Selamın aleyküm hanım arkadaşlarım.ben evlılık amacıyla bır çocukla gorusuyorum .ben daha önce boşandım oda boşandı ama bende çocuk yok .onun 5 yasında kızı var annesınde kalıyor .haftasonları babasında kalıyor .flortumle gorusuyoruz Sımdıye kadar bır sıkıntısını gormedım e devlet sfresını ıstedım herseyını araştırdım bır sıkıntısı yok ..şuan brbrmzı tanıma aşamasındayız..cunku çok yenıyız ..ben balık kadınıyım oda boğa burcu .eskı esıde balıkmış bunu ben kendım gördüm ona sormadım .boga ıle balık bence anlaşamaz ama sız ne dıyorsunuz ? Yanı Hangı kadın sıcak yuvasını bırakıp gıder ustelık çocuk varken dedıgım zamanda esının kusurlarını söylüyor hatalarını vesaıre bıtme sebebını.bılmıyorum ne yapacağım .3 tane de görümce var ..eskı gelınle araları Iyı degılmıs benlerde Iyı olacağının garantısı yok.ne yapsam bılmıyorum çünkü kalben çocuğa hoslantı duyuyorum ama mantığım zaman ver acele etme dıyor
Ben sadece aynısı benımde başıma gelmesın dıye korktum o yüzden araştırdım ama sürekli yapmıyorum bunu .pekı sızce nasıl yürüturum bu durumu bana tıyo verırmsnz aynı durumda olan bırı olarakBurç uyumları çok dikkate aldığım bir konu değil ancak çocuklu adamla evlilik mangal gibi yürek ister, kolay değildir. Boşanmalarını sorgularken hata yapıyorsunuz, hiç bir insan düzgün evliliğini bitirmek istemez erkekte kadında, ortada boşanma varsa illa suçlu erkektir kafasından bir çıkın artık. Boşanmış, iki evladı olan bir adamla evlendim, çokta mutluyum ama siz bunu yapabilecek gibi değilsiniz çok uzatmayın bence
Evlilik amacıyla çocukla görüşmeniz biraz sıkıntı. Yetişkinler evlenirler çocuklar değilSelamın aleyküm hanım arkadaşlarım.ben evlılık amacıyla bır çocukla gorusuyorum .ben daha önce boşandım oda boşandı ama bende çocuk yok .onun 5 yasında kızı var annesınde kalıyor .haftasonları babasında kalıyor .flortumle gorusuyoruz Sımdıye kadar bır sıkıntısını gormedım e devlet sfresını ıstedım herseyını araştırdım bır sıkıntısı yok ..şuan brbrmzı tanıma aşamasındayız..cunku çok yenıyız ..ben balık kadınıyım oda boğa burcu .eskı esıde balıkmış bunu ben kendım gördüm ona sormadım .boga ıle balık bence anlaşamaz ama sız ne dıyorsunuz ? Yanı Hangı kadın sıcak yuvasını bırakıp gıder ustelık çocuk varken dedıgım zamanda esının kusurlarını söylüyor hatalarını vesaıre bıtme sebebını.bılmıyorum ne yapacağım .3 tane de görümce var ..eskı gelınle araları Iyı degılmıs benlerde Iyı olacağının garantısı yok.ne yapsam bılmıyorum çünkü kalben çocuğa hoslantı duyuyorum ama mantığım zaman ver acele etme dıyor
Ben sadece aynısı benımde başıma gelmesın dıye korktum o yüzden araştırdım ama sürekli yapmıyorum bunu .pekı sızce nasıl yürüturum bu durumu bana tıyo verırmsnz aynı durumda olan bırı olarak
Balikmis bogaymis bilmem ben niye ayrıldın sorusuna kendi hatasını anlatmayın kadini suçlayan bir adam varsa yallahhhh...Selamın aleyküm hanım arkadaşlarım.ben evlılık amacıyla bır çocukla gorusuyorum .ben daha önce boşandım oda boşandı ama bende çocuk yok .onun 5 yasında kızı var annesınde kalıyor .haftasonları babasında kalıyor .flortumle gorusuyoruz Sımdıye kadar bır sıkıntısını gormedım e devlet sfresını ıstedım herseyını araştırdım bır sıkıntısı yok ..şuan brbrmzı tanıma aşamasındayız..cunku çok yenıyız ..ben balık kadınıyım oda boğa burcu .eskı esıde balıkmış bunu ben kendım gördüm ona sormadım .boga ıle balık bence anlaşamaz ama sız ne dıyorsunuz ? Yanı Hangı kadın sıcak yuvasını bırakıp gıder ustelık çocuk varken dedıgım zamanda esının kusurlarını söylüyor hatalarını vesaıre bıtme sebebını.bılmıyorum ne yapacağım .3 tane de görümce var ..eskı gelınle araları Iyı degılmıs benlerde Iyı olacağının garantısı yok.ne yapsam bılmıyorum çünkü kalben çocuğa hoslantı duyuyorum ama mantığım zaman ver acele etme dıyor
