Aklı başında olgun bır bayan yorum yapabılır mı? Fıkrınıze ıhtıyacım var

Çok haklısınız soyleıdklerınıze katılıyorum ..kalben ondan hoşlanıyorum ama sanırım mantığımla hareket etmek zorundayım ..çocuk sorun degıl benım ıcın ama 3 tane görümce var uçude evlı bır tanesi bızım sokakta oturacak yanı onlarla da başa cıkarmıhm blmyorm çünkü eskı esle anlaşamayan görümceler benımle nası anlassınkı
Bismillahırrahmanırrahim sen aklı başında insanı da delirtirsin millet sana dil döküyor sen hala o bu şu madem aklınla konusabılıyordun buraya nie konu açtın … gorumcelerı düşüyorsun kendını o açıdan düşünme kaparsın kapıyı oturursun evinde .. sen kocanın eski karısıyla her hafta çocuk ıcın alırken bırakırken 2 kez yüzyuze gelmesını kaldırabılıcek mısın ? Bu çocuk babayla görüntülü Hergun görüşse eski eşinin telefonu açması kapatması vs çocuk kucukya tahammül edebılıcek mısın ? Namuslu bi erkek artık o benım eşim değil başkasının namusu hakkında konuşamam biz anlaşamadık der geçer oturup dedikodu yapmaz . Senın tek derdin görümce korkusu ..eski eşinden ailesi yüzünden ayrılmış gibi bi halin var

Aklı başında olgun kadına gelen soru burç uyumu mu?
Burç falan değil bacım çocuğu gözden çıkarmış babası bazen gelmez falan dedi die zannedıyor ki çocuklar babaya kiralanıyor canı isteyınce. Mantığını oldurmaya çalışıyor kendı gibi düşünen çıkar mı die ama %99 aklı başında hıc bı kadın çocuk olayını görmezden gelmez ♥️😘

Çok haklısınız soyleıdklerınıze katılıyorum ..kalben ondan hoşlanıyorum ama sanırım mantığımla hareket etmek zorundayım ..çocuk sorun degıl benım ıcın ama 3 tane görümce var uçude evlı bır tanesi bızım sokakta oturacak yanı onlarla da başa cıkarmıhm blmyorm çünkü eskı esle anlaşamayan görümceler benımle nası anlassınkı
Hiç çocuklu bir kadınla görüşmüş mü bu adam?

Hiçbir evliliğin garantisi yok elbette zamana bırakın madem.Kimsenin evliliği kimseye uymaz.Bosanan var boşayan var kadin olsun erkek olsun .Uyum olmadimi olmaz işte bin tane çocuk olsun isterse Kimsenin içini bilemeyiz.İnsanin duygularıda bitebilir.Biz istemesekde bazı şeyleri hayatın umurunda değil bizim ne isteğinizin bazen hiç önemi yok yani bir evliliğin de bir kaderi ömrü var ölene kadar bizim inanmak istediğimiz.Gercek olan Allah insana bile ölümsüzlüğü vermemiş Bu yüzden zamana bırakın.Sanki her evlilik pek matah olduğundan sürüyor.Firsat olsa geri alabilse belki birçok kişi şimdiki eşi ile evlenmezdi .Bence zamana bırakın.Yani bekarlada olmazsa olmaz oda berbat çıkar olacağı varsa oda evliyken başkasından çocuk yapar aldatır çeker gider annesi dırdırı bilemem garantisi yok Hayat garip zaten bir adım otemiz supriz ne bilelim yeni yılı görecek miyiz.Sonuçta hayat sizin.Biz ne kadar kendi fikirlerimizi en doğru diye yazsak da geleceği göremeyiz Bazı konular net olabilir ama bu konuda siz ve karşınızdaki bilir birde kader.Kararınız ne olursa olsun iyi olmanızı dilerim.Sonuçta o kişide siz olmasanizda bir başkasıyla evlenebilir. Eskisi gibi kimse ne yıllarca yalnız kalıyor ne geriye dönüyor artık.

Huyunuz,karakterlerinin uyuşuyor mu?ekonomisi nasıl,çocuğu da varmış ,bi defa çocuk üniversiteyi bitirene kadar nafaka ödemek zorunda,nafaka ,para işlerini sorun yapmayacaksınız,çocuğu evin bir parçası gibi göreceksiniz sorun yok..asıl bunlar üzerine düşünün..yoksa görümce falan çok önemli değil idare edilir..önemli olan sizin evin içinde ne olup bittiği olacak...

Boşanma sebebi çok sebeb soyledı ..esı adamın aılesını sevmemıs görümcelerle anlaşamamış gezıp tozuyormuş çocuğu evdeyken vurdumduymaz sorumsuz bırıymıs anlattığına göre evlılıgın sorumluluklarını yerınde getormemıs bıde esı aılesıne ezdırmıs karısını anladığım kadarıyla
Ahanda çocuğu size bırakacak kendisi gezecek var böyle tipler,sorumluluk sıfır diym ben size.

