yalan söyleme payı da var çünkü ..aılesını tanıyacağım zamanlı gelınce zaten o çok önemlimadem akıl istedin ozaman yapabileceğin en mantıklı şey acele etmemek , acele etmek için hiç bir nedeniniz yok ikinizde daha önce evlilikte tecrübeler edinmişsiniz sabır edin görümce olsun olmasın sen kendisiyle evlenip hayat kurmayı planlıyosun.
Boşanma sebebine gelirsek kimse kendi hatasını söylemez tabi özellikle de kadını suçlamak herzaman daha kolay.
Ve cocuk olsun olmasın hiç bir zaman evliliği kurtarmaz aileye bir cocuk yapmak getirmekte kötü giden evliliği toparlamaz. Bunu kendine yapan en büyük kötülüğü yapar..
1.Acele etme
2.Boşanma nedenini açık açık söylemesini ve baştan şeffaf olmasını iste kafanda soru işareti kalmasın diye için rahat edecekse konuşun.
(Yalan da söyleyebilir)
3. Aileleri tanımaya calış... git gel oluyosa insanları biraz araştır..
Onun dışında yapacak bişey yok babamın bi lafı var " kızım insanlar kesilmemiş karpuza benzer , dışı güzeldir içi kelekmidir bilemezsin:)
Wallahi devir çok kötü dikkat etmek lazım böyle bir karar verirken aile büyüğün varsa aileyi araştırsın ? Ben eşimle yakın köylüyüz akrabalar herkes birbirni tanıyor ona rağmen ailem sordu soruşturdu özellikle de eşimi mesela araştırmasak ben eşimin daha önce nişan attığını bilmeyecektimbana neden ayrıldığını bütün şeffaflığıyla anlatıyor ama ne kadarı doğru bılememkı yalan söyleme payı da var çünkü ..aılesını tanıyacağım zamanlı gelınce zaten o çok önemli
Arastırabılecegım hıcbır aıle büyüğüm yok .. ..çocuğa bakmakta sorun yok yeterki benım esım adam olsun ,en önemli şey bu benım ıcın.bana değer versin sevsın el üstünde tutsun cocuguna bakarım .ama ben onu çocuklu kabul ediyorsam buna değecek bırı olması lazım..çocuk meselesınde ağzını aradım ıstıyor çocuk ,hatta ona kalsa 3 tane falan ıstıyor onda sorun yok.aılesıne gelınce 3 görümce 1 eltım var.ucude evlı .onlsrı tanımak istiyorum ılk buluşmada ben anlarım çünkü kımın fena olduğunu .Wallahi devir çok kötü dikkat etmek lazım böyle bir karar verirken aile büyüğün varsa aileyi araştırsın ? Ben eşimle yakın köylüyüz akrabalar herkes birbirni tanıyor ona rağmen ailem sordu soruşturdu özellikle de eşimi mesela araştırmasak ben eşimin daha önce nişan attığını bilmeyecektimeşinin ailesinden ziyade eşin sıkıntıya gelebilen yalansız biri olmalı ki evlilik iyi geçsin, 1 cocuğu var diğer kadınla yani eski eşiyle sürekli iletişimde olmaları gerekcek cocuk yüzünden ve o cocuğa da bakabilecek veyq tahammül edebilecekmisin ? Bi kadın olarakta şunu mutlaka sor öğren mesela senin yoktu galiba cocuk onun var o senden ilerde cocuk istiyecek mi yoksa benim zaten var gerek yok deyip sana anneliği tattırmayacak mı bunları hepsini düşünmen gerekiyor. Daha ailesini tanımadan da görümcelerine bağlama derim belkide kadının huyu suyu karakteri kötüydü şanssızlıktı karşına cıktığı kişi bilemezsin..
Sakın evlenme çocuklu adamla...Selamın aleyküm hanım arkadaşlarım.ben evlılık amacıyla bır çocukla gorusuyorum .ben daha önce boşandım oda boşandı ama bende çocuk yok .onun 5 yasında kızı var annesınde kalıyor .haftasonları babasında kalıyor .flortumle gorusuyoruz Sımdıye kadar bır sıkıntısını gormedım e devlet sfresını ıstedım herseyını araştırdım bır sıkıntısı yok ..şuan brbrmzı tanıma aşamasındayız..cunku çok yenıyız ..ben balık kadınıyım oda boğa burcu .eskı esıde balıkmış bunu ben kendım gördüm ona sormadım .boga ıle balık bence anlaşamaz ama sız ne dıyorsunuz ? Yanı Hangı kadın sıcak yuvasını bırakıp gıder ustelık çocuk varken dedıgım zamanda esının kusurlarını söylüyor hatalarını vesaıre bıtme sebebını.bılmıyorum ne yapacağım .3 tane de görümce var ..eskı gelınle araları Iyı degılmıs benlerde Iyı olacağının garantısı yok.ne yapsam bılmıyorum çünkü kalben çocuğa hoslantı duyuyorum ama mantığım zaman ver acele etme dıyor
Valla çok yanlış bir evlilik bu , bu adam masum değil, bir kadın çocukla kolay kolay boşanmaz...Arastırabılecegım hıcbır aıle büyüğüm yok .. ..çocuğa bakmakta sorun yok yeterki benım esım adam olsun ,en önemli şey bu benım ıcın.bana değer versin sevsın el üstünde tutsun cocuguna bakarım .ama ben onu çocuklu kabul ediyorsam buna değecek bırı olması lazım..çocuk meselesınde ağzını aradım ıstıyor çocuk ,hatta ona kalsa 3 tane falan ıstıyor onda sorun yok.aılesıne gelınce 3 görümce 1 eltım var.ucude evlı .onlsrı tanımak istiyorum ılk buluşmada ben anlarım çünkü kımın fena olduğunu .
Eltiden uzak dur beni dinle kazan bacimArastırabılecegım hıcbır aıle büyüğüm yok .. ..çocuğa bakmakta sorun yok yeterki benım esım adam olsun ,en önemli şey bu benım ıcın.bana değer versin sevsın el üstünde tutsun cocuguna bakarım .ama ben onu çocuklu kabul ediyorsam buna değecek bırı olması lazım..çocuk meselesınde ağzını aradım ıstıyor çocuk ,hatta ona kalsa 3 tane falan ıstıyor onda sorun yok.aılesıne gelınce 3 görümce 1 eltım var.ucude evlı .onlsrı tanımak istiyorum ılk buluşmada ben anlarım çünkü kımın fena olduğunu .