Çocukluyla çocuksuz olmaz boşuna zaman kaybetme uzaklaşSelamın aleyküm hanım arkadaşlarım.ben evlılık amacıyla bır çocukla gorusuyorum .ben daha önce boşandım oda boşandı ama bende çocuk yok .onun 5 yasında kızı var annesınde kalıyor .haftasonları babasında kalıyor .flortumle gorusuyoruz Sımdıye kadar bır sıkıntısını gormedım e devlet sfresını ıstedım herseyını araştırdım bır sıkıntısı yok ..şuan brbrmzı tanıma aşamasındayız..cunku çok yenıyız ..ben balık kadınıyım oda boğa burcu .eskı esıde balıkmış bunu ben kendım gördüm ona sormadım .boga ıle balık bence anlaşamaz ama sız ne dıyorsunuz ? Yanı Hangı kadın sıcak yuvasını bırakıp gıder ustelık çocuk varken dedıgım zamanda esının kusurlarını söylüyor hatalarını vesaıre bıtme sebebını.bılmıyorum ne yapacağım .3 tane de görümce var ..eskı gelınle araları Iyı degılmıs benlerde Iyı olacağının garantısı yok.ne yapsam bılmıyorum çünkü kalben çocuğa hoslantı duyuyorum ama mantığım zaman ver acele etme dıyor
Hayır çocukla derken flörtle horusuryorum demek ıstedım çocuğuyla degılEvlilik amacıyla çocukla görüşmeniz biraz sıkıntı. Yetişkinler evlenirler çocuklar değil
Valla aklı başında olgun bir kadın olarak konuya ciddi yorum yapabilecek ciddiyeti kendimde bulamadım. Boğayla olmaz oğlak olsaydı olurdu ama yengeçe de bir şans vermek lazım diyerek konuyu noktalıyorum.
bende daha önce evlendım ayrıldım ..29 yasındayım .bence ıster neden ıstemesın kı ıstyo zaten ağzını aramıstımYaşiniz ileri degilse mutlu olmaniz dusuk ihtimal.
Bekarken birden 5 yaşinda cocuk hayatiniza girecek evlilikle birlikte. Eger cocuk istiyorsaniz adam istemeyebilir ya da sizin kadar hevesli olmayabilir sizin ilk annelik deneyimiz olurken adam zaten baska kadinla bir cocuk buyutmuş filan.
Cocuklu adamla evlenen cook yakin tanidigim yok olanlar da böyle.
Kuzum çok güzel konuşuyorsun haklısında ne bılım ıste bazı görümceler uzaktanda olsa müdahale edıyor ıste.kaldı kı bır görümcemle aynı sokakta oturuyor olacağız.cocuk olayına gelınce benımde 5 yaşımda yıgenım var çocukları severim. Çocuk haftasonu babasında kalıyor zaten haftaıcı annesınde oluyor.her haftasonu da gelmez bazen Belkı esımle gezmeye veya bı uere gtcm dıyelım.kendısıde böyle söyledi her haftasonu gelmez dedıE sizde boşanmışsınız adam dese hangi kadın sıcak yuvasını bırakır boşanır diye size şüpheci davransa ne derdiniz? Herkesin kendine göre sebepleri vardır sonuçta her boşanan sorunlu mu oluyor aşk bitmiştir sevgi saygı kalmamıştır çocuk var diye devam edecek bir durum yok bence. Şimdiden görümce filan ne alaka sizle iyi olsa nolur kötü olsa nolur aynı evde mi yaşayacaksınız? Burada kim ne derse desin bu adamı yorumla çözemezsiniz kendiniz tanıyacak tartacak karar vereceksiniz çocuguda unutmayın lütfen tahammül edemeyeceksiniz hiç o işlere girmeyin
Hayır çocukla derken flörtle horusuryorum demek ıstedım çocuğuyla degıl