Mantığınızı dinleyin. Aşk ile çocuklu biriyle evliliği sürdürmek kolay değil. Yapan var evet ama gerçekten çocuğunu iyi kötü her haliyle kabul edip evladı olarak gören, tüm sorumlulukları almaya hazır olanlar sürdürüyor. Kaldı ki sizin şüpheleriniz var, birbirinizi tam olarak tanımıyorsunuz. Aklınızda soru işareti varsa hiç girmeyin o işlere. Başkasının çocuğunu kabullenmek kolay değildir. Eski eşiyle bi araya geldiği zamanlar olacak, çocuğun sorunları olacak sizde yeri geldiğinde destek olacaksınız. Bunlar '' aman hallolur '' denilecek şeyler değil.

Boşanma sebebi çok sebeb soyledı ..esı adamın aılesını sevmemıs görümcelerle anlaşamamış gezıp tozuyormuş çocuğu evdeyken vurdumduymaz sorumsuz bırıymıs anlattığına göre evlılıgın sorumluluklarını yerınde getormemıs bıde esı aılesıne ezdırmıs karısını anladığım kadarıyla
Kadın böyleyse sizi bedava bakıcı gibi görür çocuğu komple verir zaten madem çok gezdi diye ayrıldılar 😃

Ben burçlarla, vedik astroloji, numeroloji ve ezoterizmle ilgileniyorum.

Balık burçları çok zor zamanlar geçirdiler.
Tabi yükselen burcun vs vs de önemli.
Ama rahata eriyorsunuz az kaldı.
Bu konuyu geçelim.

Çocuklular çocuklu insanlarla evlenmeli.
Benim düşüncem çocuklu adam; maddi imkanları çok iyi ve konfor alanı sağlayabiliyor ise evlenilir.
Okumuş, ileri görüşlü kendi kararlarını alıp ailesini hiçbir şeye karıştırmaması gerekiyor tabi.

3 görünce diyorsunuz bunların eğitimleri, medeniyet seviyeleri nelerdir. Size karışırlar mı? Lokasyon bazlı dar bir bakış acısına mı sahip…. bunları iyi düşünmek gerekiyor.

Yaşın çok ileri değil… İyi düşün karar ver.

Selamın aleyküm hanım arkadaşlarım.ben evlılık amacıyla bır çocukla gorusuyorum .ben daha önce boşandım oda boşandı ama bende çocuk yok .onun 5 yasında kızı var annesınde kalıyor .haftasonları babasında kalıyor .flortumle gorusuyoruz Sımdıye kadar bır sıkıntısını gormedım e devlet sfresını ıstedım herseyını araştırdım bır sıkıntısı yok ..şuan brbrmzı tanıma aşamasındayız..cunku çok yenıyız ..ben balık kadınıyım oda boğa burcu .eskı esıde balıkmış bunu ben kendım gördüm ona sormadım .boga ıle balık bence anlaşamaz ama sız ne dıyorsunuz ? Yanı Hangı kadın sıcak yuvasını bırakıp gıder ustelık çocuk varken dedıgım zamanda esının kusurlarını söylüyor hatalarını vesaıre bıtme sebebını.bılmıyorum ne yapacağım .3 tane de görümce var ..eskı gelınle araları Iyı degılmıs benlerde Iyı olacağının garantısı yok.ne yapsam bılmıyorum çünkü kalben çocuğa hoslantı duyuyorum ama mantığım zaman ver acele etme dıyor
Kesinlikle tavsiye etmem. Boga erkegi fevri capkin en guzel yani cok merhametli eli cok aciktir. Ama cok flortoz tavirlari vardir. Dayim boga. Yengem balik. Yengem bagimli resmen. Hayal dunyasinda yasiyor istiyorki başi oksansin mum isiginda yemekler yensin kadincahiz fedakar iyidir ama dayim ser.fsiz. habire disarda. Kesinlikle genelleme yapmiyorum bu arada. Burclara inanirim ama yukseleni farklidir kimi boga iyidir bilemem. Ama balikla boğanın gercekten anlasacagina inanmiyorum. Birde erkekler bosandigi zaman neden ayrildiniz diye erkege sormayin kkda ogrendigim kadaeiyla bu durumlarda bu adamlarin eski esine soracaksiniz. Ciddiyim kim gul gibi sicak yuvasini birakir cocuguyla cikar evden. Bide uc gorumce var birisi iyi olsa ikisi garanti kotu yada birinden biri illaki sikintili. Siz taniyin karar verin. Bu arada e devlete bakmakla iyi etmissiniz ama yetmez. Karakter onemli.

Ben burçlarla, vedik astroloji, numeroloji ve ezoterizmle ilgileniyorum.

Balık burçları çok zor zamanlar geçirdiler.
Tabi yükselen burcun vs vs de önemli.
Ama rahata eriyorsunuz az kaldı.
Bu konuyu geçelim.

Çocuklular çocuklu insanlarla evlenmeli.
Benim düşüncem çocuklu adam; maddi imkanları çok iyi ve konfor alanı sağlayabiliyor ise evlenilir.
Okumuş, ileri görüşlü kendi kararlarını alıp ailesini hiçbir şeye karıştırmaması gerekiyor tabi.

3 görünce diyorsunuz bunların eğitimleri, medeniyet seviyeleri nelerdir. Size karışırlar mı? Lokasyon bazlı dar bir bakış acısına mı sahip…. bunları iyi düşünmek gerekiyor.

Yaşın çok ileri değil… İyi düşün karar ver.
Chickennova ne olur benlede ilgilen koc kadininin yuzu gulecekmi 😅

X