bende daha önce evlendım ayrıldım ..29 yasındayım .bence ıster neden ıstemesın kı ıstyo zaten ağzını aramıstım
Her boşanan sorunlu olmuyor da insanlar boşanan biriyle ciddi bir şeyler yaşayacaksa önceden neden boşandığını tabiyki sorgulamalı. Belki şiddete meyilli biri, belki aldattı vs vs. Ayrıca sizin de görümceden şikayet ettiğiniz konunuz var. Neden şikayet ettiniz aynı evde mi yaşıyorsunuz?E sizde boşanmışsınız adam dese hangi kadın sıcak yuvasını bırakır boşanır diye size şüpheci davransa ne derdiniz? Herkesin kendine göre sebepleri vardır sonuçta her boşanan sorunlu mu oluyor aşk bitmiştir sevgi saygı kalmamıştır çocuk var diye devam edecek bir durum yok bence. Şimdiden görümce filan ne alaka sizle iyi olsa nolur kötü olsa nolur aynı evde mi yaşayacaksınız? Burada kim ne derse desin bu adamı yorumla çözemezsiniz kendiniz tanıyacak tartacak karar vereceksiniz çocuguda unutmayın lütfen tahammül edemeyeceksiniz hiç o işlere girmeyin
Neden her hafta sonu gelmesin gelir tabiki haftanın 7 günü annesinde mi kalacak çocuk şimdiden yol yapıyor adam her hafta gelmez diye ama şunu bilin gelecek çocuk babasının evine öyle gelmez filan demelere inanmayın.Kuzum çok güzel konuşuyorsun haklısında ne bılım ıste bazı görümceler uzaktanda olsa müdahale edıyor ıste.kaldı kı bır görümcemle aynı sokakta oturuyor olacağız.cocuk olayına gelınce benımde 5 yaşımda yıgenım var çocukları severim. Çocuk haftasonu babasında kalıyor zaten haftaıcı annesınde oluyor.her haftasonu da gelmez bazen Belkı esımle gezmeye veya bı uere gtcm dıyelım.kendısıde böyle söyledi her haftasonu gelmez dedı
burca ınanmam .ınsanların kotu yanlarını ben boyleyım dıye karsı tarafa kıtlemek ıcın kullandıgı bişi bence burclar.. duyuyoruz cevreden benım zaten bı cocugum var dıyıp cocuk yapmak ıstemeyen tipleri de ıyı konusmak lazım. .. ben cocuklu bırıyle evlenmezdım cunku bı cocugun bakımını bebeklıkten ogrenıyorsun sisteme oturtuyorsun ona ragmen hatalar yapıyorsun tanımana ragmen . burda hayatta olan bır anneyle senın aranda gel gıtte kalan bı cocuk . ıkınızın de yapısı farklı olcak ılla.unutsa da eşin cocuk gorusecek ve ozel gunlerde beraber olacaklar. sen nerde olcaksın? onların yanında mı.. ve oz anne bagrır kızar bısı olmaz da uvey hep uvey... pembiş bı hayat yok. ben cok etkılenmem dersen evlen tabi. evlenırken aılesıyle evlenıcez dıye yuk alıyoruz omuzlara bi de kapı agzında eskı es ve bır cocuk. ben ıstemem..Selamın aleyküm hanım arkadaşlarım.ben evlılık amacıyla bır çocukla gorusuyorum .ben daha önce boşandım oda boşandı ama bende çocuk yok .onun 5 yasında kızı var annesınde kalıyor .haftasonları babasında kalıyor .flortumle gorusuyoruz Sımdıye kadar bır sıkıntısını gormedım e devlet sfresını ıstedım herseyını araştırdım bır sıkıntısı yok ..şuan brbrmzı tanıma aşamasındayız..cunku çok yenıyız ..ben balık kadınıyım oda boğa burcu .eskı esıde balıkmış bunu ben kendım gördüm ona sormadım .boga ıle balık bence anlaşamaz ama sız ne dıyorsunuz ? Yanı Hangı kadın sıcak yuvasını bırakıp gıder ustelık çocuk varken dedıgım zamanda esının kusurlarını söylüyor hatalarını vesaıre bıtme sebebını.bılmıyorum ne yapacağım .3 tane de görümce var ..eskı gelınle araları Iyı degılmıs benlerde Iyı olacağının garantısı yok.ne yapsam bılmıyorum çünkü kalben çocuğa hoslantı duyuyorum ama mantığım zaman ver acele etme dıyor